Balım yok ultrastarlardasın o zaman kaptanı da bilişkom diye biliyorum:) sen nili etiketle sporlarında o ekler seni
Aus çok kafiyeli olmuş bence şuan ölçülerinŞunu buldum geçmişte
şimdi buna göre 11 kilo almışım 64.4
göğüs 88 den 95 e ....
Bel 67 den 85 e
Basen 88 den 95 e .... 95-85-95 im yani
üst bacak hala iyi 49.5 olmuş ancak
üst kol 27 şu an ....
@MiuLego nasılsım şekerim .... bel yok artık ....bel diye bi şey yok
Aus çok kafiyeli olmuş bence şuan ölçülerinhadi senin o beli bebiş doldurdu benim yok olan belimi ne doldurdu ula
İzindeyim aus reyiz
Çok beklersin
Benim sabrım iyidir Nevo bildiğin gibi değil...
Sonunda sen sallayacaksin vee ben sana seranad yapcemmm
Salla Nevom Salla
Bi o yana Bi bu yana Salla
Hopp hoppp Salla Nevom Salla
Hedef kilo 52hedef kilo kaç?
elimden kurtulamazsın, gel bi öpim
yok canım tutma çeneni.Ama sana bir tavsiyem var.Yazdıklarına smiley ekleçok sert gibi algılanıyor
ayyy deme öyle nefsim bak bende vaytı yeneceğim Allahın izniyle bu hafta sende gayretlen nevoş sallasın artık şunları
öp benim yerime de
oğlak burcunun hisseden organı neresi acep
İyi gecelerIyi gecelr♡♡♡♡♡♡
çok mu şiştin la sen ?
şortlu fotoda koymuyosun ki hiç artıkşortlar olmuyo di mi artık
listeye besili girecen iyice
la boş karna tatava yapma bana .. kimbilir neler gömüyosun gece film dizi izlerken
Buna da geç kaldımTriplimelek Megi kuzum tellioğullarındansın.. kilo bildirimini yapmak zorundasın.. yoksa nasıl hesap kitap yapıcaz.. bekliyorum
Hiç sorma yediklerim yüzünden bu hafta hep kalbim çarptı geceleri uyuyamadim da dietteyken mışıl mışıl uyuyordum. Şuan bile kalbim çarpıyorNefsimmmmmmmmmmm 100 gr artıyı bana versenebenimkini sana vereyim bende ..eksi mi artı mı demem
canım diyet yapmamışsındır sen , o yüzden 100 gr normal
GORA repliği geldi aklıma , affına sığınarak , Kimsinnn seeeen
Hoş geldin sefalar getirdin .... aus ben ... tanışırız zamanla .. bu aralar kaçak göçek hallerdeyim malum gebelikDünden bugüne 700 gr da ... ilk gün ödemi olarak iyi moral olmuş , tebrikler
Çakılımmm nettin ?
Hiç takip edemedim hafta içi ama ... bu resmen yemiş bir çakıl işareti ... 2.5 artı falan değil mi yanılmıyorsam
geçen hafta gidenler gelmiş ziyadesiyle .. bu hafta hemen onları yollama zamanı ... hem de tam zamanı
Vaaaaaaaaaaaaaaay vaaaaaaaaaaaaaaaaaaay vay durmuyordu hande ...durdurulamıyordu
Okudum canım gerçi kullandığın ilaç kaynaklı imiş .... ama metanın da gücü muhakkak ortada ... tebrikler ...
umarım düzene girer ve 1-2 kilo üzerine çıkmadan normal ölçülerde devam edersin .
Eki Görüntüle 2076842
Ausencia bak Brad bile gobek yapmis yalnız değilsin ..
Arkadaşim gönderdiğinden beri gülüyorum çok gerçekçi. :)
Hoş buldummHoş gelfiiiinnnn
o neydi gı?? : D : DEki Görüntüle 2076842
Ausencia bak Brad bile gobek yapmis yalnız değilsin ..
Arkadaşim gönderdiğinden beri gülüyorum çok gerçekçi. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?