Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kaptanım ben menümü vereyim

09:00 1 kupa tarçınlı süt

12:00 1 büyük kase çorba

15:30 1 kupa tarçınlı süt

19:00 1 kase yoğurt

2 günlük sıvı diyet yapıyordum kötü yakalandım:oops: yanisi hergün böyle olmayacak, zaten çok zorlandım daha uzun sürdüremem:rolleyes:

spor:
30 dk eliptik=120
15 dk pilates hareketleri=45
toplam=165

:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

normal diyetini bir yap bakalım yarından öbür cumaya ne gösterecek.. şok diyet kasma hiç boşuna..
sporun güzel olmuş seni spor gruplarına alalım yarın bi sporda da yarış :)

[
Screenshot_2017-12-07-16-14-01.webp
Screenshot_2017-12-07-16-13-56.webp

kahvaltı 08:00
biraz kıymalı yumurta
peynir
2 kepekli grisini
5- zeytin

öglen 13:00
ızgara köfte
1 bardak ayran
domates-salatalık

ara 15:00 kahve ile 1 kare bitter

ara 16:00 minik elma

artık bişiy yemem
çikoyu arkadaş getrimiş
kahve yanında ikram etti, elmada organik
:KK66:

bakalım yarın neler olacak

Acar acmaz bildirim gordum igdedali igdedali hosgelmissin :KK200:

Ins mantikli elle tutulur sebeplerim vardir yokca yerden yere vuracagim seni
Saçlarımdan tut beni
Önce yerlerde sürükle bonuuuuus:KK53:

ayy kıyamam yaa:KK19:
kuzum inşallah iş kaçırma noktasına varmadan hallolur ama lazımsakta yeteriz gariii:KK55:döktürüveririz gariii:halay:

iğde,sorunun ne olduğunu anladım,aslında ne kadar yanlış benimde var etrafımda farklı mezheplerden evli insan ama :nazar:

iğdecim babanın sizle ilgili çok büyük düşünceleri varmış hepsi hayalde kalmış,loo fen lisesinde alan değiştirmek nedir,kalp krizi sebebi :confused:şimdi bide feylesofla olan mesele adam hepten kötü olmuş,bide siz iki kardeşte hep mi babadan farklı şeyler yaparsınız:confused: bari biriniz adamın dediğini yapsaydıda onun üzerine dönseydi herşey,şimdi sizikinizde böyle olunca adam şok:KK57:(bu söylediklerim şaka tabikide)

benim oğlumda sayısalcı ama psikolojiye çok meraklı,tıp okursam psikiyatrist olurum diyo (gerçi o puanı alacak kapsite yok orasıda ayrı bi nokta:KK70:)

yani hayırlısı tabikide,babanın takıldığı nokta çok anlamsız,ne kadar haklı olduğunu düşünsede yaşayacağın hayata onun şekil vermek istemesi en büyük hata,her kim olursa olsun insanların hayatına yön vermek istediği şekle sokmak büyük vebal...inşallah bunun farkına varır...
Ben mimar olmaya kalksam okulu bitiremezdim bilmiyor.
diğer kardeşim bazen takılır babama. Bu sene de güzel sanatlara hazırlanacam der:deli:
Ortancamız ziraat mühendisi çıkacak bu seneye işte onla idare etsin:deli:
Senin oğlan da olur kız belki psikiyatrist. Olmasa bile psikolojiye ilgisinin olması güzel. Feylesof da muhasebeci ama ben kadar psikoloji bilgisi var neredeyse. İlgisi olması çok güzel bence

Dünki menüm
sabah
2 yumurta 8 zeytin 1 elma 1 salatalık 3 ceviz
ara:türk kahvesi 2 adet hurma

aksam
kıymalı menemen 2 bardak ayran
1 litre su
1,5 litre bitki çayı

bugünki menüm
sabah
2 yumurta yarım demet maydanoz.5 adet marul,5 adet zeytin,10 adet badem
ara:sade türk kahvesi