Bugünkü menüm: ben bu sabah tartıdaki -300 gr ve su oranımın yükselmesiyle karalar bağlamşken,şu pirinç lapası diyeti geldi alıma.hem netten araştırdım hem de kkda bununla ilgili topik var,oradan okudum.baktım herkes ok memnun.1 kg dan aşağı veren yok.ben de 2 günlük olarak değil de 1 günlük olarak deneyeyim dedim.saldım çayıra mevlam kayıra şeklinde..
kahvaltı:
maydanoz-limon kürü
öğlen:
1 çay bardağı haşlanmış pirinç
yoğurt ve biraz baharatla,tuzsuz olarak yedim
akşam:
1 çay bardağı haşlanmış pirinç
domates,salatalık ve az soğanla,yağsız bir salata yaptım.limon sıktım ve çok az tuz ekledim.tuzum himalaya tuzu
su:2.1 Lt olmuş şimdiye kadar 2 fincan kiraz saplı form çay
spor:yok (perşembeleri yapmıyorum)
ganfedcim 52 he süper yaa hayal gibitebrik ederim canım,gerçekten çok büyük emek ve azim işi bu demek izne ayrılıyorsun.görüşmek üzere tatlım dönüşünde kimler hangi kilolarda olacak bakalım
canim her seferindemi bir bardak hasladin yoksa bir bardagi haslayip ikiye mi boldun eger her seferinde birbardak yediysen o kotu yok eger bir bardagi yapip yediysen iyi verebilirsin sende
canım her seferinde 1 çay bardağı yedim.çünkü okuduklarım o şekildeydi.ben de önce acaba 1 çay bardağını haşlayıp gün boyu mu yiyoruz dedim ama baktım öyle değil.3 hatta 4 öğün olarak yani 3-4 çay bardağı lapa yiyenler var.o yüzden ben de öyle yaptım.bir de nomalde protein yokmuş bu diyette.yani yoğurt yenmemsi gerekiyormuş ama çoğu kişi tadı daha iyi olsun diye yiyormuş.okuduklarıma göre,yoğurtla yiyen de vermiş,yoğurtsuz yiyende.bak sana bir şey kopyala yapıştır yapıcam.eminim çok şaşıracaksın
Pirinç lapasi diyeti
--------------------------------------------------------------------------------
Sponsored Links
kesinlikle denedim vede cok faydasini gordum ben sahsen her persembe yaptim ilk zamanlar gunde bir kilo verdim sonrasindada en kotu sonucum 300 gr di
tabiki sagliksiz butun sok dieytler sagliksiz ama motivasyonu super
kilolar geri geliyormu diye soracak olursaniz dikkat ettiginiz zaman kesinlikle gelmiyor ben dikkat etmedigim icin geri aldimama kesinlikle yemek yemekten ileri geldi yoksa a
alinmiyorr Ayricada cok tok tutuyorr
Pişirme Metodu
1 çay bardağı pirinci, 3 çay bardağı suda haşlıyorum. Pirinçler dibe yapışmadan altını kapatıyorum. Azıcık su kalıyor yani..
Üzerine
- kırmızı pul biber
- nane
- sumak
- kara biber
koyuyorum bol bol.. Öyle ki pilavın rengi değişiyor iyice..
Üzerine 2 tepeleme dolu yoğurt (Danone)
Güzeeelce karıştırıp yiyorum. Yanında da cin biber/meksika biberi/sivri biber yiyorum. 3-4 adet
Toplam Ölçü:
Bir günde 3, eğer aç hissediyorsam maksimum 4 çay bardağı pirinç tüketiyorum.
Yan Gıdalar:
Mutlaka 2 öğün meyve yiyorum.
Bir ara öğünde de badem/ceviz türü şeyler yiyorum. Toplam ölçü avuç içindeki yuvarlak bölümü geçmeyecek şekilde. Toplam 6-7 adet maksimum
İçecekler:
Bir bardak sütlü nescafe (şekersiz)
Bir şişe Çamlıca light gazoz
Bir fincan doğadan portakallı form çayı (tatlandırıcı ile)
Bir fincan beyaz çay (içinde yeşil çay ve meyve kabukları olan bir karışım: Lipton)-tatlandırıcı ile
3-5 fincan siyah çay (şekersiz)
2-3 fincan türk kahvesi (yarım kesme şekerli)
sonucc
:birgunde 1 kilo
ganfedim şuna bakar mısın hayatım,ben şoka girdim bunu okuyunca ve böyle yapmadım tabiki ama neticede 1 günde 1 kilo vermiş
yap bakalim merak ettim dogrusu.valla benim bildigim bir bardagi boluyordun.ama vermissen ne iyi boylede olur canim
harikaymis canim gercekten gidermi oyle ben o kadar yemedim cunku ac kaldim diyebilirim eger boylede kilo veriliyorsa ne guzel ben obur turlu yaptigim halde veremedim benim kilo az oldugu icin herhalde son zamanlarda acayip direniyor.50 sinirini kiramadim bir turlu
harikaymis canim gercekten gidermi oyle ben o kadar yemedim cunku ac kaldim diyebilirim eger boylede kilo veriliyorsa ne guzel ben obur turlu yaptigim halde veremedim benim kilo az oldugu icin herhalde son zamanlarda acayip direniyor.50 sinirini kiramadim bir turlu
bende çok merak içindeyim.vermişim gibi bir his yok işin gerçeği ama bakalım,yarın sabah ne gösterecek tartı.eğer memnun kalırsam her perşembe uygulayabilirim bu diyeti.beni zorlamadı çünkü
hımm belki de,bilemiyorum.ben bu kadar yemeden kiloveremezsem üzülürüm yalnız.şuna baksana ne çok yemiş.ben 2 öğün yedim o 4 öğün yiyormuşerken yatsam da sabah oluverse bir an evvel
kipir kipirsin yerinde duramiyonmu kiz.evet ya bende merak ettim dogrusu verebilecekmisin diye:18:
kizlar bende anca 1.1 kg verebilmisim baska yok ne yapayim ya.ama bende izin istiyorum 4 haftalik artik tatilden sonra atarim fazlaliklarimi.tatil hazirliklari yaparken zaten fazla dikkat edemedim
ansa saferan hg kizlariyi geceler ve hoscakalin bencikayim yerimi size birakiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?