Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İçim çok acıyor bu duyguyu nasıl yeniyorsunuz hayatımda hicbirsey benim kontrolümde değil sadece komutlar var onlara uyuyorum özgür ruhumdan eser kalmadı
Bence duygularini katiyorsun.
Ona kalsa calisan herkes virilerinden komut aliyor cakil.
Sonucta para kazanmak icin bunu yapmamiz lazim.
Mesain bitince ozgur ruhunu ortaya cikar. Bu sekilde ayrimini yapamazsan yipranan hep sen olursun.

Kuzum sen bu kadar etken kapatma bence akşamı.. hem gücün azalır hem sütünün kalitesi düşer bence..

Ne konusuuu???

aeben aeben geçmiş olsun canımmmmm
Akşama kadar duramıyorum acıkınca erken yemek zorunda kalıyorum böyle bile Doğusu dürüst kilo veremiyorum zaten :( bi eksideyim bi artıda nasıl iş anlamadım

Şimdilik bi sıkıntı yaşamadım çok kasmak istemiyorum kendimi ama sonra sizleri okudukça da çok çok fazla yediğimi görünce moralim bozuluyor
Ya canım ne fazlası. Tamam ıvır zıvır ye demiyorum ama sağlıklı şeylerden uygun miktarda yemelisin. Bizle kıyaslama, sen daha yeni doğan bir bebeği emziriyorsun.

Menü vereyim

Sabah 12.30
Tost
7 zeytin
1 haslanmis yumurta beyazi
Salatalik

Ara 15.000
2 mandalina (cok biliyorum)
10 cig badem

Akşam 18.30
Taze fasulye
Salata

Su 2 lt

Ay kizlar yaa dun gece uykusuz kaldigimdan midir nedir bugun felaket bi acligim vardi.hala doymus degilim

Oglum gunduz uyumadi ve beni birakmadi tuvalete bile gidemedim yalnizdim.dunku korkudan heralde.simdi de 1 saat oluyo odaya getireli uyutmaya calisiyorum.kucagimda uyuyo yerine koyinca gozler faltaşı ya da tam dalacakken aglayip uyaniyo.uyusa da mutfagi salonu toplasam kimse yokken biraz uzansam kendime gelip spor yapmam lazim

Akşama kadar duramıyorum acıkınca erken yemek zorunda kalıyorum böyle bile Doğusu dürüst kilo veremiyorum zaten :KK43: bi eksideyim bi artıda nasıl iş anlamadım

Kuzum senin daha orhanların bile tam oturmadı sakin ol ;) bence 15:30 gibi bi bardak tarçınlı süt bir meyve yanına bir iki badem ceviz yada fındıkla bi ara öğün yapıp 18:00 gibi de akşam yemeğini yesen hem kan şekerin dengelenir hem diyet eziyet olmaz;)
Yemek yarışması
Nee yemek miii:confused:
Selam kizlar
Gelemiyorum kuzucuk cok hasta
Ama aklimdasiniz:KK60:
Çok geçmiş olsun kuzum hayırdır?

Gecmis olsun.
Ne denir bilemedim ki.
Daha sakin kendine uygun ruhen seni yiyip bitirmeyecek bi is baksan ne iyi olur.
Isle ilgili bagim tamamen duyusal. Onun için birakamiyorum kaç kez istifa dilekçesi yazdım sonra yırttim p1 yıldır böyle. Geçen gün babamın bölge müdürü beni ziyarete geldi babasının kızı dedi suan onun görev yerindeyim vefat etmeden önceki mevkisi ben bu atmosferde büyüdüm hep bu camia icindeydim. Arkadaşları beni ziyarete gelince duygularımı kontrol edemiyorum mutlulukla hüzün iç içe geçiyor.

Atesi dustu mu?
Gecmis olsun yeniden
Ates yok balim
Oksuruk cok
Cigerleri cikacak gibi
Zature baslangici dedi
İnsallah olmaz oyle
Kan ve idrardada enfeksiyon cikti
Okuldan kapti muhtemelen
Okul lavabolari cok fena bizimkide kokuyo diye tutuyo
Tutuncada enfeksiyon olmus

Kuzum senin daha orhanların bile tam oturmadı sakin ol :KK66: bence 15:30 gibi bi bardak tarçınlı süt bir meyve yanına bir iki badem ceviz yada fındıkla bi ara öğün yapıp 18:00 gibi de akşam yemeğini yesen hem kan şekerin dengelenir hem diyet eziyet olmaz:KK66:

Nee yemek miii:confused:

Çok geçmiş olsun kuzum hayırdır?
Enfeksiyon
Zature baslangici
2 gundur perisan oldu cocuk

Back
X