Vay dizide seyredermis ben hec baslamadim ama bu gidisle merak edecemCukurdayiz dedin ya o Selim ne kalles pis mendebur
Gitmem ki burası iyi geliyor bana seviyorum tabii mevcut kadro durursa
Ay neler gorecek bu gözler
Yaaaaaa geliyor inşsallahama alıştırma turları şimdilik belki .
Ocak itibarıyla kesin . Tepesindeyim .
Dur telden atayım lisyeyi
Allahım nihayet anladııı
Not : bu arada hanımlar aus kv de yer yakında demedi demeyin bak
Yedikleriyle 1.9 gene az artmış baskül bi akşam için bile olsa yeminnen
O da gerdi beni bu gün biraz fazlaydı d harfindeler heceleri on sayfa her sayfa on hece olsa ikimizde gerildik sonunda patladımNiye gerginsin canim... odev yaptirmak zormuş beyaaa kizimada veriyorlar hevesle oturuyoruz sonra bitsede kurtulsam diyorum :)) cizgileri birlestiriyorlar bunu yaparken kizimin on yeri oynuyor kizim bi dur otur demekten
İyi akşamlar hanımlar
Menumu veriyorum
Sabah
Yumurta
Zeytin
Peynir
Domates
Yeşillik
Öğle
Yoğurtlu karnabahar
Ara
Ceviz
Akşam
2 hs yumurta
Yoğurt
Yeşillik
Hayırlı akşamlar sevgili takimim
Anam o küçük enişte unuttu bizi iyiceSen fragmanı ver aus ... Cuma vizyondayım dedi ...
Küçük Enişte Sahnedefilmi ile efsane dönüyormuşşşşşşş ..... sanatçının bizzat kendi sözleri ....
Özledik çoook
Kalkmaya fırsat olmadı ders coktu kuzum Ara versek geç uyuyacaktı ondan gerildik iyiceAyy Efser yapma bakk sonra böyle uzulursun..
Baktın tikandiniz hemen ara ver kalk bi mutfağa git bi nefes al.
Üstüne gittikçe kilitlenir onlar..
Yada sakalasmaya başla bi kafanız dagilsin sonra devam edin..
HahahaSana Bülent Ersoydan eee daha dur daha duur adlı güzide parçayı yolluyorum
salıyor insan de miYa kızlar yokmu yarış marış bişi ya başka türlü bi halt olmayacak benden saraycaya bagladım canım alış veriş bilem istemiyo
Ünsilini fırlatmazmıCnm sabsh öğlen akşam
Patates ve yoğurt yiyorsun sadece tuz ve şeker yok
Dursun dursun heceleri calışiyoruz diye saćları tiken tiken duman çıkara çıkara gelirSana Bülent Ersoydan eee daha dur daha duur adlı güzide parçayı yolluyorum
Ünsilini fırlatmazmı
Ay ne guldum hahahahSana Bülent Ersoydan eee daha dur daha duur adlı güzide parçayı yolluyorum
Yazik olmus kuzucuga yarina unutur... ayyy takma canim istedigi kadar sakaylada olsa sikayet etsin kahkaha at gecO da gerdi beni bu gün biraz fazlaydı d harfindeler heceleri on sayfa her sayfa on hece olsa ikimizde gerildik sonunda patladımdünden eşimde beni gerdi annemi ablama götürdük arabanın icinde anneme beni şikayet etti yarı ciddi yarı şaka güya onunda icimdem atamadım bugünde şu kv nin eve girmeselesini ben actım onuda umursamadı zaten iyice doldum sanırım olan çocuga oldu ben bagirinca kelimele bogazına dizildi
Eger fırlarsa acıkırsınEfser bende ondan şüpheliyim işte; (
kh değeri çok yüksek bilemedim
Ha bu arada aus kendi homini gırtlak yediği için hiç bana hesap soramıyortabi bu iyimi kötümü bilemedim
Dursun dursun heceleri calışiyoruz diye saćları tiken tiken duman çıkara çıkara gelir
İste bende onu söyledim ben böyle yapsam ne yaparsın dedim ne yaparı ben biliyom ceker kenara agzına geleni sayar Küser konuşmaz üstüne ama o yapınca haklı oluyor iste canım buna sıkkınYazik olmus kuzucuga yarina unutur... ayyy takma canim istedigi kadar sakaylada olsa sikayet etsin kahkaha at gecsen kv şikayet et su oglun varyaaaaaa diyeeee )
Ev olayinda yuzde yuz haklisin bi an once anahtari almaya calis.. esinde biliyirdur senin hakli oldugunuda iste anasi olunca sana bisey diyemiyor ki sen daha cok cesaret bulmayasin tipik malatya erkeği anacik oluyorlar biraz..
Afiyet olsunAynen sıkı bir kahvaltı yaptım ama Karatay kahvaltısii
Nevoo yaptim uyuyorlar şimdi...
Ben cevizi de kattim incirlerle birlikte rondodan geçirdim bi o yüzden tirsiyorum ya tutmazsa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?