Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu konuda senle aynı fikirdeyim ada ama şöyle ben yemekten hiç kismadim ek gıdaya geçinceye kadar ama günde hem yuruyus hem ip hem egzersiz yaptım bana kilo verdiren menulerim değildi ilk ay sporumda işte bunu yaparlarsa bence olur bir defa bir gün yediğim yemeklerin kalorisi 1800 civariydi yani öyle beslendim ama ek gıdaya gecince rahatladim açıkçası bide ben hiç süt sıkıntısı cekmedim şuan kızım 8 aylık ve 9 kilo üstü
Iste canim masallah senin sıkınti olmamis ama herkesin bunyesi farkli benim ablamda sut doldu taştı ama bende 1 cay kaşığı bile olmadi ;(( senin 1800 luk yemeklerin sutun kalitesini etkilemez ama baska bi anneyi etkiler bence eger süt azalmaya basladiysa bu anne icin uyaridir... bence keyfine vararak zararli seyler yemeden spor ekleyerek çocuğunun emzirmesinin keyfine varsin anneler...

Kustunuz mu. Yaptigi dogru degil umarim hatasini gorur
Kusluk değilde evde ilimizde huzursuzuz onun bana benim.ona söylediklerim batıyor bu ara ikimizde konuşmuyoruz birbirimizle mecburiyet disinda bakalım sonu nereye gidecek hayırlısı diyorum ben onu anlamiyormusum oda beni anlamıyor yani ikimizde doğru bildiğimizden bir adım geri atmiyoruz taviz verirsem sonu gelmeyecek biliyorum

Kusluk değilde evde ilimizde huzursuzuz onun bana benim.ona söylediklerim batıyor bu ara ikimizde konuşmuyoruz birbirimizle mecburiyet disinda bakalım sonu nereye gidecek hayırlısı diyorum ben onu anlamiyormusum oda beni anlamıyor yani ikimizde doğru bildiğimizden bir adım geri atmiyoruz taviz verirsem sonu gelmeyecek biliyorum
Haklisin canim. Bazen bizde de oluyor oyle seyler

Iste canim masallah senin sıkınti olmamis ama herkesin bunyesi farkli benim ablamda sut doldu taştı ama bende 1 cay kaşığı bile olmadi ;(( senin 1800 luk yemeklerin sutun kalitesini etkilemez ama baska bi anneyi etkiler bence eger süt azalmaya basladiysa bu anne icin uyaridir... bence keyfine vararak zararli seyler yemeden spor ekleyerek çocuğunun emzirmesinin keyfine varsin anneler...
Aynen öyle herkesin bünyesi farklı benim sütum çokluğundan değil çok yağlı ve besleyici olmasından dolayı iki cocugumda iyi kilo aldı oglumda süt çok yaradığı için erken kesmek zorunda kaldım mesela ama dediğin gibi önce kisi kendini tanimali

Efser Efser Doğum Günün Kutlu Olsun canım:KK36::KK200:

dg-337.gif

Haklisin canim. Bazen bizde de oluyor oyle seyler
Ben kendimi pek düşünen bi insan değilim çiçeğim benim derdim oğlum ve onun babasını ozlemesi cok duskun babaya ve ben bunu eşime anlatamiyor o sanıyor ben onu evde istiyorum yardım istiyorum yardım falan istemiyorum tek derdim oglum

cıks cızlı cozlu can çekilir ..hem dana gibi :deli:artı 2 gösterdi sabaha :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

demek gelmiyorsunnnnnnnnnn ...gelsen sormazlar ..... 3-4 saat bekleme kapasiteleri var :rolleyes: 3 saat sonra nerdesinler başlar
+2 getirecek şeyler hayal ettim şuan çok zevk alıyorum harika:rolleyes:

Hayırlı akşamlar
Menümü yazayım
Sabah
1 yumurta ile tereyağlı yumurta
Peynir
5 zeytin

Öğle
Şekersiz türk kahvesi

Akşam
1 kase mantarlı tavuk sote
Ayran
1 yemek kaşığı bulgur pilavı(tadına baktım)
1 mandalina

Su:2lt
Spor:1 saat tempolu yürüyüş

@MiuLego
begum75 begum75
afiyet olsun canım menün harika görünüyo

Sabah11:30(aç karnına limonlu su)
Bir dilim kepek ekmeği
Yarım kk beyaz peynir
2 dilim kaşar
Yarım dom.sal.
Roka nane
2 çk pekmez

Öğlen yok:)

Ara15:30
İki mandalina
Yeşilçay

Akşam18:00
4 tane haşlanmış tavuk butu(yağsız)
1 dilim kepek ekmeği
Bol salata
Ayran

Su:2 lt dahada içiyorum
Spor:1 saat yavaş tempolu yürüyüş
Harika bi menüüğ
Çooook beğendim afiyet olsunnnn
Sabah yumurta da yememişsin akşama kadar nasıl tuttu.. yumurta seviyorsan kahvaltından eksik etme canımcım
Hayırlı akşamlar
Menümü yazayım
Sabah
1 yumurta ile tereyağlı yumurta
Peynir
5 zeytin

Öğle
Şekersiz türk kahvesi

Akşam
1 kase mantarlı tavuk sote
Ayran
1 yemek kaşığı bulgur pilavı(tadına baktım)
1 mandalina

Su:2lt
Spor:1 saat tempolu yürüyüş

@MiuLego
begum75 begum75
Afiyet olsun kuzummm
Menü gayet iyiii
Bol bol eksi getirsin inşallaaah

Yarın en hafifinden besleniyoz mu

Harika bi menüüğ
Çooook beğendim afiyet olsunnnn
Sabah yumurta da yememişsin akşama kadar nasıl tuttu.. yumurta seviyorsan kahvaltından eksik etme canımcım

Afiyet olsun kuzummm
Menü gayet iyiii
Bol bol eksi getirsin inşallaaah

Yarın en hafifinden besleniyoz mu
Tamam sabah akşam yumurta yerim:KK45:

Back
X