günaydın kızlar, herkese mutlu perşembeler dilerim.
öylesine yoğun ve her türlü yorucu bir hafta geçiriyorum ki. haftasonun iple çekiyorum.
inşallah canım. çok teşekkür ederim empatin için..
maalesef kamera sistemi sadece okul içinde izlenebiliyor oda bu ara arızalıymış.
gün içinde yönetici hocadan foto istediğimde foto alabiliyorum devamlı izleme şansım yok.
açıkçası ögretmeninin telefonunu da vermedi bunu da anlamış değilim. söylediği şu herkese versek hocam cocuklarla ilgilenmeyi bırakıp telefonlara bakması lazım. bana da mantıklı geldi.
genel olarak kızımı takip ediyorum. her sayko anne gibi orası burası morarmış mı kızarmış mı akşamları kontrol ediyorum

çok şükür şimdiye kadar birşey görmedim. rahatsız bir durumu yok hatta dün beni ögretmeninin kucagında karşıladı. benim sıkıntım ondan çok eşimden kaynaklanıyor. tabi üstüne kızımı tanımadığım insanlara bırakmanın sıkıntısı tuz biber. bu kreşi zaten arkadaşım önerdi, ben insanlara kefilim dedi. bu da bana yetti açıkçası. ekonomik olarakta diğer kreşlere göre oldukça uygun.
vallahi kavgada söylenmeyecek laflar vardır aus ve eşim bunları söyledi öyle diyeyim.
özür dilemesini de açıkçası çok samimi bulmuyorum, hepsi beni yumuşatıp annesini yeniden eve kabul etmeme yönelik pazarlama çabalarıydı.
durmadan bana trip atıyor, benim eşim maalesef kız gibi trip atar. sanki ben erkeğim o kadın. annesi gitti diye bu tripleri çekmek zorunda dğeilim. yaptığım yemeği yemiyor, yanıma gelmiyor uyumaya. gerçi bundan şikayetçi değilim kızımla ohh yayıla yayıla yatıyorum

neyse gerçekten çok zor zamanlar geçiriyorum. bi yandan kızımı kreşe bırakmanın ilk günlerki stresi bi yandan seyahatlerim olacak o ara kızımı kime bırakacağım. aslında abime ablama bırakabilirim ama eşim inatla onlardan alıyor. izmire gittiğimde yaptığı gibi. olan yavruma oluyor. el kadar bebe şantiyelerde soguk aldı. 1 haftadır burnu akıyor. bu adam inadına ederken bana değil kızına da ettiğini bilmiyor. çok yoruldum vallahi yeter..
valla ilk gün gittim oraya alıştırma olsun diye. bırakmicaktım. baktım diger cocuklarla aktivite yapıyor. iyi zaman geçiriyor. o gün bıraktım. akşam geldiğimde aglıyordu ama uykudan kalkmış nazlı dediler. dogrudur. şimdilik bir sorun yok. el kadar bebeyi her gün bilmem kaç km götür getir bilmiyorum allah yavrumu korusun
annesi zaten imkan dışında artık. bunu açıkça söyledim diye günlerdir trip yiyorum. çok doluyum yemin ederim. durmadan sataşıyor bana ben uymuyorum ya. anasına kalmadım oh kreşe de verdim ya kudursunlar
sagolasın çiçekim desteğiniz çok önemliydi. siz olmasanız belki daha da zorlanırdım. şimdi anasına kalmadım, bir daha asla dedim ya. kreşe de verdim ya. inanılmaz rahatsız oluyor eşim bundan. işten çık kendin bakta diyemiyor. oh olsun. ama sataşıyor bana. uymuyorum
iyiyim canım şimdilik herşey yolunda. tek düşüncem yakında yine seyahatim var . onu günü birlik haftasonuna denk getirdim mi bu iş şimdilik tamamdır.
sonrasına allah kerim..
çok teşekkürler.canımsınız..