Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bir sancı anlatıyor ben degil o doguma gelmiş zaten bir şeyden haberim yok bunu anlatımlarına gore bu cocuk agzımdan cikması lazim dedim :KK70:

Bende sancı çekerken annemle kaynanam yanımdaydı yemek yiyemiyorum o diyor karnım şişti ay ağrıyor yemekten bir o diyor ben orda sancı çekiyorum
Ay ben bi sinir oldum bişeyler diyemiyorum yanımdalar :KK45:dedim allah aşkına sançıktı çeken ben size ne oluyor :olamaz:

Bende sancı çekerken annemle kaynanam yanımdaydı yemek yiyemiyorum o diyor karnım şişti ay ağrıyor yemekten bir o diyor ben orda sancı çekiyorum
Ay ben bi sinir oldum bişeyler diyemiyorum yanımdalar :KK45:dedim allah aşkına sançıktı çeken ben size ne oluyor :olamaz:
Karsıdakini psikolojisini hiç düşümüyolar :(zaten zordasın yani ne gerek var bunları dinlemeye

İğde Allah kalbinize ferahlık versin. Ben eşimle onları tanıştırmak istediğimi söylediğimde babam annem tanımak dahi istemediler. Bana da öyle şeyler söylediler ki. Önyargılar herkes ne derler... Kültür farklılığı.. falanlar filanlar. Zorlu geçecek bu dönem. Sınanacaksınız. Sen ailen ve onun arasında kalıp sıkışacaksın. Birine yönelsen diğerini bırakacaksın gibi gelecek. Ne aile bırakılır ne kalbin körelir. Ben böyle iki sene geçirdim. Hayatımın kayıp iki senesi. Dile kolay. İki sene. Ben sevmekten vazgeçmedim. Eşimde. Dua et iğdem. Ben hep hakkımda hayırlsıı olsun babamın kalbi yumuşasın diye dua ettim. Çok ayrıntı var iğde iki seneyi bikaç kelimeye dökmek haksızlık bana göre. O yüzden Allah kalbine ferahlık versin. Sevginiz bağlılığınız sınanıyor. Kolay olmayacak zor çok zor olacak. İnşallah ilerisi buna değecek. Üç kişilik bir dünyam var şimdi. Canım eşim canım kızım canım kendim:) minnak bir dünyam. Ailem o geçen zaman için çok pişman. Ben inanıyorum ki sevginin önünde hiçbirşey duramaz. Bu kuru kuruya söylenen bir cümle dümdüz bir cümle gibi ama bana hissettirdiği çok derin. Allah hakkında hayırlsını versin.

zatem miu kim ki

:KK42:

9
igde benimde aklıma gelmişti
benimde görümcem evlendigi kişi meshep farklı
kv yıktı ortalıgı vermemde vermem diye
hatta damadın ailesi hiç dügüne filan gelmedi görümcemi istemeidler
şimdi 10 yıl oldu
görümcemden iyi gelin
kocasındna iyi damat yok
malesef ki meshep sorunları oluyor
çok iki uç nokta dahi olsa ortası oluyor cnm
Birbirinin mezhebine saygi duyulduktan sonra neden karsi çıkılır anlamam

Onlara göre hiçiz canim:KK14: ıiiiik dedik çocuk cıkti zannediyolar :işsiz:

Kocam sancı çekerken gördü beni benle 2 gece uykusuz kaldım ise gitmedi kendi işi olmasına ragmen:KK53:
Hiç bırakmadı beni cagnim :KK45:
O yüzden bana diyemez ay doğum çok kolay ne var çocuk dogurmada :KK4::KK4:
Artık demiyor gördü cunki:KK8:

Back
X