- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Git ve aynaya bak.gormek istedigin cakil o mu guzelim?? Oldu ve gecti öyle dusun.Sanirim bunlar bize hayat deneyimi olacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Git ve aynaya bak.gormek istedigin cakil o mu guzelim?? Oldu ve gecti öyle dusun.Sanirim bunlar bize hayat deneyimi olacak
Bence duygularini katiyorsun.İçim çok acıyor bu duyguyu nasıl yeniyorsunuz hayatımda hicbirsey benim kontrolümde değil sadece komutlar var onlara uyuyorum özgür ruhumdan eser kalmadı
Yemeyecektim ama bir avuç leblebi kuru üzüm yedim maalesef
Konum açıldı sonunda. Ben bundan sonra heyecan için hep katılırım kii![]()
Şimdilik bi sıkıntı yaşamadım çok kasmak istemiyorum kendimi ama sonra sizleri okudukça da çok çok fazla yediğimi görünce moralim bozuluyorCanım srn nasıl o sattı keseceksin yemeyi, daha lohusalığın çıkmadı, güçsüz düşersin![]()
Akşama kadar duramıyorum acıkınca erken yemek zorunda kalıyorum böyle bile Doğusu dürüst kilo veremiyorum zatenKuzum sen bu kadar etken kapatma bence akşamı.. hem gücün azalır hem sütünün kalitesi düşer bence..
Ne konusuuu???
aeben geçmiş olsun canımmmmm
Ya canım ne fazlası. Tamam ıvır zıvır ye demiyorum ama sağlıklı şeylerden uygun miktarda yemelisin. Bizle kıyaslama, sen daha yeni doğan bir bebeği emziriyorsun.Şimdilik bi sıkıntı yaşamadım çok kasmak istemiyorum kendimi ama sonra sizleri okudukça da çok çok fazla yediğimi görünce moralim bozuluyor
Yemek yarışmasıKuzum sen bu kadar etken kapatma bence akşamı.. hem gücün azalır hem sütünün kalitesi düşer bence..
Ne konusuuu???
aeben geçmiş olsun canımmmmm
Coook gecmis olsun canimmmSelam kizlar
Gelemiyorum kuzucuk cok hasta
Ama aklimdasiniz![]()
Atesi dustu mu?Selam kizlar
Ama aklimdasiniz![]()
Akşama kadar duramıyorum acıkınca erken yemek zorunda kalıyorum böyle bile Doğusu dürüst kilo veremiyorum zatenbi eksideyim bi artıda nasıl iş anlamadım
Nee yemek miiiYemek yarışması
Çok geçmiş olsun kuzum hayırdır?Selam kizlar
Ama aklimdasiniz![]()
Isle ilgili bagim tamamen duyusal. Onun için birakamiyorum kaç kez istifa dilekçesi yazdım sonra yırttim p1 yıldır böyle. Geçen gün babamın bölge müdürü beni ziyarete geldi babasının kızı dedi suan onun görev yerindeyim vefat etmeden önceki mevkisi ben bu atmosferde büyüdüm hep bu camia icindeydim. Arkadaşları beni ziyarete gelince duygularımı kontrol edemiyorum mutlulukla hüzün iç içe geçiyor.Gecmis olsun.
Ne denir bilemedim ki.
Daha sakin kendine uygun ruhen seni yiyip bitirmeyecek bi is baksan ne iyi olur.
bu fotoyu ben de gördüm önceki gün. bayıldım. göbüşün güzelliği
Ates yok balimAtesi dustu mu?
Gecmis olsun yeniden
EnfeksiyonKuzum senin daha orhanların bile tam oturmadı sakin olbence 15:30 gibi bi bardak tarçınlı süt bir meyve yanına bir iki badem ceviz yada fındıkla bi ara öğün yapıp 18:00 gibi de akşam yemeğini yesen hem kan şekerin dengelenir hem diyet eziyet olmaz
Nee yemek miii
Çok geçmiş olsun kuzum hayırdır?
Sagol adacim balim.Coook gecmis olsun canimmm