Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

stresli geçiyor son günler değil mi ördeğim
Alıştım ben canım geçen haftada müfettişlik yardımcılığı sınavı vardı ankaradaydı.Bu hafta yine var öbür haftaya yine var.Şubatta bakalım sayıştay sınavı olacak diye umuyoruz.Sonra benim kpss var.Var da var :) Ama işte zaman ayıramamak üzüyor kızıma sana zaman ayıramıyorum diyor.İnşallah Allah gönlüne göre verir de geçen zaman telafi olunur. Hakkımızda hayırlısı.Bizde bugün kitapçıya gittik kızıma kitap aldık kitapları sevdik inceledik:)

Galiba mi kız kesin bennnnn girecem listeye

Meyveyi tek porsiyon olarak orda yiyorum. bide şekeri dengelesin diye sütle birlikte yedim. Cevizle badem de sütümün kalitesi için :)

Bi de menü yazam bari de tam olsun
Kahvaltı(08:00)
2 yumurtayla tereyağında omlet
çeri, salatalık, biber
bol yeşillik
1 cennet hurması
birkaç telaşlı ceviz tanesi
peynir (Ausun bir yanağı kadan)
7 zeytin

Öğlen(12:00)
karnabahar yemeği
yoğurt
salata
1 mandalina

Akşam(17:00)
fırında tavuk
salata
ayran
3-4 kaşık taze fasulye yemeği(dünden kalan)

Ara(19:00)
şekersiz kahve
2 incir
2 ceviz

Su: çoh

@MiuLego

çiçeaaam ben hiç bilmiyordum.. hiç bahsettiğine denk gelmedim.. ben mi kaçırdım acaba özür

çook geçmiş olsun baım.. çok iyi yapmışsın giderek.. anne diyince akan sular duruyor değil mi.. Rabbim en tezinden şifasını versin.. dua edelim hepberaber emi.. sıkma canını.. sözler de çok anlamsız da.. sen iyi gelirsin şimdi ona

Canım benim Rabbim yardımcısı olsun şifalar versin tez zamanda.

Amin kuzum sagolasin. Iste gormeden icim rahat etmedi.

Canım benim Rabbim yardımcısı olsun şifalar versin tez zamanda.
Amin kuzum sagolasin

Olmasın miumm. Şeker orucu tam gaz devam. Depresyondayım. Damardan şeker enjekte edesim var kendime
miu tablet satılaydı işte hiiiç böyle dertlerin olmayacaktı
Galiba mi kız kesin bennnnn girecem listeye
işte bu beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ben bile gaza geldm adaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Meyveyi tek porsiyon olarak orda yiyorum. bide şekeri dengelesin diye sütle birlikte yedim. Cevizle badem de sütümün kalitesi için :)
heee tamam mantıklı oldu şuan tamam
ne güzel temiz menü bu yahuuuuuuuuuuu

ooo mis gibi menüüüüü

böreğe de el sürmedik mi bu iş tamamdır bugün iğdem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…