- 8 Kasım 2017
- 558
- 3.220
- 28
- 37
Perşembe hayinligi olsun. Ben de yağsız sebze çorbası kasikliyorum şu an
işte bunu demiycekttinnnnnnn
hemide ezine dedin, bide katmer dedin oy oy oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
cnm yapı o gece uykusuna benimkilerde zor alıştı
gecelerde kırk kez kalkarları şimdi sabahları anneeeee nolurrrrrrr 5 dk diyorlar
Şükür toparlanmaya baslamisiniz..Kızım daha iyi dün gece tekrar gittik doktora bademcik problemi varmış düşmeyen ateşin sebebi de oymuş sukur bugün atesimiz yok daha iyi bende dün akşam 2 saat uyuma fırsatı buldum o bile biraz iyi geldi
Kitabın yarısına geldim. Bitirince buna baslayacam galiba. Bi de onu deneyelim. Zaten yediğimiz şeyler aynı da o işte porsiyon kontrolü için ideal galiba.
Çok severim şekeri tatlıyı ama mecburen kullanmıyorum.çok isterdim ben de şekerle aram olmasın ama malesefBen çok sevmiyorum zaten şekerli şeyleri..
Şeker oranı bana cok iyi geldi.
Şimdi birini daha yedim.
Son kaseyi yarın arkadaşa götüreceğim o şekersiz çay bile icmez... bakalım ne diyecek tadına
Bayılırım yağlı hamurisine. Ne kadar işkence çekiyorum şu an sen düşün. Tabi hamileykene 25 kilo aldığımı söylemiş miydimsevmem onu biliyorum , yağlı şeyler sevmem çok .
zaten bugün az diye yazdım hatice ... diğer günler hiç yazmadım farkındaysan :) az olmasa diyet takımında benim listenin işine
ama şu var ... sebze yemeği vs hariç .. evet kuru bir gün oldu .... eksik yok .. meyve .. yoğurt..süt .. peynir ... ceviz ...
Ayyy bonus aynen ya. Dün arkadaşm essek şarkısını söyledikleri videoyu attı. Ben tebessüm simile koydum anaaam diğerleri yağladı balladıabartıya ne gerek var ya. Takdir ediyorum gerçekten iyi bir öğretmen, bu takdirimi de çocuğuma öğretmenini iyi dinle , üzme saygısızlık etme diye gösteriyorum ben her gün soruyormuş benimki öğretmenim üzdüm mü bugün sizi diye. Teşekkür etti toplantı da öğretmen bunun için.
Bugün toplantı vardı. Çocuklar grup kurmuş dövüyorlar birbirlerini. Şikayetinizi üsluba dikkat ederek söyleyen dedi. Hocam isim verilmesin, herkes eve gidince çocuğuna grup konusunda birbirlerine zarar verme konusunda ciddi bir konuşma yapsın dedim.
Ordan biri çıktı benim oğlanı da söyleyip benimkine vuruyor diye. Dedim benim cocugumun boğazını bile sıktılar ben kimseyi arayıp da şikayet etmedim, aynı şekilde oğlum da sizin çocuğunuzdan şikayetçi. Kimse çocuğuna toz kondurmuyor ama kusura bakmayın hepimizin çocuğu yapıyor, kimse benimki yapmıyor demesin dedim
Çok severim şekeri tatlıyı ama mecburen kullanmıyorum.çok isterdim ben de şekerle aram olmasın ama malesef
Adaaa 3 2 1 poğaçasi yappp çok çok kolay ve tutmama şansı yokKizlar yarinki yerli mali haftası icin ogretmenleri biseyler istemis bana kolay kurabiye tarifi verebilirmisiniz yada kolay yumusak olan pogaca tarifi??????
Nasil ki tarif var mi canimAdaaa 3 2 1 poğaçasi yappp çok çok kolay ve tutmama şansı yok
Nasil ki tarif var mi canim
yemeyeceksin tabi ki fatmam bugün perşembeeeeeeeeeeeee
yarın büyük gün ağzına sürmezsin sen
oooo geçmiş olsun hande bulaşmadan atat inşallah ama sanki bulaşacak gibi yahu
kısır olur kuzum aslında bişey yok da çarşamba akşam olması kötü olmuş :)
aynen ada aynen çok şükür bugünümüze
kesinlkle.. lste yoksa perşembe spor yapılacak tabi ki spordan ödün vermek yok
sen 6-7 bölüm izle sonra daha diziden kendini alamayacaksın daha olaylar başlamadı bile
kaç kaaaaaaaaaaççççççççççççç sizi her yerde bulucim ulen
yok ya ne görmesi aşırı iyi saklanmısın begüşüm
hee ettin ettinOlur olur istersen olur canomm, , herşey senin elinde vaxgecenler nasil geciyordiyip sinir edeyim mii senii
Katmeri severim ama Bimin katmeri çok yağlı sevemedimBu hamile menusu cok az olmus.Bimde katmer diye bi ürün var. Azıcık tavada isitiyorsun pamuk gibi muhteşem oluyor söyle bol yağlı Ezine peyniriyle. Tavsiye ederim. Geçen yıl hamileykene 3 er 5 er yerdim.
Kizlar yarinki yerli mali haftası icin ogretmenleri biseyler istemis bana kolay kurabiye tarifi verebilirmisiniz yada kolay yumusak olan pogaca tarifi??????
Menü veriyorum
Sabah
2 hs yumurta
Peynir
Öğle
Ceviz
Tonbalikli salata
Yoğurt
ah bi profil yapabilsemcanım bende seni etiketliyecem ama profilinde bir çiçek resmi falan olsa ahan bu derim etiketlerim bi ersesi yazdım bir sürü çıktı onlarda senin gibi bir harf büyük küçük karışık bi çiçek resmi yüklesen profiline sen olduğunu bilsem olar mıyoksa seni çok dürtmek istedim..
kilo evet tartıda oynama var şükür iyi gidiyor şimdilik birazdan spora başlıyacam) sende durumlar nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?