- 8 Aralık 2011
- 45.740
- 166.592
- 798
Dimem lazımyer almak istiyon mu? ben de varım didin mi bana? nereye yazayım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dimem lazımyer almak istiyon mu? ben de varım didin mi bana? nereye yazayım![]()
Tamam canım benimhergün böyle olur inşallah balım.. günkurusu da yüksek kalorili dikkat etmek lazım 3 iyidir![]()
ay kızılay en sevdigim yerrrr
güle güle kullan pınarcımmmmm
benimki çok agır geçmiyor cano
kalp çarpıyor
ateş basıyor
hafif migde bulantısı
veee bagırsak çalışması
agırda geçiyormuş aslında yaww
Bizden de sana kocaman sevgiler saygilar başkannn![]()
Ayy bende daha olmadım 4 buçuk ay oldu doğum yapali bende kardayim
ama lohusayken gitti baya o zaman acısı çıkıyor
![]()
ayyyy nasılsın ausum.Öpüyorum senin göbüşünden diyeceğim garip olacak biraz.Yaa ben hamile arkadaşları görünce çok duygulanıyorum biliyrmuusn şimdiseni görsem hüngür hüngür ağlarım mutluluktan. Gözlerim hemen doluverir.
evet bu hafta pazar bi kirliliğim var, zaten diyette olduğum dönemde hafta sonu kaçamaklarım oluyordu
şimdilik güzel gidiyor ausum, sanki koca bir yük kalktı üstümde,![]()
Bugünden itibaren başladım tekrardan canım. Yine aynı şeyleri yazıyorum ama sondu bitti gitti artık.
Çözdüm eflalim ama bu defa da adapte sorunu yaşadım.
Yok ama bitti yaa kesin bırakmayacağım.
Bana harcasan yaaa
Ausss ausummm öyle yazmışsın ki taaaa ordan buraya hissettimazıcık hüzünlendim hayal kırıklığı çok fena
Sana ilk yazdığım mesaj geldi aklıma....
Aynen o istikrarla başlıyorum tekrardan bu defa söz![]()
uyucam ki bugün
senin çocuk var kuzum istesen de uyuyamazsın ki
vallaha öyle begüşüm.. ben sizin koşuşturmacayı okuyunca bile yoruluyorum
eksi getirmez sabitte tutar kuzucum
spor yaparsan eksi getirir abartı değil.. ama kilo verme menüsü değil.. spor varsa eksi gelir azdan azdan.. ama bunu en iyiAusencia bilir o çok iyi anlıyor
ben çılgın doğum günü partilerindensen derslerden başını kaldıramıyorsun ya
![]()
işten çıkmama dakikalar kala karşılaştıkkkk
nasıldı ausum doğum günüsüüüü
Yusuf hediyesini verdi mi bi gururlandı mı kumbara parası katkısından :)
anam şimdi baktım da gördümmmmgüzeldi canom , yemeli , içmelicızlı fotom vardı wappta
Kumbaranın anahtarını bulamadım kio da unuttu gitti
![]()
anam şimdi baktım da gördümmmm
afiyet olsun beee
pembik cıs ne de güzel olmuş![]()
Eki Görüntüle 2075958
mesai bittiiiiiiiiiiiii
ben gidiyoooommmmm
azcık dışarda oturup sonra eve geçicem
erkenden uyucam inşallah bugün dinlenirim biraz
öpüyüm mü
akşam temiz kalalım emiiiiiii
Herkese çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Hastaneye gittik 3 gun takip et dusmezse antibiyotik dedi şimdi ağrı kesici verdi. Diş de olabilir dedi net bişey yok yani. halen düşmüş değil. Yavrum gece de ondan uyumamis. Kızdım bi de hiç uyutmadı diye boşuna. Saçma sapan şeyler yedim eşim de çok kızdı diyet yapıyorsun da süt olmuyo kalitesi düştü bilmem ne diye. Bide ona ağladım kızdım .inşallah iyileşir yavrum bütün hastalara şifalar diliyorumhatice901217 hatceeeeemmmm geçmiş olsun canım nasıl şimdi oğlun bakıyım? evde misin hastanede mi?
bakma bakma hiç bakma sen bonusum
kv saadeti hatun sensiz yapamıyor
seferoğlusun artık :)
tertemiz menü yahu afiyet olsun
sabahki günkurusu sayısı çok fazla kuzum
3 yapalım mı onu?
şimdi çek banuuu bundan 1 ay sonrasına yaparız öncesi sonrası..
Kız daha ne olacakbizde panik anında camdan atlamıyoruz
![]()
lesile ye başlayalı 3 hafta oldu
başlarken foto çekmedigime pişmanım
çok fark etti
ben yag yaktıran 3 mili yapıyorum 40 dk ama çok ter attırıyor
Linki varsa atsan bacım ya
Tamam kuzum rakiplere kolay gelsin
Herkese çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Hastaneye gittik 3 gun takip et dusmezse antibiyotik dedi şimdi ağrı kesici verdi. Diş de olabilir dedi net bişey yok yani. halen düşmüş değil. Yavrum gece de ondan uyumamis. Kızdım bi de hiç uyutmadı diye boşuna. Saçma sapan şeyler yedim eşim de çok kızdı diyet yapıyorsun da süt olmuyo kalitesi düştü bilmem ne diye. Bide ona ağladım kızdım .inşallah iyileşir yavrum bütün hastalara şifalar diliyorum
Ausum dün sadece yuruyus vardı oncan önceki günde netim bitmek üzere yarın gelecek yarından sonra cuma sahalara dönüş bu hafta 500 gr versem yeter bakalım bi sıkmayayim diyorum tartı ne diyecek bünye neler diyecek ona göre düzen kuracagim niyetim oyleİkinize de çok güveniyorum ben ... başladığında biterecek iki hatunsunuz yahu .... örnektiniz buralarda ..
BaktımWhiteblacklife ın menüsüne ... ona eksi getirmez
çünkü hayatından her şeyi çıkarmıştı .. şimdi en ufak bir giriş eksi getirmez ama sporla beraber korur gider kilosunu .. mis gibi .
ha bu şekilde de çok spor yaparsa elbette gider ama o kadar sporla can çıkarmaya ne hacet![]()