Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hey maşallahhhhhhhhhhhhhhh,mezuniyet haftanda kesin bireyselde de 1.lik alacaksın bitanem.Muhteşemsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

çok güzel vermişsin canım ..bravoooo...ama normal yemeye başlayınca birazını geri alabilirsin bi kaç hafta sabitleseydin mezuniyetten önce..nacizane fikrim yani...

hey maşallahhhhhhhhhhhhhhh,mezuniyet haftanda kesin bireyselde de 1.lik alacaksın bitanem.muhteşemsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bakalımmmm inşallahhh canımm....saol bitanemm seviyorum seniii
[ı]çok güzel vermişsin canım ..bravoooo...ama normal yemeye başlayınca birazını geri alabilirsin bi kaç hafta sabitleseydin mezuniyetten önce..nacizane fikrim yani...[/ı]

canım dikkat edicem tabii de internete giremiyorum bu aralar yoğun birazz...takımımızın motivasyonundan başka birileri daha faydalansın kilo koruma topiğinde olucam zaten muhakak...97 den 68 e safişimmmm bi daha hayattaaa almamm töbeee billahh hele bu son hafta daha iyi anladım kilonun ne illet bişii olduğunu

tamam canım herşey gönlüne göre olsun o zaman ....bu hafta mezun mu yazalım o zaman....

roseberry senin durumun nedir canım ayrılıyormusun devammı.....

tamam canım herşey gönlüne göre olsun o zaman ....bu hafta mezun mu yazalım o zaman....

kizlar bende anca 1.1 kg verebilmisim baska yok ne yapayim ya.ama bende izin istiyorum 4 haftalik artik tatilden sonra atarim fazlaliklarimi.tatil hazirliklari yaparken zaten fazla dikkat edemedim

:118::118::118:

harikasin tatlim tamda sana yakisani yapmissin insallah bireyseldede birinci olursun iki mutluluk birden yasarsin canimin ici

kizlar bende anca 1.1 kg verebilmisim baska yok ne yapayim ya.ama bende izin istiyorum 4 haftalik artik tatilden sonra atarim fazlaliklarimi.tatil hazirliklari yaparken zaten fazla dikkat edemedim

aaa sen 4 hafta olmuycanmı

sana katiliyorum canim ne menen seydir bu kilo illeti ya insani sosyal hayatindan bile sogutuyor

ay sorma ya bende hafiza kaybi var zannimcane biliim ranaable donmeyecekmiydi ya unutmusum iste:26:

aaa sen 4 hafta olmuycanmı

aslinda 2 haftada ilk haftasi giderken evi dip kose temizleyim yatak yorgan .son haftasindada donus temizligi derken yaklasik 4 haftayi bulur .onumuzdeki cuma yolculuk basliyor canim ayin 7 sinde donecem ama dedigim gibi temizlik falan derken giremeyebilirim o yuzden yani

bu hafta izne ayrılıyorsun o zaman ....şimdi kaç kilo oldun son bildirimi yaparsın bu hafta....

bu hafta izne ayrılıyorsun o zaman ....şimdi kaç kilo oldun son bildirimi yaparsın bu hafta....

simdi 52.9 oldum canimliste daha eklenmedigi icin boyle bildireyim .birazdan cikacam cunku.evet ayriliyorum bu haftaama ara ara gelmeye calisirim cumaya kadar buralardayim daha cuma gunu gidecegiz:79:

7.TAKIM ** 227. ETAP***

kırmızıgül06(77.2)
doga3(92.5)
ganfed(54/52.9/1.1/%2.03))geri dönmek üzere ayrılıyor
nev81 (75.7/0.3/75.4/%0.40)
hulyaeyup(67.5)
aysen34(/64.6)
roseberry(60)
SAPHIRA(95.7)
ipekyol51(76)
saferan(122)
anşaa(72.2/68.7/3.5/%4.1))
mezuniyetini istiyor

7. takım yüzde ortalaması

daha ne istiyordun ganfedim maşaalah 52 yi görmüşsün.....

Son düzenleme:

ilk bildirim benden olsun

Evet yaaa zumba olabilir bak mantıklıymış.Ama yan komşuda bana zumba yapar herhalde
yan komu niye zumba yapıyor sana canım
evet ya benim evimin yanindada zumba kursu acildi ama gidemiyorum malum kadin erkek meselesi yuzunden .ortumu cikaramam ki
örtünü çıkarmadan dans et hayatım sen de
tatlim ben yaptim sadece bir cay bardagi kepekli pirinc olacak 3 cay bardagida suda haslanacakonu 3 e bolum gun icinde yemelisin icine istege gore salataylayada yogurtla yeniyor salata yagsiz olmali
hayatım teşekkür ederim ama ben bugünü bitirmiş bulunuyorum,herkes farklı bir şey söyledi.eh ben de doğrusuyla yanlışıyla yaptım,bilmem artık sonuç ne olur
heyyy bakar mısnız süperrr bişi bu yaaa,ben de istiyorummm ben deee koci bana da eridin valla zayıfladın filan diyor ama tabi henüz bu kadar etkili olamadığımdan,tepkilerde o kadar etkili değil neyse canım Allahın izniyle benimde bunları yaşayacağım günler gelecek
oh me güzel canım
Regl dönemime girme arifesinde olduğum için bu hafta benden yalnızca 300 gr geldi hanımlar.Yeni kilom 75.4.
ah canım ben de bu sabah tartıldım,aynen 300 gr gitmiş,su oranımda biraz fazla çıktı.ondan bugün pirinç lapası diyetyini yaptım.sizler yapıp çok memnun kalmışsınız ya,başkalarını da okudum,çok memnun kalmışlar.ben de bir denyeyim dedim.bakalım yarına ne olacak,çok merak ediyorum
oooooooooo müthiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşş harikasın canımmmm aç kaldın ama karşılığını aldın bakkkk süperrrrr

1.1 kg yu beğenmiyon mu yavrum olan var olamayan var,şey pardon veren var beemeyen var bence gayet güzel bir sonuç,üstelik senin kilon iiçin çok iyi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…