Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bi selam kondurayım şuracığa geçmiş olmuş Tendürek dağı:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Bu iğde nası aşsın da gelsinnn:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
bir adet Ausencia Ausencia gördüm etiketlerde. Gözlerim belerdi sevinçten:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Sabahtan beri girmeye alıştım olmadı olmadı yine denedim olmadıııııııı:KK75:
Staja gittim geldim neticem dondu. Çift kat içlik mi giysem naapsam:confused: Akşama yemeğe feylesof ve bir iki arkadaş davetli . Benden evde künefe yapmamı istedi:KK61: Ama yemeyecem:süslü:
Hee bi de kilo bildireyim. Halam haber etti. Yarın geliyormuş. Sıcak su torbanı çıkar ortalığa diyor zalım:tokat:
Geçen hafta kilom: 56.4
Bu hafta: 56.9
Dün 55.9 idi üstelik gün içinde. Neysem ödemler ödemler...

Siz ne ettiniz ula:cool: Çok merak ediyorum. Bir çılgınlık yapıp geçmişe dalsam mı yoksam Ausun alıntılarından kopya mı çeksem:confused:
@MiuLego yu da öpem de içim ısınsın
:KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:

Bi selam kondurayım şuracığa geçmiş olmuş Tendürek dağı:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Bu iğde nası aşsın da gelsinnn:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
bir adet Ausencia Ausencia gördüm etiketlerde. Gözlerim belerdi sevinçten:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Staja gittim geldim neticem dondu. Çift kat içlik mi giysem naapsam:confused: Akşama yemeğe feylesof ve bir iki arkadaş davetli . Benden evde künefe yapmamı istedi:KK61: Ama yemeyecem:süslü:
Hee bi de kilo bildireyim. Halam haber etti. Yarın geliyormuş. Sıcak su torbanı çıkar ortalığa diyor zalım:tokat:

Siz ne ettiniz ula:cool: Çok merak ediyorum. Bir çılgınlık yapıp geçmişe dalsam mı yoksam Ausun alıntılarından kopya mı çeksem:confused:

ahahahahahhahahahahhahahahhhh PS oyun hileleri gibi heee .... kare yuvarlak kare yap tüm geçmiş gelsin :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

İğdeeeeeeeeeeeeeeeem :KK68::KK68::KK68::KK68: şimdi sade kilo bildirimleri ile geleceğim ....ancak ona yetiştim ...

Kopya serbest .... ama ben onlara cevap yazana kadar:confused::confused::confused: sen geçmişi okursun sanki :KK70:

Kilon da şahane :süslü:

Sana göz koyim mi? Benim olcan mi? Ama ben 158 e 60.3 üm hızlı veririm. kabulleniyon mu beni böyle yoksa bu kiz hizli verir deyip korkcan mi benden:cool:
Sen yenisin galiba :KK8::KK8: hoşgeldin canım.:KK37:

Sen şimdi yenisin ama hızlı verirsin hem sporunda var yanlış hatırlamıyorsaam :skandal: sana uygun donna salut var bak burda Whiteblacklife ta var onlarda güzel spor var :rapci: ben yaşlıyım hacım yetişemem ki sana :olamaz: bide kilo bildirimini de gördüm :skandal: bir günde verdiğin hemide :skandal: :KK17::KK17:

ahahahahahhahahahahhahahahhhh PS oyun hileleri gibi heee .... kare yuvarlak kare yap tüm geçmiş gelsin :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

İğdeeeeeeeeeeeeeeeem :KK68::KK68::KK68::KK68: şimdi sade kilo bildirimleri ile geleceğim ....ancak ona yetiştim ...

Kopya serbest .... ama ben onlara cevap yazana kadar:confused::confused::confused: sen geçmişi okursun sanki :KK70:

Çaktırma kilo bildirimlerine bakacam zaten geri kalan ya hatunların doğum hikayeleri ya da kaynanalardır zannımca:confused:
Ona direkt dalarım:confused:
Çok özlemişim seni be:KK19:

Bende her hafta alıntılardan kopya çekerdim:) Nego Nego de iyidir bu konuda :)) onun alıntılarına da bakardım :p

:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:

Geçen hafta : 53.9
Bu Hafta : 54.0

:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:

@Nevreste canom :p
:p:p:p
@MiuLego bebegim beni unutma yarışmada :anne:
:anne::anne:

Nefsimmmmmmmmmmm 100 gr artıyı bana versene :KK53::KK53: benimkini sana vereyim bende ..eksi mi artı mı demem :KK70:

canım diyet yapmamışsındır sen , o yüzden 100 gr normal

Gunaydin guzel hatunlar:KK200:

Dünkü kilo:61
Bugünkü kilo:60.3
Fark:0.7
Yüzde: 1.15
(Bi bakiverin doğru mu hesaplamışim:KK76:)

@MiuLego mium seni etiketliyoruz galiba

GORA repliği geldi aklıma , affına sığınarak , Kimsinnn seeeen :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Hoş geldin sefalar getirdin .... aus ben ... tanışırız zamanla .. bu aralar kaçak göçek hallerdeyim malum gebelik :anneadayı: Dünden bugüne 700 gr da ... ilk gün ödemi olarak iyi moral olmuş , tebrikler

Gunaydin kizlar sabah sabah dilime dolandi sarki
Kendim ettim kendim buldum gul gibi sarardim soldum eyvah eyvah

Tarti sonucum korkunc 88.2 dogru olabilir mi gercekten bu olabilir mi ben ne yaptim kendime.
@MiuLego

Benim butun cabam gitti:KK61:

Çakılımmm nettin ?
Hiç takip edemedim hafta içi ama ... bu resmen yemiş bir çakıl işareti ... 2.5 artı falan değil mi yanılmıyorsam :(
geçen hafta gidenler gelmiş ziyadesiyle .. bu hafta hemen onları yollama zamanı ... hem de tam zamanı :KK19:

Eki Görüntüle 2076467
geçen hafta : 83.1 kg
bu hafta : 79.0 kg
fark: 4,1 kg
yüzde : 4,9

tırnaklarımı bile kesemedim siz ayaklara bakmayın.@miulego
:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Vaaaaaaaaaaaaaaay vaaaaaaaaaaaaaaaaaaay vay durmuyordu hande ...durdurulamıyordu :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Okudum canım gerçi kullandığın ilaç kaynaklı imiş .... ama metanın da gücü muhakkak ortada ... tebrikler ...

umarım düzene girer ve 1-2 kilo üzerine çıkmadan normal ölçülerde devam edersin .

Bende her hafta alıntılardan kopya çekerdim:) Nego Nego de iyidir bu konuda :)) onun alıntılarına da bakardım :p
Bence her gün bir tane hatun görevlendirelim ondan kopya çekelim:deli: Aynı geçmişi neden hepimiz okuyoruz kiii:deli:
Hem geçmiş dediğin kir pas tozsa neden geriye dönelim... :deli:
Soğuktan beyin kortekslerimin arası buz doldu ne dediğimi bilmiyorum portim:deli:

@MiuLego yu da öpem de içim ısınsın
:KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:

Ödemdir ödem kuzum regli geliyormuş haftaya daha da iyisin:rolleyes:

tebrik ederim.
sevindim dersem yalan olur.
tartı sonucuna bakmıyorum çünkü.
bu hafta sorumsuzdun.
listeye karşı kendine karşı.. yediklerin üzdü.. o sorumsuzluk da üzdü..

:halay::halay::halay::halay::halay::halay:helal be eceeeeeee

as bayrakları asssss

akşama fırın Fatma var @Antepia27 :kk77:

nevom az olsun öz olsun kuzucum.. oo menülere bu eksi normal değil.. kızdım mı yooooooooooooooook.. asla.... kaçamaksızsa menüler asla kızmam.. bugün bi meta yı şaşırtıyoruz.. bu hafta evde leslie yapalım mı bir de kuzucum:KK15:

çok güzel eksiii
takıldım şnmiyor diyordun -0.6 gelmniş kuzummmmmmmmm
sevin azcık 600 gr gönderdin sen bu hafta:halay:

Fatma hala beklediğim eksi gelmedi.. ama haftaya için de sözün var..

bu hafta bu sorumlulukla sıfır kaçamaklı geleceksin cuma gününe..

senin kilo bildirimine de sevinmek istiyoruz...

liste yükü bu hafta senin omuzlarında .. o kadar derim..o vicdanla seni bırakıyorum baş başa emi.

ay şükür bonusum o 100 den kurtulduk.. az eksi evet ama dikkat edilmemiş bir hafta.. toptan salmadın en azından..

önümüzdeki cumaya şov yap emi:KK53:
Özür dilerim.o kadar da ac yattım halbuki her gece :(

Bence her gün bir tane hatun görevlendirelim ondan kopya çekelim:deli: Aynı geçmişi neden hepimiz okuyoruz kiii:deli:
Hem geçmiş dediğin kir pas tozsa neden geriye dönelim... :deli:
Soğuktan beyin kortekslerimin arası buz doldu ne dediğimi bilmiyorum portim:deli:
Geçmiş kir pas toz olur mu hiç. Orda emek var orda çalışan parmak kasları var:KK53::KK53:

Back
X