Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canim. Atesi daha yukselmedi cok sukur ama baya huysuzdu 5 bucuktan sonra rahatladi keyifli de uyandi.su an iyi gorunuyor.@Whiteblacklife nasil oldu kizin canim merak ettim ??
matematik61 nasil oldu oglun merak ediyorum sizleri ??
Rabbim sifa versin kuzulara..![]()
Gü-nay-dın
dün akşam üst dolabın birinden valiz indireyim didim belimi incitmişim. Kalkamadım yerimden sabah. İşe de gidemedim... Ne kadan güzel ya![]()
YaaaaaaBugün komşularla toplancaz inşallah
Ve ikramlklr olacak Fatma ne yapacak diyette yım komşum elinize sağlık diycek gitmeden önce balığını yiyecek dayanacak inşallah
Evet yiyor o hep yesin yesin yarasin ahumaaafirdevs gidince eski moduna döndün demek
demek listeyede gircenooo çok iddalı gördüm seni
ahu mortin kulübe gelmedi zamanlarda birşeyler mi yiyomuş yoksa
Eki Görüntüle 2079096![]()
![]()
Kızlar tünaydın
gelemedim kızımı yine doktoro götürdüm
su çiçeği çıkarıyormuşuz
kötü olan annem benimde çıkarmadığımı söyledi
inşallah banada bulaşmaz
Gecmis olsun canimKızlar tünaydın
su çiçeği çıkarıyormuşuz
inşallah banada bulaşmaz
geçmiş olsun cnm , bulaşmaz umarımm![]()
sagolun kızlar inşallah bulaşmazGecmis olsun canim
Aslında fazla yemedim kısır diyette olur dediydimAkşama kadar ne var ki cıs lık diyordum kiiii
Doğum günleri insanın düzenini mahvediyor
Bugğn sporunu yap yine minnağım emi
Hahahahahhaha
Gel gel sarılalım![]()
herşeyde vardır bir hayır inan çook önceleri kpss kazanamadım diye çok ağladım hayata küstüm herkes bana önce sağlık olsun derlerdi .. nediyor laaa bunlar derdim küfür gibi gelirdi.... zaman çok şeyi öğretiyor şimdi heryeşeye Elhamdülillah .Bazen hayat ne biçim de zor geliyor.. bazen insanlar çok acımasız.. bazen en güçlülerim nasıl da zayıf olduklarını görüyorum.. güçlü görünmek için aslında nasıl da çabaladıklarını.. bazen insan çoook güçlü olmak istiyor.. herkese yetebilmek.. olmuyor sonra.. mümkün mü? Değil.. dağ gibi insan minnacık kalıyor olmayınca..
Hayat çok garip.. ya birilerine yaranmak için türlü taklalar atanlar göze girip istediğini elde ediyor. Ya da dayısı amcası sağlam olanlar.. ya da parası çok olanlar.. adalet ahlak duygusu ne kadar azalmış ya.
Keşke bazı üzüntüleri tek bir dokunuşla dindirebilsek.. yetmiyor gücümüz işte..
Bu hayatta bir şeyi çok istemiştim .. aşırı çok.. olamadı kader :)
Hayat felsefem hep şu oldu o yüzden.. huzurumuz olsun da.. kalan herşey halledilir Allahın izniyle![]()
Geçmiş olsun ,inşalah bulaşmaz.Kızlar tünaydın
su çiçeği çıkarıyormuşuz
inşallah banada bulaşmaz
Ballı çörekim girmedim baközlendiniz hanımefendi gelin
![]()
Iyi gunler canim. Herkes inceldigimi soyluyor. Her halde incelmisimdir. Ben bugun Jillian 3un 2ci.ni yaptim. Yani toplam 22 gundur yapiyorum. 8 gunum kaldi. Level 3 gercekten zor. Ozellikle birkac hareket oldukca zor. 22 gun yaptiysam, 8 gun de yaparim diyip kendimi motive ediyorum :)Bugun jillianla 4.gunumdu boyle devam edersem 6ocakta millet sok
Donna_salut iyimisin 3evrede sen inceldigini hissediyormusun jillian deneyimlerini paylas bizimle motive olalim
Sende de pek kilo yokmus
Reglye beş gün var daha bugün öğünümü 5 te yapıp bitircem bakalım hiç trtılmadım tırsıngen..hahhaytttt canım ızgara gelecek elimi bile sürmemeeee evde yemek derdi olmayınca vuracam kendimi sporaaaaa
haaaaa bu arada sabah aç karnına 30 dakika tempolu yürüyüş yaptım ...
bitti mi spor asla öğle spora devam bebeğimmm
sen regli oldun mu ? şiştin mi iyice ?![]()
Evrene mesaj yolluyoruz bir kez daha..
Ay bende sana soracaktım spor yapacan mı diye.madem sen yapıcam bende yapayım şişersek ikimizde şişeriz nolceknormalde bugün yapılan spor tartıya fazla yansıyabilir ama ben yinede spor yapacam bugün .. listede değilim nasıl olsa sabah 30 dakika yaptım öğlede yapayım diyorum demiii kaptanım @MiuLego