Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın kizlar Yarin cumaaaaa
Kuzenim kahvaltiya geldi kizartma pasta börek dolu bir kahvalti sofrasi vardi.siz yiyin ben cocukla durayim sonra yerim dedim sofraya bile oturmadim.birazdan kendi kahvaltımı yapcam
@Whiteblacklife nasil oldu kizin canim merak ettim ??

matematik61 nasil oldu oglun merak ediyorum sizleri ??

Rabbim sifa versin kuzulara..
Sagol canim. Atesi daha yukselmedi cok sukur ama baya huysuzdu 5 bucuktan sonra rahatladi keyifli de uyandi.su an iyi gorunuyor.

Akşama kadar ne var ki cıs lık diyordum kiiii

Doğum günleri insanın düzenini mahvediyor
Bugğn sporunu yap yine minnağım emi

Hahahahahhaha

Gel gel sarılalım
Aslında fazla yemedim kısır diyette olur dediydim Kek pasta ve börek yemedimBugün sinema olayı var kaptanım yürüyüş yapabilirim ama sinema iptal de olabilir kardeşimden haber ekliyorum iptal olursa sağlam spor olacakBu sabah kahvaltı yapmadım aç bir perşembe
ya bu konulara girmesek diyodum hani ya

Eki Görüntüle 2079077 mium nilişkom

nilişkomm

Ballı çörekim girmedim bak özlendiniz hanımefendi gelin

herşeyde vardır bir hayır inan çook önceleri kpss kazanamadım diye çok ağladım hayata küstüm herkes bana önce sağlık olsun derlerdi .. nediyor laaa bunlar derdim küfür gibi gelirdi.... zaman çok şeyi öğretiyor şimdi heryeşeye Elhamdülillah .

Kızlar tünaydın
gelemedim kızımı yine doktoro götürdüm
su çiçeği çıkarıyormuşuz
kötü olan annem benimde çıkarmadığımı söyledi
inşallah banada bulaşmaz
Geçmiş olsun ,inşalah bulaşmaz.
Oğlumun küçükken su çiçeği olması geldi aklıma ,nasıl da anne kaşınıyorum diyordu

Bugun jillianla 4.gunumdu boyle devam edersem 6ocakta millet sok
Donna_salut iyimisin 3evrede sen inceldigini hissediyormusun jillian deneyimlerini paylas bizimle motive olalim
Sende de pek kilo yokmus
Iyi gunler canim. Herkes inceldigimi soyluyor. Her halde incelmisimdir. Ben bugun Jillian 3un 2ci.ni yaptim. Yani toplam 22 gundur yapiyorum. 8 gunum kaldi. Level 3 gercekten zor. Ozellikle birkac hareket oldukca zor. 22 gun yaptiysam, 8 gun de yaparim diyip kendimi motive ediyorum :)

Reglye beş gün var daha bugün öğünümü 5 te yapıp bitircem bakalım hiç trtılmadım tırsıngen..
begum75 görüşemiyoruz ben diyet yapiyom haaaa bide bide bide spor yapiyorum cook mutluyummmmm..

Aaaa dur sana demedim listeye ilk ben girecem Ahu060812 da ikinci
Evrene mesaj yolluyoruz bir kez daha..
normalde bugün yapılan spor tartıya fazla yansıyabilir ama ben yinede spor yapacam bugün .. listede değilim nasıl olsa sabah 30 dakika yaptım öğlede yapayım diyorum demiii kaptanım @MiuLego
Ay bende sana soracaktım spor yapacan mı diye.madem sen yapıcam bende yapayım şişersek ikimizde şişeriz nolcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…