Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ay masummmm onun kokusu ayyyy:kusmuk:

aynen bir daha çocuklara kızartıcam ama ya yemiyorlar napim
ben olsam bende kızartma yerim

çocuklara dedimki karnıbahar yemezseniz küserim kv demlerde var
geldiler masayabiz kb yiycez annem kümesin diyorlar ahahah kv mor
tabi sonra şaka yaptıgımı söyled,m napim, ben olsma bende köfte yerdim yaw

A saraycam bilmiyordum Ece'nin teorisi vardı ya mortim in mortisi ortim diye siz guclerinizi birlestirdiniz sandım canım saraycam güzel saraycam
Zaten nerdeyse kaptanlar Begüm falan hep ececiler çok yanlizdim depresyon a gidecektim sevenim destekleyenim yok diye:KK14::KK19::KK68:
ecemavi ecemavi ececiyiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:eğlence::eğlence::eğlence::eğlence::eğlence::eğlence::eğlence::eğlence:

aynen bir daha çocuklara kızartıcam ama ya yemiyorlar napim
ben olsam bende kızartma yerim

çocuklara dedimki karnıbahar yemezseniz küserim kv demlerde var
geldiler masayabiz kb yiycez annem kümesin diyorlar ahahah kv mor
tabi sonra şaka yaptıgımı söyled,m napim, ben olsma bende köfte yerdim yaw
:D:D:D:D çocuklar çok fena zehir gibiler hahahaha
:confused:akıllı hatunsun keşke benim olsan:KK37:
Allah razı olsun gören de kimden kaçıyorsun der :confused:kendimden :rolleyes:
ahahahahaa nil kaptan kötü begüm kaptan iyi sen begüme git nilişkom destekçinim :KK31:

Ahahahaha kuzum yemeğini mi yedin ben yoğurtla bol dereotu falan yerim çok severim :kk77:
Yok canım yoğurda küçücük mayonez sarımsak kattım. Kerevizi temizledim rendeledim içine kattım Ama temizlerkenki kokusu çok geldi hala elim kokuyor.

untitledd.webp

yemek saatim geldiiiiiiiiiii

ben yemeğeeeeee

:kk77:

Zamanında karının biri( şimdi kocam olan) sevgilim için bana mesaj atmıştı bırak onu o benim seviyorum diye. Ben de al tepe tepe kullan hayrını gör dediydim. Girmem ben sevenlerin arasına:KK50:
sonra da saçını başını mı yoldun kadının:KK53:

Yok canım yoğurda küçücük mayonez sarımsak kattım. Kerevizi temizledim rendeledim içine kattım Ama temizlerkenki kokusu çok geldi hala elim kokuyor.
Biraz keskindir kokusu ama sarımsak falan neden almadı acaba ya :işsiz:
Zamanında karının biri( şimdi kocam olan) sevgilim için bana mesaj atmıştı bırak onu o benim seviyorum diye. Ben de al tepe tepe kullan hayrını gör dediydim. Girmem ben sevenlerin arasına:KK50:

Ahahhahaa kıyamam ya :KK70::KK200:Saçını başını yolsaydın kız :deli:

sonra da saçını başını mı yoldun kadının:KK53:
Yok be ne yolcam çok fena koymştm lafı ama. Herifi aradım ayrılmıştık o zaman. Eski şırfntılarınla beni muhatap etme ben alışık değilim or... larla muhatap olmaya, rahatsız etmeyin beni allah mutlu etsin dedim. :KK53::KK53:

Back
X