Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet canım iki haftadır çok az gidiyor ve ciddi sinir oluyorum:KK43:
Kaçamak yok sadece hafta sonu bulgurlu birşeyler yedim:KK66:
İnan tatlı,hamur işi,makarna vs hiç yemiyorum:KK43:
Bu hafta iki gün sadece yumurta yedim,1 gün patates detoksu ,yemedim bile aç gezdim..1 gün sadece akşam tavuklu mantar sote yedim oda diyet :)
2 öğün yapıyorum.Yürüyüş var başka spor yok ama ben inan bu sıra o kadar çok hareket halindeyim.1 gün de ne yaptığımı yazsam benim yerime siz bile kalori yakarsınız:KK47:Ne yapacağımı şaşırdım:ukala:
Bugün güya kaçamak yaptım.1 minik börek yedim.Oda kahvaltı ve öğlen yok akşama kadar o börekle kaldım...Bu haftasonu biraz şaşırtma yapayım.Belki şoka sokarım:KK70:Ayyy çenem düştü kusura bakma:skandal:

canım inan çok emindim zaten ... şimdi kilolara bakarken eskisi kadar geçmişi okumadığım için , soruyorum ne yedin kaçamak var mı ? sende çok eminim :KK66: çalışkan öğrencisisin takımın .
ama evet bir şok lazım .
Metan direniyor , akıllı hemen önlem aldı ... heee dedi demek yemiyorsun nevo ..al sana :)

Evet katılıyorum, ama geçmişe bakamadım, Tellioğlu daha mı güçsüz olmuş sence? Ziyanı yok kuzum daha çok çalışırız azmederiz :)
Ben sana rakibim ama ben güçsüz gormuyorum dediğim gibi herşey spor ve diyete bakar birisi tutacak tk zorlayacak hisr yaptıracak

07:30(geç kaldım işe)
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
2 zeytin
Taze nane

11:30
1 bardak az şekerli nane limon

12:30
1 tabak kapuska
100 g yoğurt
1 ince dilim haşlanmış tavuk göğüs eti

15:30
Sütlü nescafe (süt 50 ml falan)
2 badem+2 kuru üzüm+ 15 adet tuzlu sarı leblebi

18:00
1 tabak çiğ karnabahar
2 kaşık yoğurt

Su şimdiye kadar 2.5 lt

canım inan çok emindim zaten ... şimdi kilolara bakarken eskisi kadar geçmişi okumadığım için , soruyorum ne yedin kaçamak var mı ? sende çok eminim :KK66: çalışkan öğrencisisin takımın .
ama evet bir şok lazım .
Metan direniyor , akıllı hemen önlem aldı ... heee dedi demek yemiyorsun nevo ..al sana :)
Haftasonu yemediğim şeyler yiyeyim o zaman belki sonra kendine gelir...Ama tatlı değil börek vs olabilir:KK45:
Sağol canım:KK60:

Evet katılıyorum, ama geçmişe bakamadım, Tellioğlu daha mı güçsüz olmuş sence? Ziyanı yok kuzum daha çok çalışırız azmederiz :)

canım güç meselesi de değil aslında ... 200-300 gr veren ... zaten o kadar vermeyi hedefleyen çok arkadaş orda .
metası yavaşlar orda .
seferde şov var resmen .
İş size düşüyor .... yeni kilo verenlere

Ben
canım güç meselesi de değil aslında ... 200-300 gr veren ... zaten o kadar vermeyi hedefleyen çok arkadaş orda .
metası yavaşlar orda .
seferde şov var resmen .
İş size düşüyor .... yeni kilo verenlere
bu hafta çok iddialıyım, pazartesi iş başlıyor, önümüzdeki 2 ay tadilat yapacağız, bir de reglim bitti sonunda metam hızlanır bir de üstüne spor be sıkı bir diyet, bu hafta 500 gr gitti ama hedefim önümüzdeki hafta en az 1000

hu huuuuuuuuuuuuuuuuuu

duyduk duymadık demeyinnnnnnnnnnnnnnnn

seferoğulları-tellioğulları bugün itibariyle başlamıştır.......

haydi gazanız mübarek ola:rolleyes:

TELLİOĞULLARI
:confused:

begum75 begum75
@nehirnil111
@masumm
@Donna_salut
@Triplimelek Megi
@malipina
Floweroflife Floweroflife
@Nefs
@ecemavi
@Leeshinmee
@Bonus
@ada81

SEFEROĞULLARI

@eflalim
@Candysugar
@Portakal Sulu Ordek
Whiteblacklife Whiteblacklife
@Sarayca
@cakil80
@Shut Up
@suspushanimcim
@Antepia27
@matematik61
@Ahu060812
hepfit hepfit
Ben niye yokum:KK61::cry::KK42:

Normal bence bu, vücudun duraklamaya girmiştir ki seninki duraklama da değil yine de 300 vermişsin, belki çöl açsan metabolizma korumaya girmiş olabilir, belki az kalorili ama bol yesen nasıl olur? Doyma hissini gönder beynine. Mesela 1 tabak dolu dolu brokoli ve yoğurt, bol tavuklu salata soyana kadar yesen? Gerçi bilemedim çok

Back
X