- 30 Kasım 2014
- 29.946
- 132.161
- 798
Anladım senin iştahı hiç bişi kesmiyor![]()
Geçmiş olsun neyi var paşanın ?
Özeller öyle canım geçen gün gogsümdeki şişlik için bende bayani para bayıldım .. sağlık olsunda artık![]()
geçmiş olsun canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım senin iştahı hiç bişi kesmiyor![]()
Geçmiş olsun neyi var paşanın ?
Özeller öyle canım geçen gün gogsümdeki şişlik için bende bayani para bayıldım .. sağlık olsunda artık![]()
balım ben okuldaydım.. dönem bitiyor. malum tüm dönem ödevleri kapıda bekliyr sırada.. onlarla uğraşıyorum@MiuLego nerelerde bi sınavı mı var bilen varmı ??????????
hu huuuuuuuuuuuu@nehirnil111 Canım sporlarım
PAZARTESİ
Leslie 45 dk : 135
Temposuz yürüyüş 30 dk : 30
Tempolu yürüyüş 40 dk : 100
Toplam : 265
SALI
Temposuz yürüyüş 50 dk : 50
Toplam : 185
ÇARŞAMBA
Tempolu yürüyüş 60 dk : 150
Toplam : 285
@MiuLego
@Sarayca
vaytım nasıl oldu bakayım.. hadi iyi de de azcık içim rahatlasın he:)İyi değil ada ateşi hiç dusmuyor sabah 40 gorduk zor dusurdum cumaya kadar dusmezse başka doktora goturecegim
güzelce dinlen emiArkadaşlar ben bi kaç gün musade istiyorum kafam Allak bullak 3 gündür bir saat bile uyumadim 1 hafta böyle devam edeceğiz galiba şuan hiç bir şeyi kafamda birleştirip bir araya koyamiyorum duzenim sasti artı coştu kendimi toplamak için musade istiyorum
Aşkın kabul edilditabi canım ben dedim .. lunyam yapmaz
gelir burada bi @Antepia27 ile bi @kelebekolacam ile 3 haftalık morti olur .... zaten mezun olur gider
özleniyorsun çoooooooooook ... hani burdan da yazayım da aus bana özelden ilanı aşk ediyor deme arkamdan![]()
O kadar havaliyim değil miBu nicki her gördüğümde aklıma sen geliyorsun Lunya
Bir de Haydarı
Uğra işte ,ses ver ,2 muhabbet edelim ,özletme kendini
Bu arada ben senden zayıfım![]()
Vallaha şoktayim beni geçmiş tontiş deynepay kavgada söylenmez
Deynep lunyadan zayıfmış aaaaaaaa dostlarbence lunya gelir ve 3 haftada sana el sallar deynep
![]()
Kız tontiş ablam, doymadın yenilmeye
Kolay gelsin canimbalım ben okuldaydım.. dönem bitiyor. malum tüm dönem ödevleri kapıda bekliyr sırada.. onlarla uğraşıyorum![]()
Keyifsiz gibisin canim hersey yolunda mi ?Anne evinde kilo almayasın dikkat et emi..Gece varfim aslinda menu de yazdim kuzum amaefserin super otesi kamyon yazilarina karisti sanirim. Ben dun ani bi kararla isten izin aldim. Gece otobuse bindim annemi ziyarete geldim. Gece 10da ciktim yola 8.30 da vardim sabah. Yorucu bi yolculuktu.
@MiuLego
Neden pekmez?
Aaa dur sana demedim listeye ilk ben girecemayyyyyyyyyyyyyyyada81 nın herkese meydan okuyuşlarını okuyorum şuan.. çok zevk alıyorum harikaaaaaaaaaaa
![]()
mutfağın kapsını kitle de anahtarını da eşine ver saklasın banuEve geldim
Bugün temiz olacağım
Sabah mis gibi keyifli kahvaltımı yapicam![]()
![]()
yok gece gördüm ki seni de menünü de .. ama normalde yoksun.. bi kayıpsın ondan dedim.. bak o arada neler olmuş yolcukluklar anne yanına gitmeler..Gece varfim aslinda menu de yazdim kuzum amaefserin super otesi kamyon yazilarina karisti sanirim. Ben dun ani bi kararla isten izin aldim. Gece otobuse bindim annemi ziyarete geldim. Gece 10da ciktim yola 8.30 da vardim sabah. Yorucu bi yolculuktu.
@MiuLego
benimki tamamdırr yatmadan önce jillian yapıp çayımı içip yatmayı düşünüyorum canımcımeksik menüler var gibi..
menüleri alayım![]()
Aaa dur sana demedim listeye ilk ben girecem![]()