Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ay kızılay en sevdigim yerrrr
güle güle kullan pınarcımmmmm

benimki çok agır geçmiyor cano
kalp çarpıyor
ateş basıyor
hafif migde bulantısı
veee bagırsak çalışması:KK57::KK57::KK57:
agırda geçiyormuş aslında yaww

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Kız daha ne olacak :rolleyes::rolleyes::rolleyes: bizde panik anında camdan atlamıyoruz :KK70::KK70::KK70::KK70:

Bizden de sana kocaman sevgiler saygilar başkannn :KK36::KK36:

:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

benim firdevste haftaya geliyor .... olaylı Antalyadan sonra ilk karşılaşma :confused:

:KK70: Ayy bende daha olmadım 4 buçuk ay oldu doğum yapali bende kardayim :KK70: ama lohusayken gitti baya o zaman acısı çıkıyor :KK45:

benim orda ne olmuştu unuttum ya :confused::confused:

ayyyy nasılsın ausum.Öpüyorum senin göbüşünden diyeceğim garip olacak biraz.Yaa ben hamile arkadaşları görünce çok duygulanıyorum biliyrmuusn şimdiseni görsem hüngür hüngür ağlarım mutluluktan. Gözlerim hemen doluverir.

ağlanacak halim var di miiii heeeeeeeeeeeeey gidi fitlik dersleri veren auuus :cool::cool: agobun kazı gibi yiyor şimdi :KK70::KK70:

evet bu hafta pazar bi kirliliğim var, zaten diyette olduğum dönemde hafta sonu kaçamaklarım oluyordu:olamaz:

şimdilik güzel gidiyor ausum, sanki koca bir yük kalktı üstümde, :KK200::KK200:

Bugünden itibaren başladım tekrardan canım. Yine aynı şeyleri yazıyorum ama sondu bitti gitti artık.

Çözdüm eflalim ama bu defa da adapte sorunu yaşadım.
Yok ama bitti yaa kesin bırakmayacağım.

Bana harcasan yaaa :110:

Ausss ausummm öyle yazmışsın ki taaaa ordan buraya hissettim :anne: azıcık hüzünlendim hayal kırıklığı çok fena o_O
Sana ilk yazdığım mesaj geldi aklıma....
Aynen o istikrarla başlıyorum tekrardan bu defa söz :KK36:

İkinize de çok güveniyorum ben ... başladığında biterecek iki hatunsunuz yahu .... örnektiniz buralarda .. :KK200:

uyucam ki bugün:110:

senin çocuk var kuzum istesen de uyuyamazsın ki

vallaha öyle begüşüm.. ben sizin koşuşturmacayı okuyunca bile yoruluyorum

eksi getirmez sabitte tutar kuzucum

spor yaparsan eksi getirir abartı değil.. ama kilo verme menüsü değil.. spor varsa eksi gelir azdan azdan.. ama bunu en iyi Ausencia Ausencia bilir o çok iyi anlıyor

Baktım Whiteblacklife Whiteblacklife ın menüsüne ... ona eksi getirmez :deli: çünkü hayatından her şeyi çıkarmıştı .. şimdi en ufak bir giriş eksi getirmez ama sporla beraber korur gider kilosunu .. mis gibi .
ha bu şekilde de çok spor yaparsa elbette gider ama o kadar sporla can çıkarmaya ne hacet :KK53:

ben çılgın doğum günü partilerinden :rolleyes::rolleyes::rolleyes:sen derslerden başını kaldıramıyorsun ya :KK8:

işten çıkmama dakikalar kala karşılaştıkkkk

nasıldı ausum doğum günüsüüüü

Yusuf hediyesini verdi mi bi gururlandı mı kumbara parası katkısından :)

işten çıkmama dakikalar kala karşılaştıkkkk

nasıldı ausum doğum günüsüüüü

Yusuf hediyesini verdi mi bi gururlandı mı kumbara parası katkısından :)

güzeldi canom , yemeli , içmeli :KK49::KK49: cızlı fotom vardı wappta :rolleyes:

Kumbaranın anahtarını bulamadım ki :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: o da unuttu gitti :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

untitledd.webp

mesai bittiiiiiiiiiiiii

ben gidiyoooommmmm

azcık dışarda oturup sonra eve geçicem

erkenden uyucam inşallah bugün dinlenirim biraz

öpüyüm mü:KK15:

akşam temiz kalalım emiiiiiii:halay:

Eki Görüntüle 2075958

mesai bittiiiiiiiiiiiii

ben gidiyoooommmmm

azcık dışarda oturup sonra eve geçicem

erkenden uyucam inşallah bugün dinlenirim biraz

öpüyüm mü:KK15:

akşam temiz kalalım emiiiiiii:halay:

veda mesajı mı lo bu ?

gece gelmeyecen mi?

ablan seni kocalardan daha fena esir alıyor bence:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

hatice901217 hatice901217 hatceeeeemmmm geçmiş olsun canım nasıl şimdi oğlun bakıyım? evde misin hastanede mi?
Herkese çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Hastaneye gittik 3 gun takip et dusmezse antibiyotik dedi şimdi ağrı kesici verdi. Diş de olabilir dedi net bişey yok yani. halen düşmüş değil. Yavrum gece de ondan uyumamis. Kızdım bi de hiç uyutmadı diye boşuna. Saçma sapan şeyler yedim eşim de çok kızdı diyet yapıyorsun da süt olmuyo kalitesi düştü bilmem ne diye. Bide ona ağladım kızdım .inşallah iyileşir yavrum bütün hastalara şifalar diliyorum

bakma bakma hiç bakma sen bonusum

kv saadeti hatun sensiz yapamıyor:KK53:

seferoğlusun artık :)

:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:tertemiz menü yahu afiyet olsun

sabahki günkurusu sayısı çok fazla kuzum
3 yapalım mı onu?

şimdi çek banuuu bundan 1 ay sonrasına yaparız öncesi sonrası..

ay sorma çok sever beni kv :deli::deli::deli::deli:
çekeyim cnm tamamdır yarın sabah çekeyim

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Kız daha ne olacak :rolleyes::rolleyes::rolleyes: bizde panik anında camdan atlamıyoruz :KK70::KK70::KK70::KK70:

he kız yazınca bende fark ettim baya yaşıyormuşum ben atak belitilerini:rolleyes::rolleyes::KK70::KK70::KK70:

Herkese çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Hastaneye gittik 3 gun takip et dusmezse antibiyotik dedi şimdi ağrı kesici verdi. Diş de olabilir dedi net bişey yok yani. halen düşmüş değil. Yavrum gece de ondan uyumamis. Kızdım bi de hiç uyutmadı diye boşuna. Saçma sapan şeyler yedim eşim de çok kızdı diyet yapıyorsun da süt olmuyo kalitesi düştü bilmem ne diye. Bide ona ağladım kızdım .inşallah iyileşir yavrum bütün hastalara şifalar diliyorum

Hatice canım geçmişi okumadığım için kaçırmışım .. çok geçmiş olsun :KK200:

İkinize de çok güveniyorum ben ... başladığında biterecek iki hatunsunuz yahu .... örnektiniz buralarda .. :KK200:

Baktım Whiteblacklife Whiteblacklife ın menüsüne ... ona eksi getirmez :deli: çünkü hayatından her şeyi çıkarmıştı .. şimdi en ufak bir giriş eksi getirmez ama sporla beraber korur gider kilosunu .. mis gibi .
ha bu şekilde de çok spor yaparsa elbette gider ama o kadar sporla can çıkarmaya ne hacet :KK53:
Ausum dün sadece yuruyus vardı oncan önceki günde netim bitmek üzere yarın gelecek yarından sonra cuma sahalara dönüş bu hafta 500 gr versem yeter bakalım bi sıkmayayim diyorum tartı ne diyecek bünye neler diyecek ona göre düzen kuracagim niyetim oyle

Back
X