- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
Tövbe tövbe abla yaa:)Sana benim dikiz aynamdan bakan gözler kör olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tövbe tövbe abla yaa:)Sana benim dikiz aynamdan bakan gözler kör olsun.
Allah benim gerginligimden korusun
ahahaha kız efserrr alemsin heeeeeee
gerginlik iyi gelmiş sana![]()
yapıcam miu yapıcamHATİce zaten güvenip listeye almış bir miu var bunu unutma.. güvenimi boşa çıkarma.. yıldım ettim yoruldum bunlar olmayacak hergün çok önmli en baştan konuştuk senden söz aldım ben
Hatun taaaaşşşş
Eflalim çakı o karnını var ya çok iyi yapacakk
Kız handeyapılacak o spor
45 dk benim için ayırırsın heralde spora![]()
Kör ederiz öyle sıkılmaTövbe tövbe abla yaa:)
Oy Miu m benim seni yirim ben. 45 dakika Leslie yaptım da geldim sırılsıklam ter içindeyim. Ama o uyuşukluk gitti ustumden bi canlılık geldi. Bundan sonra her gün spor yapmaya dovun beni. Ama salonda ayna karşısında yaptım bugun.o bingil bingil göbek vahşet. Bu kadar kötü gorundugumu bilmiyordumHATİce zaten güvenip listeye almış bir miu var bunu unutma.. güvenimi boşa çıkarma.. yıldım ettim yoruldum bunlar olmayacak hergün çok önmli en baştan konuştuk senden söz aldım ben
Hatun taaaaşşşş
Eflalim çakı o karnını var ya çok iyi yapacakk
Kız handeyapılacak o spor
45 dk benim için ayırırsın heralde spora![]()
Ahu060812 boyle işte
emimin onlardada herkes yemiyodur bizde herkesin iskembe yemedigi gibi
Aha aha aha herkes giriyomuş listeye onlar bize el sallıyomuş bizde kaçan trene bakan möler gibi kalakalıyormuşuz bide Ada...neyse bakalım arkamdan ağlama listeye önce ben girecem hem istesem ben girerim ki..şimdi miu ya atraksiyon yaşatmak istemiyom daha çok genç
Ay banu sevindim ama inşallah kendi de sevinmiştir çok selam söyle@Sekercikiz 3 aylık hamilemiş
çok selamı var kızlar
Kaptanim 99 partime şimdi kıyafette bulamayacan nevyapsak![]()
hahahahaama metamın bir güzel tarafı dana gibide yesem hemen kilo almıyorum yazın yedim yedim sabittim
İncirlere ninni okumak yok mu nefsim?
Aus gibi uykucularsa demek![]()
Vücut mu? Cümle alem şok olduk burada aus![]()
@Sekercikiz 3 aylık hamilemiş
çok selamı var kızlar
adacim var mi tartida bi degisiklikbenimde gözüm büyüordu lesli önce dedim sadece 1 mil yapacam 15 dakika ne olacak ki dedim sonra bi başlıyor insan 15 dakika kesmiyor tamamlıyordum 3 mile ama hep 1 mil diye başlayıp kendimi kandırıyordum![]()
İşte buna yüreciğim dayanmadı be bonus öööööghhh
Aha aha aha herkes giriyomuş listeye onlar bize el sallıyomuş bizde kaçan trene bakan möler gibi kalakalıyormuşuz bide Ada...neyse bakalım arkamdan ağlama listeye önce ben girecem hem istesem ben girerim ki..şimdi miu ya atraksiyon yaşatmak istemiyom daha çok genç![]()
Ay banu sevindim ama inşallah kendi de sevinmiştir çok selam söyle
bulurum ben sen hiiiiiiiiiiiç tasalanma .... önümüzdeki hafta parti var de yeter
he ya .. kıskanılacak cinsten .
düşünsene ada , verdin geldin hedefe .. ye ye almak yok .. en fazla 1-2 kilo
teessüf
aleyküm selaaaaaaaaaam ne güzel haber yabeni de diyeydin
![]()
Ben de sana kadın kamyon yazısından seçmeler yazayım
Yolların ustasıyım röflenin hastasıyım
Bir sana hastayım diyete girdim yastayım
Kulağıma takarım küpe geçemez beni hiçbir züppe
Torpitonda aseton yoksa güzelim merak etme mazotla da silerim
Nazar etme neolur evlen senin de olur
Rujum biter yollar bitmez
Ahu060812 boyle işte
emimin onlardada herkes yemiyodur bizde herkesin iskembe yemedigi gibi
Hic beni anlamadıniz![]()
canım bende seni etiketliyecem ama profilinde bir çiçek resmi falan olsa ahan bu derim etiketlerim bi ersesi yazdım bir sürü çıktı onlarda senin gibi bir harf büyük küçük karışık bi çiçek resmi yüklesen profiline sen olduğunu bilsem olar mıadacim var mi tartida bi degisiklik
Kız ne fiti 15 kilom var vermem gerekenBacım boyun iyi aynı sayılırız.73 kilo gayet fitsindir sen.hangi kiloyu vercen![]()
Ahh ahh napacan bacım kaderimiz buymuşayyyy ben de öyleyim, eşim yerken kuyruğu dik tutuyorum ama içim gidiyor
Dualarım seninle vardır bi hikmet belki daha vakti vardır canım Sabır tevekkül.. ben geleceğine inanıyorummmm hemde gönüldenHerkese merhaba kuzular hepinize desteginiz icin tesekkür ederim, buradan ve watsapptan yazdiniz icimi ferahlattiniz sagolun, tek tek alinti yapamadim kusura bakmayin. Merakta biraktiysam da kusura bakmayin emiBenim 7.nci denememdi ve ilk pozitifimdi ve 2 gün sonra degerim maalesef dustu kimyasal gebelik gecirdim. Cok zor gunler yasadim. Bu kez pozitif benimle kuzum dedim hayaller kurduk esimle. Odası hemen bizim yanimizdaki oda olacakti. Pembe parkeler, perdeler, tullu karyola, ithal duvar kagitlari hayallerini anlatti eşim
2 gün sonra gercekle yuzlestik cok uzulduk. Esim sagolsun cok destekti her zamanki gibi
Bu kez canım cok acidi, oluyor gibi olmamasi cok uzdu bu kez. Ben hayatta en cok anne olmayi istedim ama olamadi...
Rabbimin mucizesine ihtiyacim var.
Verirse de vermezse de boynumuz kildan ince... Bazen bazi seylerin olmamasinda da vardir bir hayir diyorum, bilmiyorum. Rabbim en hayırlısını bilir hakkimizda. Ne varsa kaderimizde onu yasayacagiz. Tevekkuldeyim...
Hepimiz sagolun, daha iyi hissettigimde araniza donerim insaAllah. Allaha emanet olun
insallah AdacımDualarım seninle vardır bi hikmet belki daha vakti vardır canım Sabır tevekkül.. ben geleceğine inanıyorummmm hemde gönülden![]()
Herkese merhaba kuzular hepinize desteginiz icin tesekkür ederim, buradan ve watsapptan yazdiniz icimi ferahlattiniz sagolun, tek tek alinti yapamadim kusura bakmayin. Merakta biraktiysam da kusura bakmayin emiBenim 7.nci denememdi ve ilk pozitifimdi ve 2 gün sonra degerim maalesef dustu kimyasal gebelik gecirdim. Cok zor gunler yasadim. Bu kez pozitif benimle kuzum dedim hayaller kurduk esimle. Odası hemen bizim yanimizdaki oda olacakti. Pembe parkeler, perdeler, tullu karyola, ithal duvar kagitlari hayallerini anlatti eşim
2 gün sonra gercekle yuzlestik cok uzulduk. Esim sagolsun cok destekti her zamanki gibi
Bu kez canım cok acidi, oluyor gibi olmamasi cok uzdu bu kez. Ben hayatta en cok anne olmayi istedim ama olamadi...
Rabbimin mucizesine ihtiyacim var.
Verirse de vermezse de boynumuz kildan ince... Bazen bazi seylerin olmamasinda da vardir bir hayir diyorum, bilmiyorum. Rabbim en hayırlısını bilir hakkimizda. Ne varsa kaderimizde onu yasayacagiz. Tevekkuldeyim...
Hepimiz sagolun, daha iyi hissettigimde araniza donerim insaAllah. Allaha emanet olun
evet bi istediğim kiloya düşssem korumada dediğin gibi 1-2 kilo oynarbulurum ben sen hiiiiiiiiiiiç tasalanma .... önümüzdeki hafta parti var de yeter
he ya .. kıskanılacak cinsten .
düşünsene ada , verdin geldin hedefe .. ye ye almak yok .. en fazla 1-2 kilo
teessüf
aleyküm selaaaaaaaaaam ne güzel haber yabeni de diyeydin
![]()
hayirlisi kuzucum nasip kısmet sağolKuzum hiç üzülme kimyasal gebelik kötü bişey değil aksine döllenme sağlıklı bi şekilde gerçekleşmiş ama rahimde doğru noktaya tutunamamış gibi düşünebilirsin. Ben de oğluma hamile kaldığım ayın bir önceki ayında kimyasal gebelik geçirdim. Hatta forumu okursan bi çok kadının da kimyasal gebelikten sonra daha kolay gebe kaldığını görürsün inşallah sende de öyle olur kuzum gönlünü ferah tut![]()
Her an herşey olabiliirrSana öyle geliyo miumm yoksa benlik bir sıkıntı yok biliyon,stres oldum biraz pazar gününü bekliom :) spor yapamiyom malum,pazar gününü bekliom,cikmazsa pazartesi hemen spora.eee spor olmayınca mortilik yok rekabet yok şenlikte yok benim icinsadece 1 haftacik.bu arada goguslerim acayip hassas bu bir belirti mi acabaaaaa
![]()