Ellerine saglik pek guzel görunuyorKizlarrrr incir uyutmasi yaptim şimdi yiyorum enfessss bayildim yahuu
Sıfır şeker sıfır yağ
Eki Görüntüle 2078642
Ben dirilisi izlerim canim ama 1/3izleyebilirim maglum bizim evin ahalisi yatmiyor uyumuyor bide firsatim olursa Abdulhamit iste yarim yamalakAman aman izlemiyorum Çukuru.
Benim asıl dizilerim Kadın ve Ufak Tefek Cinayetler...
Seninkiler neymiş
Gecmis olsunNefs disciye gidecek birazdan dolgular var ama asıl 20 lik diş var sıkıntılı
Azcık korkuyorum
Hahayyyyyyyyt
Kalmayacakmis mis mis
Tabiki kalmayacak
Uzerine daha eksi 1 de eklenir onun
İt gibi diyet yapiyom ben
Yemiyom ben yemiyom ben
Yememmm kesseler yemem
Yarın ve perşembe ıspanak ve pazı yapcam hafif olsun diye.. akşamda eşime kıymalı makarna yaptım ye kız bi kaşık akşam yemek yemedin bişey olmaz dedi.. bendeeee.. yemem acıkmadım dedim ama içimden de tabi son zamanlarda sıkça tekrarladığım gibi acı yok raki dayan diyerek suyumu içtim
Picamalı bacağımı kapıdan gösterttim huu huu yaptım olmadı. Bişeyleri yannış yapıyorum sanırım
heeeeee .... ama içmem yerim o derece
oyyyyyyyyyyyyyyyy kaç yapan aus göz mü çıkardı
hemen tripleneceğinize gaza gelin gazaaaaaaaa
Kizlarrrr incir uyutmasi yaptim şimdi yiyorum enfessss bayildim yahuu
Sıfır şeker sıfır yağ
Eki Görüntüle 2078642
Sana öyle geliyo miumm yoksa benlik bir sıkıntı yok biliyon,stres oldum biraz pazar gününü bekliom :) spor yapamiyom malum,pazar gününü bekliom,cikmazsa pazartesi hemen spora.eee spor olmayınca mortilik yok rekabet yok şenlikte yok benim icinakşam da dediğim gibi... menü detoks gibi olmuş.. spor harika.. inşallah cumaya mutlu edeceksin bizi he?
kendimden şüphe ettiriyorsun vayt.. nesine neden kızayım yahu sanki bana bir tabak dolusu karbon yedin..
az bile.. kahvaltı çok az.. akşam da gayet iyi protein almışsın mis gibi..
bu hamsi balıklar kızartma değil mi berna? öyle ise ve çok yedim dedin.. oturup düşünelim listedeki biri bunu neden yapar diye.. spor da yok.
coco seni buralarda zorla tutuyormuş gibi neden hissedyorum ben acaba?
güzel menü.
gayet iyi canom.. akşamla da dengelemişsin.. yarın da sebze yemeğiyle destekle ve dengele menünü emi..
bulgur seni şişiriyordu.. yemeyeydin iyiydi.. ama menünde çok birşey yok nevoo.. tartı güldürmüyorsa evde leslie ye asılmalıyız.. son 2 gün kaldı.. leslie de ısrarcıyım cuma üzülmeyelim.. 45 dk.. ayırırsın..
mis gibi menü yahu okuyunca bir mutlu oldum anlatamam
spor da şahane
eliptik müthiş bir aleeet
Ben de sana kadın kamyon yazısından seçmeler yazayım
Yolların ustasıyım röflenin hastasıyım
Bir sana hastayım diyete girdim yastayım
Kulağıma takarım küpe geçemez beni hiçbir züppe
Torpitonda aseton yoksa güzelim merak etme mazotla da silerim
Nazar etme neolur evlen senin de olur
Rujum biter yollar bitmez
Hamilelikte uykunun kıymetini bul canım sonra çok arıyorsun. Ben ilk hamileligimde abartmiyorum 20 saat uyurdum. Eşim arada uyandiriyordu iyi misin diye yemek yiyip tekrar siziyordum.hep kalkıyorum 7 buçuk gibi de .. gidince herkes yeniden yatıyordum baş dönmesi , bulantıdan ...
İyiyim bu ara .yatmadım o yüzden . zaten normald ehiç sevmezdim bilirsiniz yatmayı
Kız ben sen gibi olsam mis gibi korumami yapar sonra da yer içer keyfime bakarım.Cidden mi, kendimi çok kalın hissediyorum ben
Başkasını bilmem de ben çay ve sudan başka birşey içmedim
ay siz ne içtiniz gııı
Bir de sevsen sporu demek ki en az eksi 5 gelecekkızlar miu bana spor yap dedi
ama demediki totonu kaldırabilecekmisin
ben spor hiç sevmiyorum be.
Ekledim kuzum
Protein zayi olmasına karşıyım kımıl kımıl yiyelüm
Amaaan boşver miumnapalım kilo bu alınırr verilirrrr
Aha aha neyin kafasını yaşıyom yine lan ben
Nilişko ptesi kapı gibi 340 puanım var eklenmemiş
Daha tartılmadım ada ama regl ne zaman teşrif ederse ozaman görürüm gibi.benimde acelem yok sen ye ye... bu arada 67.3 ke ayrılmıştım izne
Ben ben ben....
Oralara da uğramıyor ama acilen buraya uğraması lazım
Ay bi de ben yeni huy edindim yatarken tartilip sabah kac cikarim diye tahmin ediyom oyun oynuyom kendi kendimle
Eki Görüntüle 2078547
şunu görünce...
hayvanlar konusunda aşırı hassasım.. çok küçükk yaşlardan beri hep bu siyah kedilere uğursuz vs diyenelere inanılmaz kinlenirdim.. hala da öyle fazlası ile.. şu yazı da.. cukkkkk olmuş..
memlekette gerizekalı çok bak sinir oldum gene..
Sana öyle geliyo miumm yoksa benlik bir sıkıntı yok biliyon,stres oldum biraz pazar gününü bekliom :) spor yapamiyom malum,pazar gününü bekliom,cikmazsa pazartesi hemen spora.eee spor olmayınca mortilik yok rekabet yok şenlikte yok benim icinsadece 1 haftacik.bu arada goguslerim acayip hassas bu bir belirti mi acabaaaaa
Tünaydın yazmak istedin herhaldeGünaydınnnnnn
Okula gitmek için zorla uyandım deynepTünaydın yazmak istedin herhalde
Demek işe gitmesen bu saatlere kadar yatacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?