Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@nehirnil111 Canım sporlarım :KK49:

PAZARTESİ
Leslie 45 dk : 135
Temposuz yürüyüş 30 dk : 30
Tempolu yürüyüş 40 dk : 100

Toplam : 265

SALI
Temposuz yürüyüş 50 dk : 50

Toplam : 185

ÇARŞAMBA
Tempolu yürüyüş 60 dk : 150

Toplam : 285

@MiuLego
@Sarayca
hu huuuuuuuuuuuu

koşun koşun triplim sporda ısınma turları atıyorrrrrrrrrrrrrrrrr

ykında eski performansı ile aramızda olacak sporda:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK9:

Arkadaşlar ben bi kaç gün musade istiyorum kafam Allak bullak 3 gündür bir saat bile uyumadim 1 hafta böyle devam edeceğiz galiba şuan hiç bir şeyi kafamda birleştirip bir araya koyamiyorum duzenim sasti artı coştu kendimi toplamak için musade istiyorum
güzelce dinlen emi:KK15:

tabi canım ben dedim .. lunyam yapmaz :KK200:

gelir burada bi @Antepia27 ile bi @kelebekolacam ile 3 haftalık morti olur .... zaten mezun olur gider :halay::halay::halay::halay:

özleniyorsun çoooooooooook ... hani burdan da yazayım da aus bana özelden ilanı aşk ediyor deme arkamdan :KK70:
Aşkın kabul edildi :KK8::KK8:

:süslü: Bu nicki her gördüğümde aklıma sen geliyorsun Lunya :KK37:Bir de Haydarı:sopa::KK53:
Uğra işte ,ses ver ,2 muhabbet edelim ,özletme kendini:KK19:
Bu arada ben senden zayıfım :KK53:
O kadar havaliyim değil mi :süslü:
Haydar demesek mi, malum :KK30::KK70:
Aaaaaa gerçekten beni geçmişin :KK35:

ay kavgada söylenmez :KK53::KK53::KK53::KK53:

Deynep lunyadan zayıfmış aaaaaaaa dostlar :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: bence lunya gelir ve 3 haftada sana el sallar deynep :confused::KK3::KK3:
Vallaha şoktayim beni geçmiş tontiş deynep :KK57:, kolasi ekmeğini elinden almışlar:KK35:

Yapar mı dersin N Nana :KK17:
Az hava atayım dedim ,havamı söndürdün :63:
:confused::confused::confused:

N Nana ayy ezeli rakibem gelmiş
Hosgelmis gelsinde gene yeniyosa yendin:KK200::KK50:
Kız tontiş ablam, doymadın yenilmeye :KK53: tüm kilomu senin sayende vermiştim :KK53::KK53::KK53:

di mi fatmam ya
nasıl özleniyor cadı bir bilse N Nana :63:
:KK37::KK37::KK37::KK36::KK36::KK36::KK15::KK15::KK15:

Son düzenleme:
Gece varfim aslinda menu de yazdim kuzum amaefserin super otesi kamyon yazilarina karisti sanirim. Ben dun ani bi kararla isten izin aldim. Gece otobuse bindim annemi ziyarete geldim. Gece 10da ciktim yola 8.30 da vardim sabah. Yorucu bi yolculuktu.
@MiuLego
Keyifsiz gibisin canim hersey yolunda mi ?Anne evinde kilo almayasın dikkat et emi..

Gece varfim aslinda menu de yazdim kuzum amaefserin super otesi kamyon yazilarina karisti sanirim. Ben dun ani bi kararla isten izin aldim. Gece otobuse bindim annemi ziyarete geldim. Gece 10da ciktim yola 8.30 da vardim sabah. Yorucu bi yolculuktu.
@MiuLego
yok gece gördüm ki seni de menünü de .. ama normalde yoksun.. bi kayıpsın ondan dedim.. bak o arada neler olmuş yolcukluklar anne yanına gitmeler..

Back
X