Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok uykum gelmişti mune , senin gibi ikndiye kadar fosur fosur uyumuyorum ben :rolleyes:

öpüldün ... :KK15::KK15:

yiyorum vero zaten :KK53: sen şimdi doğumdan eve gelince kaç kilosu gitti aldıklarından bi de hele bana :KK69:

cinsiyet kesin değildi geçen ay kıza benzetti , bu ay daha gitmedim.

ben pammık gibi oldum da sen sabah işkencelerine başlamışsın :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Baktım topige bir deli lazım kendimi feda ettim :cry:

Kiz eflal 25dk sadece sert spor olsa ne olur ilac ilac kendine inanamayacan o derece diyorum gel senle beraber yapip birbirimizi etiketleyelim kollara super ya gecen sene olmayan pardesum cok rahat bak
Herkul kollari gibiydi mecburen sal aliyordum simdi bakip bakip mutlu oluyorum eflallll 30güncuk @eflalim

Tamam canim miuşumm benim :KK19:tamam umutlanmiycam.nasilsa yine yoktur ama işte,insan kendinde bir sürü belirti ariyo:KK48:hayırlısı neyse o olsun.bu arada saydin den haber var mi kuşum hic gelmiyo artik nasil geciyo hamileligi iyi mi
Hayır zaten olmayacak da demeyeceğiz

Allah en foğru zamanda verecek ki cocom

Çooook da güzel bir anne olacaksın sen:KK200:
Diyet değil de şeker orucu yapıyorum. Ama şekersiz olan herşeyi öküzlemesine yiyorum:KK53:
Hihyahahahaha bu iştahla nabacağuk acabaaa:D
yok yok benim uyku ile aram yok ... 4 saat yetiyordu bana ..yine yeter ..

tamam el atıyorum

bende görümcemdeki artıdan beri sabitim :deli: bi şok istiyormuş demek vücut :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

bak hatırlayınca bile tüylerim bi diken diken oldu :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Vücut mu? Cümle alem şok olduk burada aus :D
Günaydın Kızlar
Gececiler sohbetinize bayıldım oku oku bitmedi ama enerjiniz süpermiş maşallah
Bu arada gerçekten çok sık atıştırdığım için baskül oynamıyormuş bu sabah çok güzel uyandım :süslü:
Ay ne güzel habeeeer aynen devan yakamoz:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Sağol canım..
Bende yememistim resmen yemeden aserdim buna..
Muhallebi gibi tadı.
Yada asureyi düşün yogun kıvamlı öyle bi tadı var..
Ama şeker yok :KK66: :KK66:
Ayyy ksin çoook seveceğim bişey he afiyet olsun adacımmm
@MiuLego bunu bi kenara yaz @Ahu060812 dan önce listeye girecemmmmmm ... ahuya ahanda böyle el sallayacam :KK25::KK25::KK25:
Tamam yazdım yazdım bi köşeden izliyorum:rolleyes:
Kiz eflal 25dk sadece sert spor olsa ne olur ilac ilac kendine inanamayacan o derece diyorum gel senle beraber yapip birbirimizi etiketleyelim kollara super ya gecen sene olmayan pardesum cok rahat bak
Herkul kollari gibiydi mecburen sal aliyordum simdi bakip bakip mutlu oluyorum eflallll 30güncuk @eflalim
Ece aynen yahu tamamen destekliyorum :KK73:

Hayır zaten olmayacak da demeyeceğiz

Allah en foğru zamanda verecek ki cocom

Çooook da güzel bir anne olacaksın sen:KK200:

Hihyahahahaha bu iştahla nabacağuk acabaaa:KK70:

Vücut mu? Cümle alem şok olduk burada aus :KK70:

Ay ne güzel habeeeer aynen devan yakamoz:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ayyy ksin çoook seveceğim bişey he afiyet olsun adacımmm

Tamam yazdım yazdım bi köşeden izliyorum:rolleyes:

Ece aynen yahu tamamen destekliyorum :KK73:
Ay hiç bilmiyorum feylesof da kilo al diyip duruyor:KK11:

Back