Hee canim cook sukur gelecek emekliye ayrilacam kiziyla oynasın dursun...Ben varım banuyu merak etim bakıyorum ona öyleseninde gözün aydın yarın eşin geliyormuş
Beni kimseden saymıyosan gidem o zamanTukani kapatam miiiiii kimse kalmadiiiiiiii
Yok olur mu hemsom msjlar ust uste gelmis gormedimmm sen benim has hemsomsunBeni kimseden saymıyosan gidem o zaman
İyi yaparsın kuzum bazen gerekiyor emeklilikHee canim cook sukur gelecek emekliye ayrilacam kiziyla oynasın dursun...)
Almak kolaydı da tekrar vermekGELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
15 ARALIK HEDEFLERİ
@nar_cicegim (?)
@eflalim (62.4)
@CocoChanelmademoiselle (53.6)
@Nevreste (63.4)
@matematik61 (71)
@Antepia27 (100.4)
@malipina (95.5)
@hatice901217 (83.5)
@Shut Up (77.2)
@yakamozz-z (70.2)
@ecemavi (65.3)
ada81 (69.2)
@masumm (64.6)
@Nefs (53.5)
@Ahu060812 (69)
@Bonus (97.9)
@Sarayca (61.8)
@deynepnaz (63.2)
@Donna_salut (50.5)
cakil80 (85.2)
@Zeytinlerimm (76.2)
@Leeshinmee (72.6)
@Ytmz (69.9)
@hepfit (59.3)
@nehirnil111 (52.0)
@begum75 (56.5)
@igdedali (55.9)
@Portakal Sulu Ordek (53.5)
@Whiteblacklife (51.8)
Efser (65.9)
__________________________________________________________________________________________________________________________________
Ausencia ( 65)
Bacim iyimisin
SagolasınYok olur mu hemsom msjlar ust uste gelmis gormedimmm sen benim has hemsomsun
cıks midem yanıyooo uykum var ama uyku yokBacim iyimisin)
Yeni işgence sitileri deniyolar üzerimizde :/
Ayyy tak dedi canima esime dedim kapidan girdigin an ben elimi herseyden cekecem izine ayrilacam dedimİyi yaparsın kuzum bazen gerekiyor emeklilik
Yeni işgence sitileri deniyolar üzerimizde :/
Telde iskence oluyor gerçekten asagiya inene kadar kayıyor tekrar basa geliyor araya reklam giriyor resmen savastimYeni işgence sitileri deniyolar üzerimizde :/
Bazen diyorum şu dersin birazini sen yaptır ben anlamam diyorAyyy tak dedi canima esime dedim kapidan girdigin an ben elimi herseyden cekecem izine ayrilacam dedim
Telde iskence oluyor gerçekten asagiya inene kadar kayıyor tekrar basa geliyor araya reklam giriyor resmen savastim
Oyyy o mide yanmalarini bilirimmm 9 ay yandi benim ... sezaryana girmeden bile mide koruyucu verdilercıks midem yanıyooo uykum var ama uyku yok
eşim abdülhamit izliyor , geriden :)))arada uyuyooo
Oyyy o mide yanmalarini bilirimmm 9 ay yandi benim ... sezaryana girmeden bile mide koruyucu verdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?