Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok açım miu yardım et :KK70:
Ayyyyyy banuuuy leptin takır takır çalışıyor yahuuu

Çatır çatır yakıyor yağlarııı
Zaten birazdan uyuyp sabah tok karna uyanıcan işte

Ne açlığıymış o:eğlence:
Çok gerginim çok hiç sorma. Sanki hiç kilo vermemişim gibi bir göbek var iki gündür :KK43: yine şok yapıcam ben
Ayyyy inecek işte eflalimmmm
Sen bilirsin kuzıcummm
İyi gelecekse olur:KK200:
@MiuLego benim menüme ne diosun kuzucum
Yazdım yorum ben :deli:
Kızlar alışverişteyim bir mutlu oldum paylaşayım dedim, diyet başlamadan üst baş alışverişine çıkmıştım, alt beden 40, üst beden 38 bir moralim bozulmuştu hiçbirşey almadan dönmüştüm.
Veee veee bugün alt çok rahat 38,üst ise 36 beden :) :) aldım bissürü çok mutluyum, kısmet iki beden de 36 olacağı günlere yakında!!
:halay:
:halay::halay::halay::halay::halay::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:İşte zayıflamanın meyvelerini topladığın o an:confused:

@CocoChanelmademoiselle buralara uğradı mı bugün?

@Antepia27 dünğn kahramanı fatma geldi mi :)

@Ausencia :KK200: napıyonuz elifle :deli:doğum günü nasıl geçti?

@Nevreste yi ucundan gördüm sankiiii

@deynepnaz nabıyon kuzum günaydın didin mi bugün? Neler yidin bugün:işsiz:

ecemavi ecemavi :KK200: mortini yeniyon mu kuzum:halay:

@Nefs pembiklim sabah buralardaydı napıyon? Sallatıyoz mu nevoya:KK31:

@Triplimelek Megi @Sarayca @ada81 Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil @Makbule007 temiz misiniz kızlaaaarrr:KK33:

@Bonus bonusuma :KK37:

@Efser ve menüsü buralarda mı:rolleyes:

@aeben adaşımmmmm:KK60:

Çiçeaaaammmmm işe alışıldı mı bugün? @nar_cicegim
asayiş berkemal Cano o iş bende:KK66:

Kızlar alışverişteyim bir mutlu oldum paylaşayım dedim, diyet başlamadan üst baş alışverişine çıkmıştım, alt beden 40, üst beden 38 bir moralim bozulmuştu hiçbirşey almadan dönmüştüm.
Veee veee bugün alt çok rahat 38,üst ise 36 beden :) :) aldım bissürü çok mutluyum, kısmet iki beden de 36 olacağı günlere yakında!!
Guzel gunlerde kullan canim. Ne guzel set incecik olmak. Ben de bugun kuaforde aynalara bakip durdum. 36 oldu bende her ikisi. Ama sikilasmadim daha. Gobek de var bi miktar :)

Ohhh ne güzel missss :KK49: tebrik ederim canım inşallah hedeflediğin noktaya da gelirsin :KK60: bu mutluluğu çoook iyi biliyorum ben de :KK68:

Temem kuzucum bugün yarın bol bol su içicem merak etme sen:KK74::KK74::KK74:
:KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:
Ben değilim. Çay yanında kestane ve kek şeettim. Ama eşimin doğum günüsü diye :KK68:
Ay seninkinin de mi doğum günüüüü:KK37:

İyiki doğmuş ördeğim mutlu nice seneleriniz olsun emi
asayiş berkemal Cano o iş bende:KK66:
:rolleyes:Ece senden morti olunca çok pis tırsıyorum

Çok korkutucu ilerliyosun gerilim film gibi:KK71:

:KK60:Bol keyifler kuzum

Afiyet olsun canım. Çok karbonlu menü olmuş gün boyu karbon almışsın hep.. yarın daha az karbon almaya çalışırsan dengelersin hem

Hani sıfır kaçamak hande nerelerde oyyyyyy

İşte bu çakılım. Olan oldu bitti. Oh be silkelen kendine gel. Devamını getirmedikçe olacak bizden :)

3 hurma bir ara öğüne çok olur dikkat. Şeker ve fazla kalorili sonuçta. Menünün kalanı çok güzel afiyt olsun

Oh işte afiyet olsun tadınj çıkar mandalinanın çok oldu diye üzülme:)

Yiyemiyom değil kuzum yemiyom istemiyorum şeker almayayım bu saatte boşuna vücuduma de. Gidip göbüşe yağ olacak hep

:KK53:Yer değişsek onla keşkeee

Okuyunca beğendin mi faydalı mı geri dönüş yap emi:KK15:
Miumm yemekte kacamak yapmam
2 gundur gram uyku uyumadim
Strese girdim bi ton sigara ictim
Agzimda dilumde resmen aci bir tat vardi midemde cok fenaydi ondan bi bardak cay gııı
Anaaaaaa sizi duyan hande dunyayi yemis diyecek valla
Seker dusuklugunden geberiyorum ama bak yine diyet bozmuyorum yemiyorum eccük tölere edeydin iyiydi.

Miumm yemekte kacamak yapmam
2 gundur gram uyku uyumadim
Strese girdim bi ton sigara ictim
Agzimda dilumde resmen aci bir tat vardi midemde cok fenaydi ondan bi bardak cay gııı
Anaaaaaa sizi duyan hande dunyayi yemis diyecek valla
Seker dusuklugunden geberiyorum ama bak yine diyet bozmuyorum yemiyorum eccük tölere edeydin iyiydi.
:63:Olmaz aklıma kazındı sıfır kaçamak hande diye bi kere

Bundan sen sorumlusun hande:KK53::confused:

Bende hulohop yapmaya çalışıyorum ama bir kere bile döndüremedim mereti pıt diye düşüyor :))
Ben tam 3 gun pes etmeden ogrenicem sunu diye yapmistim. Sonunda basardim. Simdi durmadan 1 saatten fazla yapabilirim, hem de kitap okuyarak. Cok faydali spor. 2 isi bi arada yapiyorum sayesinde. Sen de yaparsin canim zor degil ;)

Ben tam 3 gun pes etmeden ogrenicem sunu diye yapmistim. Sonunda basardim. Simdi durmadan 1 saatten fazla yapabilirim, hem de kitap okuyarak. Cok faydali spor. 2 isi bi arada yapiyorum sayesinde. Sen de yaparsin canim zor degil :KK66:
Miden bulanmıyor mu donna?

Back
X