Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hayırlı cumalar herkese ....

Çoooooooooooook meraktayım tartıları ...hemen geçmişe döneceğim ...

Ben iyiyim ...... ilk kez 2 gündür yokum galiba burada ...

Tansiyon yerlerde genelde ... o yüzden açamadım pc ..tel ....

Ama iyiyim ... sadece bu :KK68: hemen bakayım ... kim ne yaptı ...

herkese kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan :KK15:

Dün ki menüm :KK52: @MiuLego @begum75 bu sabah ki tartım 52.7 memnun değilim tabi ama yine de hafta başı 1 kg artıda girince hoşnutum:KK53:kaslarım çok ağrıyor hala merdiven inip çıkamıyorum pert olmuşum:KK45:Kaslarım yorgun inşallah daha da eksiyimdir:işsiz:

Geçen hafta 52,8
Bu hafta 52,7
Aradaki fark 0,10
Yüzde 0,19

Sabah; 07:40 - 1 kupa süt
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:00 - 1 kepçe domates çorbası + fırında tavuk gögsü kare kare + 1 kase salata
Ara; 1 kupa sade şekersiz nescafe + 2 ad.ceviz
Akşam; 19:30 - 1 paket etiform + çeçil peyniri :KK53: + 4 çtl yoğurtlu kereviz :rapci:

42 dakika tempolu yürüyüş + 30 dakika pilates :spor:

Sarayca Sarayca @begum75 Triplimelek Megi Triplimelek Megi ada81 ada81 Nare83 Nare83 @Makbule007 temizim akşamcılar 4 günü galibiyetle atlattım :sampiyon:

Tebrikler canim

Geçen hafta:72.1
Bu hafta:71.2
Fark:0.9
@MiuLego

Tebrikler canim

gece bunu gördüm Berna.. kalpten gidiyodum yeminle.. yedin sandım yaaa :mad:

sonra alttaki yazıyı okudum.. oh dedim ama sana saydırıyodum yazarken şarhjım bitti kapandı :KK70:

Aynen bende kaptanim perşembe günü yenirmi diyodum

Eki Görüntüle 2076510 :KK200:
Gecen haftaki kilom 67.1
Bu haftaki kilom 65.9
Aradaki fark 1.2
Mezününiyetimi istiyorum :KK73:

Tebrikler canim

Evet internetim az kaldı onun icin gecmisede bakamiyorum ama Antepia27 Antepia27 etiket gelirse bakarim
Gecen hafta 67.1
Bu hafta 66.3
Yuzde %1.19
Sonuctan beni haberdar edin he bekliyom

Tebrikler mortim

kuzu niye öyle oldu

Canım menopoz dayım herhalde o etkiliyor menopoz dan önce bu emekle 2.5 gidiyodu

Canım tebrik ederim ama oranına göre az sende biliyorsun inşallah haftaya daha çok gider çünkü sende 1-2 kg bile gitse fazla durmaz :KK200:Spor yapıyor muydun metanı hızlandıracak bir şeyler yapsano_O

Canım evet sporum hiç olmadığı kadar iyi

ya fatma abla neden böyle senin kilonda en az hafta 1 ayda 4 gitmeli
neden asılmıyorsun ya :KK43: bu kilollarda takır takır gider kilollar
80 ve üzeri çok rahat gider

Canım menopoz döneminde n oluyor aylardır regli olmuyorum

Antepli hatun nerde kacti mı:KK53:

Heee benimde arkasına bakmafan

Olsun abla sıkma canını olsun gitmiş sonuçta ya sabit kalsaydın daha kötü olmazmiydi tebrik ediyorum seni :KK9:

Teşekkürler canım

Bu benim karekterimle kaynaklı sanırım.Yoksa yapılması gereken en doğru hareket menün buraya yazılmış olması ve bende kaptan olsam bu mecbüreyeti üyeden isterim olmazsada üzülürüm.
Bu sebebtenki sizi kendi iç dünyamdaki şavaşlara tahil edip üzmek istemedigim icin gidiyorum sonuçta bir emegi benim ic sıklıgım sebebimden dolayı sekteye ugratmak istemem diye.
menü yazmak nasıl iç dünyada savaşa sebep olabilir efser yahu?

anlamadım anlamayacağım.

keşke ben de sıkıldım o yüzden gidiyorum diyip net çekip gidebilecek kadar rahat olsam.

ya da olmasam.

Tebrikler canim

Canım evet sporum hiç olmadığı kadar iyi

Sağol canım benim :KK200:

Kasların zorluyor şişiyor mu acaba kuzum o_ORegli olamadığını yazmışsın o etki ediyor olabilir spor tarzını da değiştirebilirsin emek verip kilo verememekte çok üzücü olmalı anlıyorum seni:KK43:

Dogumdan sonra inatla yeni kiyafet almadim ben bu kiloda kalmicam dedim ama yazin artik mecburen biseyler almam gerekti.Bari bi kot alayim her seyle giyerim dedim ama cok para da vermek istemedim.Kotonda bi tane buldum en buyuk bedeni 32 beden yuksek bel dedim toparlar biraz. Kabine bi girdim resmen kendimi icine tikistirdim fermuari ziplaya ziplaya cektim.Hatta bi gun sikistim da dedim tuvalete gidene kadar patlayacak heralde :KK70: Neyse bu kadar gevezeligi niye yaptim.Ben artik o pantolonu dugmesini fermuarını acmadan giyip cikarabiliyorum:KK68:
İşte bu süper :super:

seni yirimmmm yirimmmmmmmmmmmmm kuzum :KK68::KK68::KK68:

dur hele çatlayacağımmmmmmmmmm

fatma ile ece ne yaptııııı ??? :KK69: ecemavi ecemavi Antepia27 Antepia27

Banuuuuuuuuuuuuuuuu şoooooov geldi miiiiiiiiiiii :KK71: Nare83 Nare83

Hande yine 3-4 kilo verdi miiiiiiiiiiiiiiiiiiii :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Shut Up Shut Up

efser mezun oluyor muuuuuuuuuuuuuuuuuuu Efser Efser

ayyyyyyyyy çook meraklardayım ..... firsevsli adayı , yeni start saraycamı triplimi makbuşu ... Sarayca Sarayca ada81 ada81 @Makbule007 Triplimelek Megi Triplimelek Megi

hadi hadi tutmayın beni ... şimdi yazmadıklarım beni merak etmemiş sanmamış :KK36::KK36::KK36::KK36::KK36: aceleeeeeeeeeem var geçmişe uçacağımmmmmmmmmmmm

ve göz ucu ile alıntılarda gördüm döneceğim sonra igdedali igdedali mmmmmmmmmm :KK68::KK68::KK68::KK68:

Hande yine 3-4 kilo verdi miiiiiiiiiiiiiiiiiiii :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Shut Up Shut Up

ayyyyyyyyy çook meraklardayım ..... firsevsli adayı , yeni start saraycamı triplimi makbuşu ... Sarayca Sarayca ada81 ada81 @Makbule007 Triplimelek Megi Triplimelek Megi

hadi hadi tutmayın beni ... şimdi yazmadıklarım beni merak etmemiş sanmamış :KK36::KK36::KK36::KK36::KK36: aceleeeeeeeeeem var geçmişe uçacağımmmmmmmmmmmm

ve göz ucu ile alıntılarda gördüm döneceğim sonra igdedali igdedali mmmmmmmmmm :KK68::KK68::KK68::KK68:
hepsinin cevabını biliyom:rolleyes:tüm kiloları da atardım sana ama:rolleyes:o heyecanı yaşa geçmişte:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK15:

:olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz:

Back
X