- 8 Kasım 2017
- 558
- 3.220
- 28
- 37
Ben Bende istiyorum bi şok bi kür bişey ama elimiz kolumuz bağlı malesefOff bende istiyorum ama emzirirken yapılmaz sanırım
Gel yarışalım yavrum :)
Heeeeeeeey!
Salı da bitti ... kaldı çarşamba perşembe ... sonra hooop hanimişş cuma
Cızlar okuyorum ...
Pes etmeler ...
Sıkılmalar ....
Onlar , bunlar ,şunlar okuyorum .
Hepsi KOCAMAN BAHANELER.
Haydiii , herkes beynini arındırsın . Yemek yemekten başka düşünecek güzel bişey yok mu yahu ?
Bırakın yemeği ben düşüneyim
Size ne oluyor habire
Cuma günü cici eksiler gelmeyenin kaynanası yatıya gelsin miiiii?zaten beraber oturanlara da ... kv birden kızım ben geceleri çok korkuyorum , artık sana sarılıp uyumak istiyorum desin miiiiiii
Ben Bende istiyorum bi şok bi kür bişey ama elimiz kolumuz bağlı malesef
Kızlar sizin elinizde mis gibi fazlada kalori yaktıran sebebiniz var şoka moka hic gerek yok bebeleri düşünün sizin şokunuz bol bol emzirmekBen Bende istiyorum bi şok bi kür bişey ama elimiz kolumuz bağlı malesef
Ben ona rağmen gram veriyorum yaaKızlar sizin elinizde mis gibi fazlada kalori yaktıran sebebiniz var şoka moka hic gerek yok bebeleri düşünün sizin şokunuz bol bol emzirmek
Almamaktan iyidirBen ona rağmen gram veriyorum yaa
Ben alırken de çookk zor alıyorum aldığımı farketmiyorum verirken de çook zor veriyorum bu da diyet motivasyonumu çok düşürüyo yaa sabredemiyorum sanırımAlmamaktan iyidirben yüzde 90 aldıgım kiloyu emzirme döneminde aldım keşeke ilk önüne gecseydim 90 küsür kilo olmazdım olayın bu tarafından birde bak
Diyetten önce sen hiç tahili filan yaptırdınmiBen alırken de çookk zor alıyorum aldığımı farketmiyorum verirken de çook zor veriyorum bu da diyet motivasyonumu çok düşürüyo yaa sabredemiyorum sanırım
Masum sekerde patates yasakliEfser bende ondan şüpheliyim işte; (
kh değeri çok yüksek bilemedim
Masum sekerde patates yasakli
Veremezsin canin skilir
Sekerini dusurur zora sokma kendini
Bende yüksetir diye biliyodumMasum sekerde patates yasakli
Veremezsin canin skilir
Sekerini dusurur zora sokma kendini
ilacinida almiyosun zorlar seniof hande çıkmaz sokaktayim yine
patatesleri koydun suya haşlanıyor ne yapsam ki
Sanırın dinleniyor gece gelir@MiuLego kaptan.. özledik ya hu..
Bende yüksetir diye biliyodum
Nare83 ben perşembe gunu karabugday detoks yapacagım canım 500 ge 1000 arası fark ediyormuş sanırım 3 yk karabugday 4 yk yogurt 1 salatalık nane atıp yiyorsun 3 oğun istersen sende dene patates sıkıntı yaratabilir sende sekerden dolayı bakayım cok heyecanlıyım cumaya malum tam 9 gun olacak tartılmayalı bu diyete baslarken 60.7 falandım
ilacinida almiyosun zorlar seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?