Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Biliyorum sürekli soruyorum:oops::oops: ama yine şansımı deneyeyim miucumm ben ne zaman girecemm listeyee:oops::oops:@MiuLego :KK74:
Zeytinim güzel kaplı balım benim normalde olsa zaten goreceksin bu hafta listeye ama aktiflik az spor az balım biraz daha aktif ol biraz daha katil aramıza menü verip kaçma yarış var bu hafta seni ben mi görmedim tklarda mesela

@Ahu060812 @Sarayca @Antepia27 @malipina Zeytinlerimm Zeytinlerimm @suspushanimcim hepfit hepfit ecemavi ecemavi @Candysugar Starlarım bendesiniz bu hafta sporlarınıza beni etiketlemeyi unutmayın :KK200: Bol spor bol su fit vücutlar hadi bakem :spor::KK76::rapci:
Tamam bana uyar spoara agirlik verecem Insaalah

Yaaa evet Gr larimla ezdim:KK49:

Heee her yarış devam de hele kaçıncı golü yedin bu Gr larla ancak senin diyet yapmamış halinden başka kimseyi yenenezdim:KK45:

Canım devam rovansimiz var bu hafta sonunda ful dikkat edeceğim geçen hafta ümitli değildim zaten ama ciddiyim bu hafta şansın yok:KK45:

Yaa ben bir ara ultrastarlar şimdi megayim acaba terimi ettim iyi spor yapıyorum diye:KK53:

Kaptanim 109 fayda böyle Gr gittim sonra kilolar gitti inşallah gidecek veya bı Dr gitmeyi düşünüyorum

Tamam canım

Kaptanim son aylarda daha hızlı alırsın canım

Yaaa sen gönlü ne geniş samimisin amin canım

Benimle demi üzerine kaç kişiye boncuk dagitsanda ilk geldin Antep'e kaçırmaya gelecektin:KK45:
Diyorsun hadi gorecegiz canim ama bilki sonuc 2-0

Hayırlı akşamlar sevgili arkadaşlar
Menü veriyorum
1. Veya 2 dlm tam buğday ekmeği
Peynir
Yumurta
Zeytin
Domates

Tavuklu bulgur pilavı
Salata
Birkaç turşu

2 mandalina

Yoğurt daha yemedim birazdan yerim inşallah

Spor
30 dk yürüyüş
24 dk koşu bandı
20 dj bisiklet
15 dk kardiyo

ecemavi ecemavi bakta spor menü gör
@nehirnil111 canım eklersin inşallah bı zahmet
Durum ciddi bende geliyorum ve seni geciyorum

Kız böyle kirleniyor olsak hepimiz leş gibiyiz :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ölçülü yemişsindir sen ....

yarın gezmeler çok ..onlara dikkat et ama :KK19:

ben de dedim ne yemiş ki, yorgun argın şartelleri attırdı ne yemiş nasıl bozmuş kim :deli:

Belki 6 ay sonra seninle yarışırız :KK76:

canımmm mezuniyetin kutlu olsunnn, darısı aradan sonra diğer 10kiloya:nazar:

:KK70:yap canim zarari yok ki

@MiuLego bu kız beni kalpten götürecek, haber alamazsanız donnanın suçu:KK12:

Kendimi toparlayabilsem herseyi toparlayacagim da çok dagildim. Şuan kendimle mücadele ediyorum

Oysa simdi ben artik kis ortasinda kararsiz
Gocmek gocmek ya da kalmak mi
Yasarken dinledigim civil civil bahari
Yeniden bastan yakalamak mi?

çakılım bak bi ekibiz dağılma, toparlan, destek al, gaza gel, kendi vucüdun için güzel bişeyler yap:KK200::KK19::KK60:

tebrikler canım

vavvvv tebrikler maşallah

masum harika bir sonuç tebrikler

tebrik ederim gayet güzel bir sonuç.

üzülme kız 300 gr için üzülmene değmez, haftaya daha iyi verirsin sen

canım kilon az zaten, bence kas yaptığın için kiloya yansımamış olabilir.

hoşgeldin canım, gel sürekli başa saranlar olarak birbirimizi takip edelim

@Makbule007 cakil80 cakil80 sen ben. Bonus Bonus başka kim varsa bu günden itibaren başlayalım, birbirimizi takip edelim

tebrik ederim canım

tebrik ederim

kesin öyledir, haftaya o puanı görmem lazım begüşümün yüzünü kara çıkartacak değilim.@begum75
Ben su ruh halinden çıkabilsem yola devam edeceğim. Bu hafta çok sıkı yapamayabilirim ama toparlayacagim bitmiş hissediyorum suan

ben de dedim ne yemiş ki, yorgun argın şartelleri attırdı ne yemiş nasıl bozmuş kim :deli:

canımmm mezuniyetin kutlu olsunnn, darısı aradan sonra diğer 10kiloya:nazar:

@MiuLego bu kız beni kalpten götürecek, haber alamazsanız donnanın suçu:KK12:

çakılım bak bi ekibiz dağılma, toparlan, destek al, gaza gel, kendi vucüdun için güzel bişeyler yap:KK200::KK19::KK60:
Sizlerle beraber olsun dilegindeyim Teşekkür ederim :KK19:

40 olmak istersem artık yolda organ bıraka bıraka giderim dalak gereksiz. safrayla anlaşamıyorum. böbrek tekte olsa olur. diye diye 40 olurum artık :KK53::KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Ben su ruh halinden çıkabilsem yola devam edeceğim. Bu hafta çok sıkı yapamayabilirim ama toparlayacagim bitmiş hissediyorum suan

:cry::cry::cry::cry: cakıııııllll

Zeytinim güzel kaplı balım benim normalde olsa zaten goreceksin bu hafta listeye ama aktiflik az spor az balım biraz daha aktif ol biraz daha katil aramıza menü verip kaçma yarış var bu hafta seni ben mi görmedim tklarda mesela
Haklısın sanırsam canimm:KK15::KK22: yarış mi kaçırdım galiba bilgi verir misiniz cnm

kızlar bugün ne oldu:
işyerinde diyette olduğumu söylemiyorum, sağlıklı beslenmeye çalışıyorum falan filan geçiştiriyorum soruları. bugün bana taktılar sen kilomu verdin, diyet mi yapıon(alt tarafı 2 kilo verdim ya:kızgın:). yooo ne münasebet farkında değilim falan dedim. öğleden sonra arkadaş en sevdiğim çikolatayı almış getirmiş:bicak: aaa acıkınca yerim diyip cebe attım, kocaya yediricem:KK47: ne zaman diyete girsem etraftan bi lokma ye lafları yükseliyo, insanların işi gücü yok :sopa:

:KK62:
aklımdasın yarışmada kuzucummm

üzülme neden üzüldün ki kiloyaa
bence +0.1 de kalması iyi oldu bu hafta kaçaklar vardı çünkü.. haftaya güzel eksi gelir canımcım

vaaaaaaaaaaaaaaaaaayyy

1 gündeeeee

-0.7:KK9:

haftaya cumaki kilonu şimdiden merak ediyorum canımm:confused:

çakılım evet olabilir.. normaldir..

unutma ki çabuk gelen çabuk gider.. bu hafta istersen fazlasını verebilirsin.. sporunu aksattın.. boşu boşuna yedin durdun.. gelir bu artı.. özüne dön hadi:KK5:

Ne şekil sevinsem ki bunaaaaaaaaaaaa

neler yapsam ki Allaaaaaaahhhhhhhhhhh:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

listeye harika giriş oldu hande..

Bundan sonra dün konuştuğumuz gibi emin adımlarla yavaş sakince ilerleme zamanı... 800-1.800 aralığında eksiler gelsin artık emi kuzum:KK37:

süper yüzde yahuuuuuuuuuu

hoş geldin 7 leeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr:21::21::21::21::21::21:

masum süper beeeeeeeeeeeee:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:cumartesi geç saat tartısıyla kıyaslama kuzum yahuuuu

hem yeni beslenme şeklinle de kilo verebiliyorsun bunu da gördük.. az da değil MAŞALLAH -800 çok iyi rakam:rolleyes::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

ooooooooooooo kuzucum süper bir eksi buuuu

bebişi minnacık olan sendin dimi yakamoz?

begüş :KK62:

yine de beklediğimden az artı geldi.. hemen temizleriz bunu bu hafta

kuzumm kas oranın artıyor olabilir.. bir de beslenmen değişik geliyor bana.. kuru böyle.. sanki meta hızlandırıcı şeyler yemiyorsun hiç.. sabit artıdan iyidir:KK60:

:KK73::KK73::KK73::KK73:ohhh o hafta başı artısını vakit kaybetmeden temizledin kuzum.. bu hafta sonundan temiz çık emi

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:süpersin eflalimmmmmmmmmmm

geçen hafta üstüne bu hafta hem de regl haftası :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

vaaaaaaaayyyyyyyyyyy çok beğendimmmmmmmmm:rolleyes:

geçmiş hafta kilo düzenine bir bakayım ben hele

hadi hayırlı olsun saraycam çok kısa sürede 5 lere geçeriz asma suratını kız:KK74:

vay vay vay mezun olurken de şov yaparım diyosunnnnn:confused:

sen 12 yi bekleyeydin o rakam 65.4 olurdu en az.. niye beklemedin ki:KK34:

:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:1.1 az mı geldi hatice :KK70:

maşallah beeeeee aynen devam kuzum aynennnnnn:21:

Bu ruh halinden çıkmam lazım gündem özel seyredecegim belki tekrar normal hissettirir sanki dünya başıma yıkıldı ama o kadar büyük bişey yok is hariç. Bugün arkadaslara da anlattım gece uyuyamiyorum gerginim sürekli is dusunuyorum diye onlar da öyleymis Şubat gibi istifa edecek 2 kişi dayanamıyoruz dediler. Ben de düşünmeye basladim eğer izin dönüşü normale donemezsem başka çözümler arayacagim

kızlar bugün ne oldu:
işyerinde diyette olduğumu söylemiyorum, sağlıklı beslenmeye çalışıyorum falan filan geçiştiriyorum soruları. bugün bana taktılar sen kilomu verdin, diyet mi yapıon(alt tarafı 2 kilo verdim ya:kızgın:). yooo ne münasebet farkında değilim falan dedim. öğleden sonra arkadaş en sevdiğim çikolatayı almış getirmiş:bicak: aaa acıkınca yerim diyip cebe attım, kocaya yediricem:KK47: ne zaman diyete girsem etraftan bi lokma ye lafları yükseliyo, insanların işi gücü yok :sopa:
Benim isyerindede kimse diyet yaptığımı bilmiyor, bazen çok zorlanıyorum bende
Hergoren daha zayıflama yeter diyor beni caydirmaya çalışıyor o yüzden soylemiyorum
Hatta yakın akrabalara bile soylemiyorum

Bu ruh halinden çıkmam lazım gündem özel seyredecegim belki tekrar normal hissettirir sanki dünya başıma yıkıldı ama o kadar büyük bişey yok is hariç. Bugün arkadaslara da anlattım gece uyuyamiyorum gerginim sürekli is dusunuyorum diye onlar da öyleymis Şubat gibi istifa edecek 2 kişi dayanamıyoruz dediler. Ben de düşünmeye basladim eğer izin dönüşü normale donemezsem başka çözümler arayacagim
İstifami :KK43:
İnşallah gerek kalmaz, bu zamanda yeni iş bulmakta zor

Back
X