Canım o shakelerle verdin o kiloları diyelim.yanlış hatırlamıyosam isveç diyetinin bi şeyi o.Diyeti bıraktın mı hoop geri alıyosun o kiloları geri hem de hızla.Benim arkadaşlar bi heves aldılar kilo da verdiler ama sonra normal yeme düzenine geçince hepsini geri aldılarkızlar bişey sorayım size
şu gıda takviyeleri varya şhake çay zırt pırt
ne düşünüyosunuz onlar hakkında
komsu 4 ayda 26 kilo verdide
ben sazanda aldım
ama kullanmadım
tozlu raflarımdan çıkarsammıki
Ben olsam asla icmezdim o tarz seyler hangi organina zarar verir bilemezsin evladın var bosver icme derimkızlar bişey sorayım size
şu gıda takviyeleri varya şhake çay zırt pırt
ne düşünüyosunuz onlar hakkında
komsu 4 ayda 26 kilo verdide
ben sazanda aldım
ama kullanmadım
tozlu raflarımdan çıkarsammıki
Afiyet olsunBu hafta beni yeneceksin o zaman
Umarım mışıl mışıl uyurlar
Ayyy senin cok az kalmis canim azcik dişini sıksan birazda spor artirsan listedesin bende bosuna hava attim listeye hemen girerim diyeeeBenimki kolayda bende beyin yok ada :)
98 le ayrildim gecen cuma 99.7 idim.
Ayyy senin cok az kalmis canim azcik dişini sıksan birazda spor artirsan listedesin bende bosuna hava attim listeye hemen girerim diyeee
Protein zayi olmasına karşıyım kımıl kımıl yiyelümEltimi severim yapamam ahu :)) kız olmus solucanin protein degeri dusuyor onun bide canlisi var kimil kimil yiyolar
Amaaan boşver miumah ahu ah... listede kal ısrarlı nedendi acaba.... işte bundan dolayı.
Nilişko ptesi kapı gibi 340 puanım var eklenmemişEki Görüntüle 2078582
MegastarlarımAhu060812 @Sarayca @Antepia27 malipina
Ultrastarlarım @suspushanimcim @hepfit @Triplimelek Megi
Eksik gedik var mı haftayı ortaladık
@Zeytinlerimmecemavi @Candysugar sporlarınız yok mu canlar
Daha tartılmadım ada ama regl ne zaman teşrif ederse ozaman görürüm gibi.benimde acelem yok sen ye ye... bu arada 67.3 ke ayrılmıştım izne
Ben ben ben....hemen tripleneceğinize gaza gelin gazaaaaaaaa
Şu beşliden hangisi ilk listeye dönecek ?
ada81
Ahu060812
Bonus
kelebekolacam
@masumm
Kacla ayrilmislar kiii acep ?? Gölgelerin gücü adına liste bende artikkkkkk
Kalkmaya fırsat olmadı ders coktu kuzum Ara versek geç uyuyacaktı ondan gerildik iyice
MikemmeldirKizlarrrr incir uyutmasi yaptim şimdi yiyorum enfessss bayildim yahuu
Sıfır şeker sıfır yağ
Eki Görüntüle 2078642
Vay dizide seyredermis ben hec baslamadim ama bu gidisle merak edecemhaftada iki dizim vargerisinden bihaberim tv olmayinca
Ay neler gorecek bu gözler
Korku merak heyecan
O küçük enistenin bahanesi cok olur yapisalim yakasına
Mikemmeldirkelebekolacam yarışmaya katılmıştı bu tarifle de o zaman yapmıştık takımcak
Günaydın dedim mi benn
Hayırlı mutlu huzurlu sağlıklı cıssız günler diliyorum efenim
@begum75 bayadır karşılaşmıyoruz begümüm, ben mi göremiyorum, yoksa gelmiyor musun
Ben de sana kadın kamyon yazısından seçmeler yazayımKamyon sözlerine bayılırımmmm
Nefs uyusunda buyusun niiinnnii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?