Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

herkese iyi aksamlar
yaklasik bir ay onceki kilo 66.6
bugun 68.300
fark arti 1700

miu benim hedefimk 58 e cekebilir misin sana zahmet son 10 kilo olarak baslamak istiyorum izninle
Canom lşstedek hedefini mi? Onu tamam not ederim ama listeye girdiğinde ancak çekebiliriz kayıtlar için

herkese iyi aksamlar
yaklasik bir ay onceki kilo 66.6
bugun 68.300
fark arti 1700

miu benim hedefimk 58 e cekebilir misin sana zahmet son 10 kilo olarak baslamak istiyorum izninle

sedaaaaaaaaaaaa:KK3::KK3::KK3::KK3:

nasılsın canım ? geçmişe bakamadım ne zaman döndün sen ..yeni mi ?

senin güzel metan var kuzum keşke bunun kıymetini bilsen ... bak eminim 1 aydiyetten tamamen koptun ama gelen 1.5 kilo kadar ... biz haftada alırız onu diyetten kopsak :rolleyes:

ve sen ne zaman kaçamağı az (bak hiç bile demiyorum) biraz sporlu hafta geçirsen ..hep güzel kilolar verdin ...

bence bunların kıymetini bil ..artık uzatma hiç ..var hedefine :KK19:

@cakil80 sadece işle ilgili yaşadığın soruna neden bir de diyetinle ilgili yaşadığın sorunu ekliyorsun ki ?
İş konusunda umarım her şey yoluna girer .... o konu ayrı .
Ama buna kafanı takıp , dünya yanmış her şey bitmiş gibi hissetmen sadece omuzuna yeni yükler getirir .

Sadece iş sorunu olan , mutlu ..eşiyle huzurlu ...sağlıklı ...neşeli ... günden güne güne fitleşen bir çakıl mı ?

İş sorunu yaşayan , günden güne kilo alan , suratsız , mutsuz bir çakıl mı ?

bence şu an depresyondayım dedikçe orda kalırsın ... sıyrıl ve gel yine aramıza o azminle
:kahve:yav sen ne guzel syelr yaziyon yav.
Aynen kendime de aliyorum bu sözleri .
:KK36:

Gelsin kilo bildirim.
Mezuniyet 58.7
3hafta oldu sanirim mezun olali 59.8
60a ramak kala spora yuklenecegim bu hafta .
Ve tabiki menulerime de dikkat edecegim

bence çok iyi nisa ... yani çok dikkat etmedi isen ...

:KK53:

:KK60::KK60:aus kızına çocuk seccadesi işleyip kargo yapsam kabul eder misjn:KK200:

yaaaaaaaaaaaa sen var ya :KK200: nasıl güzel kalbin .... ne demek kabul etmek etmemek teyzesi :KK15:

Zeytinlerimm Zeytinlerimm alıntıda gördüm minnoşum yazdığını..

Sor tabi bu senin ne kadar istekli olduğunu gösterir.. aklımdasın da.. ben sürekli gözlemliyorum..

Sende şu sıkıntı var kuzum... bir hafta sağlam eksi.. sonraki hafta artı.. bir hafta sağlam eksi.. sonraki hafa -200..

İniş çıkışlar var tablona baktığımda..

Ne zaman ki düzene girecek kilo verişin istikrarlı sağlam eksiler olacak.. alacağım kuzum..

Diğer türlü listeye zarar verir.. onu yapmam.

Mesela bu hafta güzel eksi ile geldin. Ben haftayaki eksiyi gözlemliyeceğim şimdi.. sen sorsan da sormasan da böyle yapacaktım:)
Çok teşekkürler kaptancimm:KK5: evet 1 hafta çok 1 hafta çok az gidiyor bende pek anlamadım inşallah düzene girer yaaa bu hafta çok veririm inşallah :21:

Menü şeedeyim
Sabah 9.00
Yumurta 2 tane omlet
Nane maydonoz tere salatası
Ayyyy isot nar ekşisi zeytinyağı üçlüsü :KK36:
Üç dlm ekmek evet çok oldu.

Öğle
Üç kaşık kısır
Bir ısırık poğaça
Bir çatal ıspanaklı kek

Akşam
Tantuni
Yeşillik
Bir bardak gazlı içecek

Çok pis abarttım evet :KK71: hepsi vaytım için tantuniyi onun şerefine yedim :rolleyes: kısırı kendim için. :confused: sabah ki üç dlmin hikmeti neydi bilmiyorum :KK22:

Whiteblacklife Whiteblacklife kuzucum yerim senin incecik belini :KK74:maşallah benim mortime :KK68::nazar::nazar: görüşeceğiz bu hafta yavrucum :KK25: öpüyorum yanaklarından :KK60:

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

@MiuLego bugün 40 dk yürüyüşüm var canım. Etiket yapmam gereken biri varmı acaba?

Teşekkür ederim:KK200: hadi bakıyım liste size emanet bak kaç haftatır olmadı birincilik hiç yakısmadı bu bize el verin kaldıralım uyuyan devi :rolleyes:biliyorum listede degilsiniz ama bu bile listeyi etkiler toparlanın göreyim sizi :KK36:
inşallah canım. 2 hafta sonra Allahın izniyle izne çıkacağım. tatile gideceğim. hem kafamı toplarım tatil yaparım hem de bol bol yürüyüş :deli: efser azcık dinlenmem lazım. çok yorgunum. biraz da bu yüzden diyete spora adapte olamıyorum.

Kv elti görümcem halen sen kilo verdin bile demedi bacım sence neden ki :deli:digeride bir sekilde atlatım herseferinde buraya kv ile az gün serüvenlerimi yazmadım:KK70:
efserim hasetlerindendir :-) çatlamışlardır :KK70:

Back
X