- 8 Aralık 2011
- 45.743
- 166.615
- 798
40 olmak istersem artık yolda organ bıraka bıraka giderim dalak gereksiz. safrayla anlaşamıyorum. böbrek tekte olsa olur. diye diye 40 olurum artıkBende dedim mikroskoplanmi bulunma niyetinde acaba![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
40 olmak istersem artık yolda organ bıraka bıraka giderim dalak gereksiz. safrayla anlaşamıyorum. böbrek tekte olsa olur. diye diye 40 olurum artıkBende dedim mikroskoplanmi bulunma niyetinde acaba![]()
Seni listede görmeyi 55 gormeyi inanki çok istiyorum yaz başı 55 olacaksın eminim
Zeytinim güzel kaplı balım benim normalde olsa zaten goreceksin bu hafta listeye ama aktiflik az spor az balım biraz daha aktif ol biraz daha katil aramıza menü verip kaçma yarış var bu hafta seni ben mi görmedim tklarda meselaBiliyorum sürekli soruyorumama yine şansımı deneyeyim miucumm ben ne zaman girecemm listeyee
@MiuLego
![]()
Aha birisi dedi bile bakSana noluyo vayt![]()
Tamam bana uyar spoara agirlik verecem Insaalah@Ahu060812 @Sarayca @Antepia27 @malipinaZeytinlerimm @suspushanimcim
hepfit
ecemavi @Candysugar Starlarım bendesiniz bu hafta sporlarınıza beni etiketlemeyi unutmayın
Bol spor bol su fit vücutlar hadi bakem
![]()
Diyorsun hadi gorecegiz canim ama bilki sonuc 2-0Yaaa evet Gr larimla ezdim
Heee her yarış devam de hele kaçıncı golü yedin bu Gr larla ancak senin diyet yapmamış halinden başka kimseyi yenenezdim
Canım devam rovansimiz var bu hafta sonunda ful dikkat edeceğim geçen hafta ümitli değildim zaten ama ciddiyim bu hafta şansın yok
Yaa ben bir ara ultrastarlar şimdi megayim acaba terimi ettim iyi spor yapıyorum diye
Kaptanim 109 fayda böyle Gr gittim sonra kilolar gitti inşallah gidecek veya bı Dr gitmeyi düşünüyorum
Tamam canım
Kaptanim son aylarda daha hızlı alırsın canım
Yaaa sen gönlü ne geniş samimisin amin canım
Benimle demi üzerine kaç kişiye boncuk dagitsanda ilk geldin Antep'e kaçırmaya gelecektin![]()
Durum ciddi bende geliyorum ve seni geciyorumHayırlı akşamlar sevgili arkadaşlar
Menü veriyorum
1. Veya 2 dlm tam buğday ekmeği
Peynir
Yumurta
Zeytin
Domates
Tavuklu bulgur pilavı
Salata
Birkaç turşu
2 mandalina
Yoğurt daha yemedim birazdan yerim inşallah
Spor
30 dk yürüyüş
24 dk koşu bandı
20 dj bisiklet
15 dk kardiyo
ecemavi bakta spor menü gör
@nehirnil111 canım eklersin inşallah bı zahmet
Kız böyle kirleniyor olsak hepimiz leş gibiyiz
ölçülü yemişsindir sen ....
yarın gezmeler çok ..onlara dikkat et ama![]()
Belki 6 ay sonra seninle yarışırız![]()
yap canim zarari yok ki
Kendimi toparlayabilsem herseyi toparlayacagim da çok dagildim. Şuan kendimle mücadele ediyorum
Oysa simdi ben artik kis ortasinda kararsiz
Gocmek gocmek ya da kalmak mi
Yasarken dinledigim civil civil bahari
Yeniden bastan yakalamak mi?
Aha birisi dedi bile bak
Ben su ruh halinden çıkabilsem yola devam edeceğim. Bu hafta çok sıkı yapamayabilirim ama toparlayacagim bitmiş hissediyorum suantebrikler canım
vavvvv tebrikler maşallah
masum harika bir sonuç tebrikler
tebrik ederim gayet güzel bir sonuç.
üzülme kız 300 gr için üzülmene değmez, haftaya daha iyi verirsin sen
canım kilon az zaten, bence kas yaptığın için kiloya yansımamış olabilir.
hoşgeldin canım, gel sürekli başa saranlar olarak birbirimizi takip edelim
@Makbule007cakil80 sen ben.
Bonus başka kim varsa bu günden itibaren başlayalım, birbirimizi takip edelim
tebrik ederim canım
tebrik ederim
kesin öyledir, haftaya o puanı görmem lazım begüşümün yüzünü kara çıkartacak değilim.@begum75
Biliyorum kuzum ama biraz fazla oluyorum bu ara benGozun cok ariyodu rahat et diye şeettim![]()
Sizlerle beraber olsun dilegindeyim Teşekkür ederimben de dedim ne yemiş ki, yorgun argın şartelleri attırdı ne yemiş nasıl bozmuş kim
canımmm mezuniyetin kutlu olsunnn, darısı aradan sonra diğer 10kiloya
@MiuLego bu kız beni kalpten götürecek, haber alamazsanız donnanın suçu
çakılım bak bi ekibiz dağılma, toparlan, destek al, gaza gel, kendi vucüdun için güzel bişeyler yap![]()
oy akşambegum75 minnağımı görünce aşırı mutlu olan bir miu bırakayım şuraya
gerçi o kv ile saadet yaşıyor![]()
40 olmak istersem artık yolda organ bıraka bıraka giderim dalak gereksiz. safrayla anlaşamıyorum. böbrek tekte olsa olur. diye diye 40 olurum artık![]()
Ben su ruh halinden çıkabilsem yola devam edeceğim. Bu hafta çok sıkı yapamayabilirim ama toparlayacagim bitmiş hissediyorum suan
Haklısın sanırsam canimmZeytinim güzel kaplı balım benim normalde olsa zaten goreceksin bu hafta listeye ama aktiflik az spor az balım biraz daha aktif ol biraz daha katil aramıza menü verip kaçma yarış var bu hafta seni ben mi görmedim tklarda mesela
Seni listede görmeyi 55 gormeyi inanki çok istiyorum yaz başı 55 olacaksın eminim
aklımdasın yarışmada kuzucummm
üzülme neden üzüldün ki kiloyaa
bence +0.1 de kalması iyi oldu bu hafta kaçaklar vardı çünkü.. haftaya güzel eksi gelir canımcım
vaaaaaaaaaaaaaaaaaayyy
1 gündeeeee
-0.7
haftaya cumaki kilonu şimdiden merak ediyorum canımm
çakılım evet olabilir.. normaldir..
unutma ki çabuk gelen çabuk gider.. bu hafta istersen fazlasını verebilirsin.. sporunu aksattın.. boşu boşuna yedin durdun.. gelir bu artı.. özüne dön hadi
Ne şekil sevinsem ki bunaaaaaaaaaaaa
neler yapsam ki Allaaaaaaahhhhhhhhhhh
listeye harika giriş oldu hande..
Bundan sonra dün konuştuğumuz gibi emin adımlarla yavaş sakince ilerleme zamanı... 800-1.800 aralığında eksiler gelsin artık emi kuzum
süper yüzde yahuuuuuuuuuu
hoş geldin 7 leeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr
masum süper beeeeeeeeeeeeecumartesi geç saat tartısıyla kıyaslama kuzum yahuuuu
hem yeni beslenme şeklinle de kilo verebiliyorsun bunu da gördük.. az da değil MAŞALLAH -800 çok iyi rakam
ooooooooooooo kuzucum süper bir eksi buuuu
bebişi minnacık olan sendin dimi yakamoz?
begüş
yine de beklediğimden az artı geldi.. hemen temizleriz bunu bu hafta
kuzumm kas oranın artıyor olabilir.. bir de beslenmen değişik geliyor bana.. kuru böyle.. sanki meta hızlandırıcı şeyler yemiyorsun hiç.. sabit artıdan iyidir
ohhh o hafta başı artısını vakit kaybetmeden temizledin kuzum.. bu hafta sonundan temiz çık emi
süpersin eflalimmmmmmmmmmm
geçen hafta üstüne bu hafta hem de regl haftası
vaaaaaaaayyyyyyyyyyy çok beğendimmmmmmmmm
geçmiş hafta kilo düzenine bir bakayım ben hele
hadi hayırlı olsun saraycam çok kısa sürede 5 lere geçeriz asma suratını kız
vay vay vay mezun olurken de şov yaparım diyosunnnnn
sen 12 yi bekleyeydin o rakam 65.4 olurdu en az.. niye beklemedin ki
1.1 az mı geldi hatice
maşallah beeeeee aynen devam kuzum aynennnnnn![]()
Senle beraber oluruz 5 lerdeAy wayt. Biliyon mu ben hiç 5 leri girmedim hayatımdaçok heyecanlı olacak
Benim isyerindede kimse diyet yaptığımı bilmiyor, bazen çok zorlanıyorum bendekızlar bugün ne oldu:
işyerinde diyette olduğumu söylemiyorum, sağlıklı beslenmeye çalışıyorum falan filan geçiştiriyorum soruları. bugün bana taktılar sen kilomu verdin, diyet mi yapıon(alt tarafı 2 kilo verdim ya). yooo ne münasebet farkında değilim falan dedim. öğleden sonra arkadaş en sevdiğim çikolatayı almış getirmiş
aaa acıkınca yerim diyip cebe attım, kocaya yediricem
ne zaman diyete girsem etraftan bi lokma ye lafları yükseliyo, insanların işi gücü yok
![]()
İstifamiBu ruh halinden çıkmam lazım gündem özel seyredecegim belki tekrar normal hissettirir sanki dünya başıma yıkıldı ama o kadar büyük bişey yok is hariç. Bugün arkadaslara da anlattım gece uyuyamiyorum gerginim sürekli is dusunuyorum diye onlar da öyleymis Şubat gibi istifa edecek 2 kişi dayanamıyoruz dediler. Ben de düşünmeye basladim eğer izin dönüşü normale donemezsem başka çözümler arayacagim