- 26 Nisan 2008
- 35.547
- 78.779
- 798
Hellööööö
Anne telefonuyla uyanan miu..
Kızlar perte çıktım gene uyumamıştım gece biliyonuz.. eve gelip sızmışım 1 saat
Napıyosunuz![]()
Günaydınnnn diyimmmmm mademmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hellööööö
Napıyosunuz![]()
Çakıl pişman ol üzül.. geçmişe bakamadım sadece bunu okudum.. üzüntünü yaşa ve bunu bidaha yapma emi..Ben yerken kendimi kaybediyorumfarkında bile olmadım yerken sanki içim çekilmiş gibi. sorunum ne ben de bilmiyorum ama hep mutsuz insanlarla çalışıyorum sürekli gergin bir ortam günde nerdeyse 14 saat sürekli sinirli insanlarla beraberim bazen bırakıp gitmek istiyorum herseyi sadece uyumak. Şuan esimin beni mutlu etmek için cirpinisini görüyorum sohbet etmek gülmek istiyor ama benim ruhum sanki ölmüş gibi sadece ağlamak istiyorum bağıra bağıra ağlamak. Şuan kendimdeyim sadece kriz sonrası hüzün var içimde. Yıkılmış bir ben yediklerimden midem bulanıyor. Bugün benden daha feminen bir erkek musteri geldi kendimden utandım içimde kadın olmaya hiç istek bile kalmamış. Şuan midemi görseniz korkarsiniz ben korkuyorum çatlayacak diye. Derinlerde çok açım var yaralarim var henüz iyilesmemis ama haksızlık ediyorum eşime aileme sevdiklerime kendimi saymiyorum bile en büyük kötülüğü kendime yapiyorum. Bunun bir çözümü olmalı bu duygu beni öldürüyor.
Bugün çok doluyum çok yorgunum 1 hafta herseyden uzaklasabilsem bir gidebilsem çok sıkıldım herşeyden. Bolca duygusal parça ile günü kapatacak gibiyim tüm kaslarim ağrıyor. En çok mide kaslarim sanırım daha fazla genisleyemeyecek
Aydı mıGünaydınnnn diyimmmmm mademmmm
Gelmeseydin hiç canımHellööööö
Napıyosunuz![]()
Ben yerken kendimi kaybediyorumfarkında bile olmadım yerken sanki içim çekilmiş gibi. sorunum ne ben de bilmiyorum ama hep mutsuz insanlarla çalışıyorum sürekli gergin bir ortam günde nerdeyse 14 saat sürekli sinirli insanlarla beraberim bazen bırakıp gitmek istiyorum herseyi sadece uyumak. Şuan esimin beni mutlu etmek için cirpinisini görüyorum sohbet etmek gülmek istiyor ama benim ruhum sanki ölmüş gibi sadece ağlamak istiyorum bağıra bağıra ağlamak. Şuan kendimdeyim sadece kriz sonrası hüzün var içimde. Yıkılmış bir ben yediklerimden midem bulanıyor. Bugün benden daha feminen bir erkek musteri geldi kendimden utandım içimde kadın olmaya hiç istek bile kalmamış. Şuan midemi görseniz korkarsiniz ben korkuyorum çatlayacak diye. Derinlerde çok açım var yaralarim var henüz iyilesmemis ama haksızlık ediyorum eşime aileme sevdiklerime kendimi saymiyorum bile en büyük kötülüğü kendime yapiyorum. Bunun bir çözümü olmalı bu duygu beni öldürüyor.
Bugün çok doluyum çok yorgunum 1 hafta herseyden uzaklasabilsem bir gidebilsem çok sıkıldım herşeyden. Bolca duygusal parça ile günü kapatacak gibiyim tüm kaslarim ağrıyor. En çok mide kaslarim sanırım daha fazla genisleyemeyecek
Hos gelmishsen![]()
Vallaha fenayım düşüp bayılacak gibiii
Dünkü menüleri de okuyup yorum yazamadım kötü bişey yoktu şükür.. bugğnküleri toplamam lazım.
Cv hazırlayıp hocaya mail atmam lazım ama. Onu bi halledeyim... sonra bişeyler atıştırayım.. geleyim inşallah![]()
Uyku enjekte etsen yeter bana ki.. canım kuzucuğumGel sana masaj yapam
Nasıl geçti sunum. Geçtin mi milli sporcumuydu neydi arkadaşlarını
Nasıl geçti sunum. Geçtin mi milli sporcumuydu neydi arkadaşlarını![]()
Hadi ya boşa mı sabahladın sen şimdiSunum haftaya kaldı.. adam önceki konuyu bitiremedi ki.. beynimi maşallah mahvetti![]()
İçim çok acıyor bu duyguyu nasıl yeniyorsunuz hayatımda hicbirsey benim kontrolümde değil sadece komutlar var onlara uyuyorum özgür ruhumdan eser kalmadıSadece geriye kalan pismanlik hedeften bir adım uzaklasmak baskaca birsey degil
EvettttHadi ya boşa mı sabahladın sen şimdi![]()
Evrenden sana uyku yolluyorum tutUyku enjekte etsen yeter bana ki.. canım kuzucuğum![]()
Yürü be kim tutar seniEvetttt
Neyse en azından haftaya pazartesi uyucam yahu
Hazır elimde haftaya anlatcam inşallah
Gömücem o sınıf arkadaşlarımı![]()
Sanirim bunlar bize hayat deneyimi olacakVayt böyle zamanlar olur sen.sağlam dur geçecek inşaallah
Evet çalışma hayatı zor bunu 7 yıl çalışan biri olarak söylüyorum günde 12 saat çalışırdım çünkü ben ama iş işte kalmalı bence bunu degistirmesin bi iş yapıyorsun karşılığı para olarak alıp psikolojik bozukluk olarak geri oduyorsan bu işten sana hayır gelmez ia yerinde kaç kişi mutlu huzurlu ortamda çalışıyor acaba diye hiç düşündün mü onlarin hepsi sinirlendiğinde yemek yesek Türkiye zayıf insan kalmaz ki çünkü hepimiz mutsuzuz ya isimizden ya esimizden yani sonu yok bunun her mutsuz olduğumuzda yemeğe gömülmek neyi ne kadar cozuyor ki bu iradesizlik değil iradesiz olursun kacirirsin sen kacirmiyorsun son lokmaya kadar yiyp karnın siaince pişman oluyorsun zaten sıkıntı orada başlıyor bi dur demek zorundasın kusura bakma evet diyet yapıyorsun ama sen diyeti kafamda yapmıyorsun geçen hafta 1 tane bile ciss yemedin neden çünkü mortini yenmek istiyordun sen bu kilolarini yenmek istemiyorsun o zaman sinirlendim ye uzuldun ye canın sıkıldı ye zaten bizi bu duruma getirenler bunlar değil mi hepimiz bu yollardan gecmedik mi ya böyle yasayacaksin ki mutlu değilsin böyle yada mutsuzum üzüldüm canım sıkıldı diye yemeyeceksin başka çareler bulacaksinBen yerken kendimi kaybediyorumfarkında bile olmadım yerken sanki içim çekilmiş gibi. sorunum ne ben de bilmiyorum ama hep mutsuz insanlarla çalışıyorum sürekli gergin bir ortam günde nerdeyse 14 saat sürekli sinirli insanlarla beraberim bazen bırakıp gitmek istiyorum herseyi sadece uyumak. Şuan esimin beni mutlu etmek için cirpinisini görüyorum sohbet etmek gülmek istiyor ama benim ruhum sanki ölmüş gibi sadece ağlamak istiyorum bağıra bağıra ağlamak. Şuan kendimdeyim sadece kriz sonrası hüzün var içimde. Yıkılmış bir ben yediklerimden midem bulanıyor. Bugün benden daha feminen bir erkek musteri geldi kendimden utandım içimde kadın olmaya hiç istek bile kalmamış. Şuan midemi görseniz korkarsiniz ben korkuyorum çatlayacak diye. Derinlerde çok açım var yaralarim var henüz iyilesmemis ama haksızlık ediyorum eşime aileme sevdiklerime kendimi saymiyorum bile en büyük kötülüğü kendime yapiyorum. Bunun bir çözümü olmalı bu duygu beni öldürüyor.