- 24 Ocak 2016
- 907
- 4.429
- 63
- 35
Resimde faklı baktım bu ne diyorum mercektemi böyle duruyor dedimmegerse halı zanlımca
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resimde faklı baktım bu ne diyorum mercektemi böyle duruyor dedimmegerse halı zanlımca
![]()
Hic ceviremedimo benim sevimli cemberim evet
Bu cocuga baglıben yiyemedigim halde çocuk kilo alıyordu
senin depoların güvetliyse olanı alıyor
![]()
Günaydın kızlar. Oglum bu gecebiraz daha iyiydi cok şükür. Grip oluyo oksuruyo baya.
hepfit hosgeldin adina gicik oldum ne demek hep fit hep fit olsak bu takimda olmazdik iyi tarafindan bakalim
![]()
Dün ne spor yaptın heyecanlandırma kızHava güzel yüriycem şişirmez o![]()
Günaydın canım azıcık kirliyim ama azıcık çok az,temiz misin sarayacam günaydın
sporcuyum didi, eliptük didi kaçırırmıyım
aha bak sende atladın hemen
güüü naayyy dıınn
nasılsın sarayca? temizmisin?
![]()
Hoşgeldin canım
evliyim daha çocuk yok ama yumuşak yaaaama yaza daş olacagmm
![]()
Geçmiş olsun canım inşallah bugün daha da toparlarGünaydın kızlar. Oglum bu gecebiraz daha iyiydi cok şükür. Grip oluyo oksuruyo baya.
hepfit hosgeldin adina gicik oldum ne demek hep fit hep fit olsak bu takimda olmazdik iyi tarafindan bakalim
![]()
İnan korkacak hicbir şey yokhah korkuttt tam olsun
anammm ben de fatma memnun oldum, 4 oğlan anası deyince de bi temizlik ve yemek geldi niyeyse aklımaben kocamınkini toplayamıom
ben de 30 yaşında evli,çocuksuz ve sporda iddalı
![]()
Dün bişey yapmadım kuzum.eşim izinliydi, sırt ağrım var diye izin vermedi yapmamaDün ne spor yaptın heyecanlandırma kızYavaş yürü emi
![]()
Hoşgeldin canım
Kahvaltida simit var![]()
İnan korkacak hicbir şey yok![]()
Cok sagol canim inşallahGeçmiş olsun canım inşallah bugün daha da toparlar![]()
Bugun.persembe.Yiyim de miu beni duble kovalasin civili sopasiynannnnnhoşbulduuummmm
benimde belimde simit varyeme yeme onlar yesin sen yeme
![]()
deliEki Görüntüle 2076152 bende de durumlar bu![]()