Hey maşallahhhhhhhhhhhhhhh,mezuniyet haftanda kesin bireyselde de 1.lik alacaksın bitanem.Muhteşemsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnncanlarımmm
07/10/2011 itibari ileeee
72,2 dimmmm....
13/10/2011 itibari ile isveç diyeti ile ama kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorummm çok fena acayip sarstı beni ki ben çok dirayetliyimdirrr...
68,7
MEZUNNNN EDİNN BENİİİ.....
3,5 KİLOOOO VERMİŞİMMM HEYT BEEEE....
canlarımmm
72,2 dimmmm....
13/10/2011 itibari ile isveç diyeti ile ama kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorummm çok fena acayip sarstı beni ki ben çok dirayetliyimdirrr...
68,7
bakalımmmm inşallahhh canımm....saol bitanemm seviyorum seniiihey maşallahhhhhhhhhhhhhhh,mezuniyet haftanda kesin bireyselde de 1.lik alacaksın bitanem.muhteşemsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
[ı]çok güzel vermişsin canım ..bravoooo...ama normal yemeye başlayınca birazını geri alabilirsin bi kaç hafta sabitleseydin mezuniyetten önce..nacizane fikrim yani...[/ı]
bakalımmmm inşallahhh canımm....saol bitanemm seviyorum seniii
canım dikkat edicem tabii de internete giremiyorum bu aralar yoğun birazz...takımımızın motivasyonundan başka birileri daha faydalansın kilo koruma topiğinde olucam zaten muhakak...97 den 68 e safişimmmm bi daha hayattaaa almamm töbeee billahh hele bu son hafta daha iyi anladım kilonun ne illet bişii olduğunu
tamam canım herşey gönlüne göre olsun o zaman ....bu hafta mezun mu yazalım o zaman....
tamam canım herşey gönlüne göre olsun o zaman ....bu hafta mezun mu yazalım o zaman....
canlarımmm
72,2 dimmmm....
68,7
canlarımmm
72,2 dimmmm....
68,7
kizlar bende anca 1.1 kg verebilmisim baska yok ne yapayim ya.ama bende izin istiyorum 4 haftalik artik tatilden sonra atarim fazlaliklarimi.tatil hazirliklari yaparken zaten fazla dikkat edemedim
bakalımmmm inşallahhh canımm....saol bitanemm seviyorum seniii
canım dikkat edicem tabii de internete giremiyorum bu aralar yoğun birazz...takımımızın motivasyonundan başka birileri daha faydalansın kilo koruma topiğinde olucam zaten muhakak...97 den 68 e safişimmmm bi daha hayattaaa almamm töbeee billahh hele bu son hafta daha iyi anladım kilonun ne illet bişii olduğunu
sağolun canlarım ........amiiin....
ben cede hiiç dokunma istemeye başlamasıın......aman dikkat et yarın tartı vaar....
ellrine sağlık ganfeeed...kız sen ne zaman da kaldın rana 2 aydır yok zatiiii.... hülya anşaa izinli
adam değişik görünce tişörtle pilamaya ıslık çalmış hee..askılı elbiseler açmıyo artık heral...
bravooo anşaaaaaaa........mezuniyet yaklaştı deseneeee.....
aaa sen 4 hafta olmuycanmı
kizlar bende anca 1.1 kg verebilmisim baska yok ne yapayim ya.ama bende izin istiyorum 4 haftalik artik tatilden sonra atarim fazlaliklarimi.tatil hazirliklari yaparken zaten fazla dikkat edemedim
:118::118::118:
bu hafta izne ayrılıyorsun o zaman ....şimdi kaç kilo oldun son bildirimi yaparsın bu hafta....
7.TAKIM ** 227. ETAP***
kırmızıgül06(77.2)
doga3(92.5)
ganfed(54/52,9/1.1/%2,03)geri dönmek üzere ayrılıyor
nev81 (75.7/0.3/75.4/%0.40)
hulyaeyup(67.5)
aysen34(/64.6)
roseberry(60)
SAPHIRA(95.7)
ipekyol51(76)
saferan(122)
anşaa(72.2)mezuniyetini istiyor
7. takım yüzde ortalaması
yan komu niye zumba yapıyor sana canımEvet yaaa zumba olabilir bak mantıklıymış.Ama yan komşuda bana zumba yapar herhalde
örtünü çıkarmadan dans et hayatım sen deevet ya benim evimin yanindada zumba kursu acildi ama gidemiyorum malum kadin erkek meselesi yuzunden .ortumu cikaramam ki
hayatım teşekkür ederim ama ben bugünü bitirmiş bulunuyorum,herkes farklı bir şey söyledi.eh ben de doğrusuyla yanlışıyla yaptım,bilmem artık sonuç ne olurtatlim ben yaptim sadece bir cay bardagi kepekli pirinc olacak 3 cay bardagida suda haslanacakonu 3 e bolum gun icinde yemelisin icine istege gore salataylayada yogurtla yeniyor salata yagsiz olmali
heyyy bakar mısnız süperrr bişi bu yaaa,ben de istiyorummm ben deeeBu sabah bayağı üşüdüm.Normalde evde askılı elbiselerim var onları giyerim ama bugün hediye gelen bi tshirt ve eşimin pijamasının altını giydim.Yanından geçerken eşim ıslık çaldı.Ne oldu güzelmi dedim.Eşimde manken gibi olmuşsun dedi.Aman bi hoşuma gitti ki anlatamam.Elbiselerinde pek belli olmuyor ama iyi zayıflamışsın dedi.E bu gaz beni bayağı bi götürür.
oh me güzel canımşinçiiiiiiiiiii....kızlar tartı ile aram çok iyiydi bu hafta
evet çok acıktım ama sıfır kaçamakla bitirdim bugün 6
günlük isveç diyetimi ve istediğimi fazlasıyla aldımmm....
şinçi gidiyorum saphiranın dediği gibi 30 dk kolbastı yapıcam yarım saat sonrada tartılıp kilomu bildiricem akşamdan
malum sabaha yetişemiyorum
ah canım ben de bu sabah tartıldım,aynen 300 gr gitmiş,su oranımda biraz fazla çıktı.ondan bugün pirinç lapası diyetyini yaptım.sizler yapıp çok memnun kalmışsınız ya,başkalarını da okudum,çok memnun kalmışlar.ben de bir denyeyim dedim.bakalım yarına ne olacak,çok merak ediyorumRegl dönemime girme arifesinde olduğum için bu hafta benden yalnızca 300 gr geldi hanımlar.Yeni kilom 75.4.
oooooooooo müthiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşş harikasın canımmmm aç kaldın ama karşılığını aldın bakkkk süperrrrrcanlarımmm
72,2 dimmmm....
68,7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?