Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yoksa sevindim kuzummmm:)

İnşallah hayırlı olan olur pazar günü senin için emi

Bu belirtiyi bana mı soruyon coco
Sagoll canimin içi bideneeeeeemmm ne bilim kuzum sana herseyi soruyoruz ya hani,cok ta guzel moral veriyon ya canımız sıkkın oldugunda,sanki herseyi bilecekmissin gibi geliyo bunu da bilir diye düşünüyor insan

Sagoll canimin içi bideneeeeeemmm ne bilim kuzum sana herseyi soruyoruz ya hani,cok ta guzel moral veriyon ya canımız sıkkın oldugunda,sanki herseyi bilecekmissin gibi geliyo bunu da bilir diye düşünüyor insan
Hahahahahha

Dur düşüneyim hayal edeyim

Gögüşlerimde hassasiyet evet olurdu hamile olsam

Cocom sakince umutlanmadan beklenti içine girmeden (bunlar stres yapar çünkü) Allahın en doğru zamanda en hayırlısını vereceğini unutmadan bekleyelim emi

Coco normal adet dongusunde de ayni belirtiler olabilir o yuzden temkinli olmak lazim :)

Sen diyet yaparak mı tartıyı indiriyosun

Ben yiyerek

Tamam canim miuşumm benim tamam umutlanmiycam.nasilsa yine yoktur ama işte,insan kendinde bir sürü belirti ariyohayırlısı neyse o olsun.bu arada saydin den haber var mi kuşum hic gelmiyo artik nasil geciyo hamileligi iyi mi

Coco normal adet dongusunde de ayni belirtiler olabilir o yuzden temkinli olmak lazim :)
Evet bonusum yaa ama sanki bu ay farkliymis gibi geliyo insan kendinde bir sürü belirti ariyo bu psikoloji ne kadar degisik bisey :) sanki psikolojikmen basim donuyo,karnim sis gibi duruyo insan kendisini hamile gibi hissediyo ama umutlanmak yok evet

Tamam canim miuşumm benim tamam umutlanmiycam.nasilsa yine yoktur ama işte,insan kendinde bir sürü belirti ariyohayırlısı neyse o olsun.bu arada saydin den haber var mi kuşum hic gelmiyo artik nasil geciyo hamileligi iyi mi
Psikolojik olarak ta belirtileri hissedersin Cocom.İnşallah hamile belirtileridir seninkisiSaydının değeri düşmüş,hamile değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…