- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
Ben değilim. Çay yanında kestane ve kek şeettim. Ama eşimin doğum günüsü diye

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben değilim. Çay yanında kestane ve kek şeettim. Ama eşimin doğum günüsü diye
Ayyyyyy banuuuy leptin takır takır çalışıyor yahuuuÇok açım miu yardım et![]()
Ayyyy inecek işte eflalimmmmÇok gerginim çok hiç sorma. Sanki hiç kilo vermemişim gibi bir göbek var iki gündüryine şok yapıcam ben
Yazdım yorum ben@MiuLego benim menüme ne diosun kuzucum
Kızlar alışverişteyim bir mutlu oldum paylaşayım dedim, diyet başlamadan üst baş alışverişine çıkmıştım, alt beden 40, üst beden 38 bir moralim bozulmuştu hiçbirşey almadan dönmüştüm.
Veee veee bugün alt çok rahat 38,üst ise 36 beden :) :) aldım bissürü çok mutluyum, kısmet iki beden de 36 olacağı günlere yakında!!
![]()
asayiş berkemal Cano o iş bende@CocoChanelmademoiselle buralara uğradı mı bugün?
@Antepia27 dünğn kahramanı fatma geldi mi :)
@Ausencianapıyonuz elifle
doğum günü nasıl geçti?
@Nevreste yi ucundan gördüm sankiiii
@deynepnaz nabıyon kuzum günaydın didin mi bugün? Neler yidin bugün
ecemavi
mortini yeniyon mu kuzum
@Nefs pembiklim sabah buralardaydı napıyon? Sallatıyoz mu nevoya
@Triplimelek Megi @Sarayca @ada81Munzevi Zencefil @Makbule007 temiz misiniz kızlaaaarrr
@Bonus bonusuma
@Efser ve menüsü buralarda mı
@aeben adaşımmmmm
Çiçeaaaammmmm işe alışıldı mı bugün? @nar_cicegim
Guzel gunlerde kullan canim. Ne guzel set incecik olmak. Ben de bugun kuaforde aynalara bakip durdum. 36 oldu bende her ikisi. Ama sikilasmadim daha. Gobek de var bi miktar :)Kızlar alışverişteyim bir mutlu oldum paylaşayım dedim, diyet başlamadan üst baş alışverişine çıkmıştım, alt beden 40, üst beden 38 bir moralim bozulmuştu hiçbirşey almadan dönmüştüm.
Veee veee bugün alt çok rahat 38,üst ise 36 beden :) :) aldım bissürü çok mutluyum, kısmet iki beden de 36 olacağı günlere yakında!!
![]()
Ohhh ne güzel missssKızlar alışverişteyim bir mutlu oldum paylaşayım dedim, diyet başlamadan üst baş alışverişine çıkmıştım, alt beden 40, üst beden 38 bir moralim bozulmuştu hiçbirşey almadan dönmüştüm.
![]()
Temem kuzucum bugün yarın bol bol su içicem merak etme sen![]()
Ay seninkinin de mi doğum günüüüüBen değilim. Çay yanında kestane ve kek şeettim. Ama eşimin doğum günüsü diye![]()
asayiş berkemal Cano o iş bende![]()
Oyyy balim midem agridan delinecek gibiydikız sen diyabet değil misin? ne diye şeker yiyorsun![]()
Evet başka kimseninkininde mi doğum günü vardı kaçırdım benAy seninkinin de mi doğum günüüüü
İyiki doğmuş ördeğim mutlu nice seneleriniz olsun emi
Bende hulohop yapmaya çalışıyorum ama bir kere bile döndüremedim mereti pıt diye düşüyor :))
Miu seni buralarda gormek daha super canim benim. Ozletiyosun kendiniSüper beeee
Miumm yemekte kacamak yapmamBol keyifler kuzum
Afiyet olsun canım. Çok karbonlu menü olmuş gün boyu karbon almışsın hep.. yarın daha az karbon almaya çalışırsan dengelersin hem
Hani sıfır kaçamak hande nerelerde oyyyyyy
İşte bu çakılım. Olan oldu bitti. Oh be silkelen kendine gel. Devamını getirmedikçe olacak bizden :)
3 hurma bir ara öğüne çok olur dikkat. Şeker ve fazla kalorili sonuçta. Menünün kalanı çok güzel afiyt olsun
Oh işte afiyet olsun tadınj çıkar mandalinanın çok oldu diye üzülme:)
Yiyemiyom değil kuzum yemiyom istemiyorum şeker almayayım bu saatte boşuna vücuduma de. Gidip göbüşe yağ olacak hep
Yer değişsek onla keşkeee
Okuyunca beğendin mi faydalı mı geri dönüş yap emi![]()
Ben de been deeeeBende hulohop yapmaya çalışıyorum ama bir kere bile döndüremedim mereti pıt diye düşüyor :))
Miu seni buralarda gormek daha super canim benim. Ozletiyosun kendini![]()
Miumm yemekte kacamak yapmam
2 gundur gram uyku uyumadim
Strese girdim bi ton sigara ictim
Agzimda dilumde resmen aci bir tat vardi midemde cok fenaydi ondan bi bardak cay gııı
Anaaaaaa sizi duyan hande dunyayi yemis diyecek valla
Seker dusuklugunden geberiyorum ama bak yine diyet bozmuyorum yemiyorum eccük tölere edeydin iyiydi.
Ben tam 3 gun pes etmeden ogrenicem sunu diye yapmistim. Sonunda basardim. Simdi durmadan 1 saatten fazla yapabilirim, hem de kitap okuyarak. Cok faydali spor. 2 isi bi arada yapiyorum sayesinde. Sen de yaparsin canim zor degilBende hulohop yapmaya çalışıyorum ama bir kere bile döndüremedim mereti pıt diye düşüyor :))
Miden bulanmıyor mu donna?Ben tam 3 gun pes etmeden ogrenicem sunu diye yapmistim. Sonunda basardim. Simdi durmadan 1 saatten fazla yapabilirim, hem de kitap okuyarak. Cok faydali spor. 2 isi bi arada yapiyorum sayesinde. Sen de yaparsin canim zor degil![]()