Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu cocuga baglı :KK8:ben yiyemedigim halde çocuk kilo alıyordu :confused:senin depoların güvetliyse olanı alıyor :rolleyes:

hah korkuttt tam olsun:rolleyes:

Canım hoşgeldin ben Fatma Antep'ten yarışmaya katılıyorum
45 yaşında 4 oğlan anası 99 düşmeye çalışan saraycam Ece'nin korkulu rüyası Fatma diyebilirsin
Sarayca Sarayca @ecemavi

anammm ben de fatma memnun oldum, 4 oğlan anası deyince de bi temizlik ve yemek geldi niyeyse aklıma:KK70:ben kocamınkini toplayamıom:KK34: ben de 30 yaşında evli,çocuksuz ve sporda iddalı :KK8:

Günaydın kızlar. Oglum bu gecebiraz daha iyiydi cok şükür. Grip oluyo oksuruyo baya.

hepfit hepfit hosgeldin adina gicik oldum ne demek hep fit hep fit olsak bu takimda olmazdik iyi tarafindan bakalim:deli:

günaydın,hoşbuldum, oğluşuna geçmiş olsun.
bi zamanlar hep fit kalıcam diye iddalı koymuştum adımı öyle kaldı:confused: ne diyeydim hepfat mi diyeydim:KK70: gıcık ol gıcık fit olana kadar gıcık olursun, fit olunca ne sevimli dersin. bu isme kaç kiloyla baktığınla alakalı değişir duygular:KK30::KK70:

temiz misin sarayacam günaydın
Günaydın canım azıcık kirliyim ama azıcık çok az, :oops:
sporcuyum didi, eliptük didi kaçırırmıyım :KK70:

aha bak sende atladın hemen :-)

güüü naayyy dıınn
nasılsın sarayca? temizmisin? :KK75:

:KK43::KK43:

:halay::halay::halay:

begüm dün azıcık kirlendim ama çok az yani kayda değer bir kirlilik değil:oops:

Canım hoşgeldin ben Fatma Antep'ten yarışmaya katılıyorum
45 yaşında 4 oğlan anası 99 düşmeye çalışan saraycam Ece'nin korkulu rüyası Fatma diyebilirsin
Sarayca Sarayca @ecemavi

havalara bak sen, dur daha erken sevinmek için, hem ben ece yarışınızda seni tutuyordum neden bana öyle davrandın ki:sus: iyi davran bana:rapci:

Begüm aşkolsun ssend de mi brütüs:63::63:
Ya nolacağdı :KK45: 40 yıllık pampasını mı satacak :lülülü::KK70: begum75 begum75 :KK200:

2e14aad7c85528f07992129dc5174b34.webp

Back
X