Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ganfedcim 52 he süper yaa hayal gibi tebrik ederim canım,gerçekten çok büyük emek ve azim işi bu demek izne ayrılıyorsun.görüşmek üzere tatlım dönüşünde kimler hangi kilolarda olacak bakalım

Bugünkü menüm: ben bu sabah tartıdaki -300 gr ve su oranımın yükselmesiyle karalar bağlamşken,şu pirinç lapası diyeti geldi alıma.hem netten araştırdım hem de kkda bununla ilgili topik var,oradan okudum.baktım herkes ok memnun.1 kg dan aşağı veren yok.ben de 2 günlük olarak değil de 1 günlük olarak deneyeyim dedim.saldım çayıra mevlam kayıra şeklinde..

kahvaltı:
maydanoz-limon kürü

öğlen:
1 çay bardağı haşlanmış pirinç
yoğurt ve biraz baharatla,tuzsuz olarak yedim

akşam:
1 çay bardağı haşlanmış pirinç
domates,salatalık ve az soğanla,yağsız bir salata yaptım.limon sıktım ve çok az tuz ekledim.tuzum himalaya tuzu

su:2.1 Lt olmuş şimdiye kadar 2 fincan kiraz saplı form çay

spor:yok (perşembeleri yapmıyorum)

canim her seferindemi bir bardak hasladin yoksa bir bardagi haslayip ikiye mi boldun eger her seferinde birbardak yediysen o kotu yok eger bir bardagi yapip yediysen iyi verebilirsin sende

evet bakalim dondugumde herkese tek tek rapor vermesini soyleyecem bakalim yoklugumde kim ne kadar vermisve ben ne kadar almis olarak doneceminsalah fazla abartmam:18:

canim her seferindemi bir bardak hasladin yoksa bir bardagi haslayip ikiye mi boldun eger her seferinde birbardak yediysen o kotu yok eger bir bardagi yapip yediysen iyi verebilirsin sende

canım her seferinde 1 çay bardağı yedim.çünkü okuduklarım o şekildeydi.ben de önce acaba 1 çay bardağını haşlayıp gün boyu mu yiyoruz dedim ama baktım öyle değil.3 hatta 4 öğün olarak yani 3-4 çay bardağı lapa yiyenler var.o yüzden ben de öyle yaptım.bir de nomalde protein yokmuş bu diyette.yani yoğurt yenmemsi gerekiyormuş ama çoğu kişi tadı daha iyi olsun diye yiyormuş.okuduklarıma göre,yoğurtla yiyen de vermiş,yoğurtsuz yiyende.bak sana bir şey kopyala yapıştır yapıcam.eminim çok şaşıracaksın

yap bakalim merak ettim dogrusu.valla benim bildigim bir bardagi boluyordun.ama vermissen ne iyi boylede olur canim

ganfedim şuna bakar mısın hayatım,ben şoka girdim bunu okuyunca ve böyle yapmadım tabiki ama neticede 1 günde 1 kilo vermiş

kizlar sagolun desteginiz icin benim moral bozuklugum 1,1 den degil ben en fazla 50 kilo olarak gitmek istiyordum memleketede ondan canlarim benim

ganfedim şuna bakar mısın hayatım,ben şoka girdim bunu okuyunca ve böyle yapmadım tabiki ama neticede 1 günde 1 kilo vermiş

harikaymis canim gercekten gidermi oyle ben o kadar yemedim cunku ac kaldim diyebilirim eger boylede kilo veriliyorsa ne guzel ben obur turlu yaptigim halde veremedim benim kilo az oldugu icin herhalde son zamanlarda acayip direniyor.50 sinirini kiramadim bir turlu

yap bakalim merak ettim dogrusu.valla benim bildigim bir bardagi boluyordun.ama vermissen ne iyi boylede olur canim

bende çok merak içindeyim.vermişim gibi bir his yok işin gerçeği ama bakalım,yarın sabah ne gösterecek tartı.eğer memnun kalırsam her perşembe uygulayabilirim bu diyeti.beni zorlamadı çünkü

hımm belki de,bilemiyorum.ben bu kadar yemeden kiloveremezsem üzülürüm yalnız.şuna baksana ne çok yemiş.ben 2 öğün yedim o 4 öğün yiyormuş erken yatsam da sabah oluverse bir an evvel

hımm belki de,bilemiyorum.ben bu kadar yemeden kiloveremezsem üzülürüm yalnız.şuna baksana ne çok yemiş.ben 2 öğün yedim o 4 öğün yiyormuş erken yatsam da sabah oluverse bir an evvel

bende çok merak içindeyim.vermişim gibi bir his yok işin gerçeği ama bakalım,yarın sabah ne gösterecek tartı.eğer memnun kalırsam her perşembe uygulayabilirim bu diyeti.beni zorlamadı çünkü

eger gercekten memnunsan uygula tabi ama sok diyetler sagliksiz biliyorsun

kipir kipirsin yerinde duramiyonmu kiz.evet ya bende merak ettim dogrusu verebilecekmisin diye:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…