Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oooooooooooooooooooooo fridevs tsunami etkisi yapmış bu sefer adacım ...
ama bi mesajda yeme şeklini okudum ...aynı ben ... git gel .. yemkten sonra cart curt ... cart curttan biraz sonra meyveler..meyvelerden sonra kazınıp ekmek peynirler .. son bir tatlı kapanış ..bi daha kazınış :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:yani gelmemesi artının mümkün değil .
o yüzden yedin bitti... artık tamam .
senin hemen 69larda görelim hadi :KK19:

nasıl da bilirim bir tebrik geleceğini yine Bernaya :KK9::KK9:harikasın valla .
Süpeer.
En sevdiğim şey istikrar var sende :KK19:

Biraz önce mesajlarda gördüm cocom .... menülerinle üzmüşsün sanki :KK12:

kilonu tebrik ederim ama yediklerine de dikkat et... yoksa tartı inse de yağlar seni terk etmez ve kilondan daha fazla durursun

Ahhha bi ada da burda .. onda baba faktörü vardı hadi sende ne var ... kız ben kadar kilo alıyorsunuz huuuuuuuuuuu ...kendinize gelin hadi

Vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay eceeeeeeeeeeeeeeem benim ya :halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

süpersin süpeeeeeeeeeeeeeeeer .... nasıl da yakışmış 66 lar .... tez vakit 65 lere :halay:

nevom geçen hafta da 400 gr dı değil mi ? 2 haftada 700 gr . plato dönemine girdiğinin sinyali bence .. çünkü okumadım ama senin kaçamak vs yapmadığına eminim ... bildiğin duraklamadasın .
yeme saatlerin başta olmak üzere tüm vücudun alıştığı dengeyi sarmalısın bu hafta ..azaltarak ya da çoğaltarak o önemli değil ama bir şaşırtma şart

600 gr vooov değildir evet ama bence kötü bir sonuçta değil .. daha iyisi gelebilirmiş sadece ..yine de tebrikler

bu haftada da gr gitti ise ..bu hafta da bir şeyler yanlış gitmiş olmalı ....
sen hırslı kadınsın yahu .
listede olup bu kadar az klo vermeyi kendine yakıştırmazsın benim bildiğim .
Aynen oyle oldu canim bide ruh halimde iyi degildi bu hafta cozuttum insallah bi an once 69lara geri dönüş yapacam

Bi kere bilmem ki insaflı hedef koysun :ruh:

ben 98.9 dediydim onu beğendin mi ?

Yani miu kaptan dağılım adaletli mi sence. Sonuç şimdiden belli :rolleyes:

Sarayca susar mısın lütfen:deli::KK49::KK50:

açık ara seferoğulları diyor listeler :deli:

Geçen cuma 60,8
Bu cuma 60,3
Verilen kilo 0,5
Oran: - 0,82

tebrikleeeeeeeeeeeeeeer

@Shut Up Sen hangi etapta mezun olmuştun canım? 7. Takımdandı dimi mezuniyetin? Nick aynı mıydı?

Ay bilgisayar başındakilerden biri bakabilir mi ? Sonuç listelerinde shut up diye arama yaptırabilir mi ya da mezunlar topşğinde??? O bilgiler lazım bana unuttuydum onları yazacağımııı

ben bakıp yazmıştım miu hande ilk yazdığı zaman .
Çünkü yeni üyelik almış .
eskisini bildirmen lazım demiştim miu ya ...
aleksia gibi bişeydi sallıyorum şu an :) geçmiş mesajlarımdan bulayım mı ?

Ausencia Ausencia bu korumayı becerebiliyor muyum ben bide yiyorum ama yine de verdim neden bunyemi kafayı yedi ben mj

canım takip edemiyorum ki hiç ... ne yiyorsun ne kadar spor yapıyorsun ? ezbere yorum olur şimdi benim ki .
ama korumada bu kadar kilo verilmez tabii ki de ..
hani amacım 200-300 vermekken 1.8 çoooooooooooooooook

ben 98.9 dediydim onu beğendin mi ?

açık ara seferoğulları diyor listeler :deli:

tebrikleeeeeeeeeeeeeeer

ben bakıp yazmıştım miu hande ilk yazdığı zaman .
Çünkü yeni üyelik almış .
eskisini bildirmen lazım demiştim miu ya ...
aleksia gibi bişeydi sallıyorum şu an :) geçmiş mesajlarımdan bulayım mı ?
Sana zor olur ben bulayım ausum eve gidince

Geçmiş yapamadım gene mi yenildin Antepia27 Antepia27 ya:süslü:

Yaaa evet Gr larimla ezdim:KK49:

sen bakma geçmişe:110:, kız yarışı bile bıraktım ben:kızgın:, kaç hafta kilo yazmadım, çok zor durumdaydım , sen yoktun hayrişim, ama küllerimden yeniden doğdum, artık buradayım:deli:

Heee her yarış devam de hele kaçıncı golü yedin bu Gr larla ancak senin diyet yapmamış halinden başka kimseyi yenenezdim:KK45:

Neden böyle oldu mortim en az 1kilo bekliyordum senden duelloya devam mi

Canım devam rovansimiz var bu hafta sonunda ful dikkat edeceğim geçen hafta ümitli değildim zaten ama ciddiyim bu hafta şansın yok:KK45:

nehirnil111 nehirnil111
@begum75

SPOR SONUÇLARIIIIIIIIIII

Haftanın HİPERSTRAIIIIIIIIIIIII

@Donna_salut :sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon:

Haftanın MEGASTARIIIIIIIII
nehirnil111 nehirnil111 :sampiyon::sampiyon::sampiyon:

Haftanın SÜPERSTARIIIIIIIIII
@Sarayca :sampiyon::sampiyon:

Haftanın ULTRASTARIIIIIIIIII
@masumm :sampiyon:

Haftanın UVERTÜRÜÜÜÜÜÜ
Ausencia Ausencia :uykucu:

GÜNCELLENEN SPOR GRUPLARI

HİPERSTARLAR @begum75 KAPTANLIĞINDA

Nevreste Nevreste
@eflalim
@begum75
@Donna_salut
Whiteblacklife Whiteblacklife

@nehirnil111

MEGASTARLAR nehirnil111 nehirnil111 KAPTANLIĞINDA
Ahu060812 Ahu060812

Antepia27 Antepia27
malipina malipina

@Sarayca

SÜPERSTARLAR @begum75 KAPTANLIĞINDA
@cakil80
@Nefs

matematik61 matematik61
@masumm

ULTRASTARLAR @nehirnil111 KAPTANLIĞINDA

ecemavi ecemavi
@Zeytinlerimm
@suspushanimcim

@hepfit

@Candysugar

UVERTÜR:halay: MİU GÖZETİMİNDE :KK70:
Ausencia Ausencia :KK49::KK49::KK49::KK49:

Yaa ben bir ara ultrastarlar şimdi megayim acaba terimi ettim iyi spor yapıyorum diye:KK53:

Oooooooooooooooooooooo fridevs tsunami etkisi yapmış bu sefer adacım ...
ama bi mesajda yeme şeklini okudum ...aynı ben ... git gel .. yemkten sonra cart curt ... cart curttan biraz sonra meyveler..meyvelerden sonra kazınıp ekmek peynirler .. son bir tatlı kapanış ..bi daha kazınış :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:yani gelmemesi artının mümkün değil .
o yüzden yedin bitti... artık tamam .
senin hemen 69larda görelim hadi :KK19:

nasıl da bilirim bir tebrik geleceğini yine Bernaya :KK9::KK9:harikasın valla .
Süpeer.
En sevdiğim şey istikrar var sende :KK19:

Biraz önce mesajlarda gördüm cocom .... menülerinle üzmüşsün sanki :KK12:

kilonu tebrik ederim ama yediklerine de dikkat et... yoksa tartı inse de yağlar seni terk etmez ve kilondan daha fazla durursun

Ahhha bi ada da burda .. onda baba faktörü vardı hadi sende ne var ... kız ben kadar kilo alıyorsunuz huuuuuuuuuuu ...kendinize gelin hadi

Vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay eceeeeeeeeeeeeeeem benim ya :halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

süpersin süpeeeeeeeeeeeeeeeer .... nasıl da yakışmış 66 lar .... tez vakit 65 lere :halay:

nevom geçen hafta da 400 gr dı değil mi ? 2 haftada 700 gr . plato dönemine girdiğinin sinyali bence .. çünkü okumadım ama senin kaçamak vs yapmadığına eminim ... bildiğin duraklamadasın .
yeme saatlerin başta olmak üzere tüm vücudun alıştığı dengeyi sarmalısın bu hafta ..azaltarak ya da çoğaltarak o önemli değil ama bir şaşırtma şart

600 gr vooov değildir evet ama bence kötü bir sonuçta değil .. daha iyisi gelebilirmiş sadece ..yine de tebrikler

bu haftada da gr gitti ise ..bu hafta da bir şeyler yanlış gitmiş olmalı ....
sen hırslı kadınsın yahu .
listede olup bu kadar az klo vermeyi kendine yakıştırmazsın benim bildiğim .

Kaptanim 109 fayda böyle Gr gittim sonra kilolar gitti inşallah gidecek veya bı Dr gitmeyi düşünüyorum
Ahu060812 Ahu060812 @Sarayca Antepia27 Antepia27 malipina malipina @Zeytinlerimm @suspushanimcim @hepfit ecemavi ecemavi @Candysugar Starlarım bendesiniz bu hafta sporlarınıza beni etiketlemeyi unutmayın :KK200: Bol spor bol su fit vücutlar hadi bakem :spor::KK76::rapci:

Tamam canım

Kalan yaklaşık 5 ayda 11 kilo üzerine çıkmamayı nasıl başaracağım bakalım .....:işsiz:

Kaptanim son aylarda daha hızlı alırsın canım

Ayyy kızlar çok mutluyum hemde çok rabbim hepimize nasip etsin 34 36 beden giymeyi

Yaaa sen gönlü ne geniş samimisin amin canım

Başım bağlı benim:63:

Benimle demi üzerine kaç kişiye boncuk dagitsanda ilk geldin Antep'e kaçırmaya gelecektin:KK45:

canım takip edemiyorum ki hiç ... ne yiyorsun ne kadar spor yapıyorsun ? ezbere yorum olur şimdi benim ki .
ama korumada bu kadar kilo verilmez tabii ki de ..
hani amacım 200-300 vermekken 1.8 çoooooooooooooooook
Ausum haftanın 3 4 günü sıkı spor yapıyorum geri kalan günler 30 1 saat arası yuruyus 3 gün diyet gibi yiyip 4 gün sütlaç pilav bitter çikolata yada akşam ekstra meyve tuketiyorum

Hayırlı akşamlar sevgili arkadaşlar
Menü veriyorum
1. Veya 2 dlm tam buğday ekmeği
Peynir
Yumurta
Zeytin
Domates

Tavuklu bulgur pilavı
Salata
Birkaç turşu

2 mandalina

Yoğurt daha yemedim birazdan yerim inşallah

Spor
30 dk yürüyüş
24 dk koşu bandı
20 dj bisiklet
15 dk kardiyo

ecemavi ecemavi bakta spor menü gör
nehirnil111 nehirnil111 canım eklersin inşallah bı zahmet

Eve geleli 1 saat olmadi oglani degistim yedirdim derken kendim ye.ek yiyemwdim hizlica bi muz yedim.Yine kimse yok evde dolapta dünden kalma katnabahar var da kim kalkip yiyecek valla halim yok.

@MiuLego kuzum bana verdigin hedef biraz ucuk oldu bu sefer :) haftaya cumartesi halam gelecek

Evet canım iki haftadır çok az gidiyor ve ciddi sinir oluyorum:KK43:
Kaçamak yok sadece hafta sonu bulgurlu birşeyler yedim:KK66:
İnan tatlı,hamur işi,makarna vs hiç yemiyorum:KK43:
Bu hafta iki gün sadece yumurta yedim,1 gün patates detoksu ,yemedim bile aç gezdim..1 gün sadece akşam tavuklu mantar sote yedim oda diyet :)
2 öğün yapıyorum.Yürüyüş var başka spor yok ama ben inan bu sıra o kadar çok hareket halindeyim.1 gün de ne yaptığımı yazsam benim yerime siz bile kalori yakarsınız:KK47:Ne yapacağımı şaşırdım:ukala:
Bugün güya kaçamak yaptım.1 minik börek yedim.Oda kahvaltı ve öğlen yok akşama kadar o börekle kaldım...Bu haftasonu biraz şaşırtma yapayım.Belki şoka sokarım:KK70:Ayyy çenem düştü kusura bakma:skandal:

Back
X