Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

işte bunu demiycekttinnnnnnn
hemide ezine dedin, bide katmer dedin oy oy oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:confused::confused::confused::KK30::KK30::KK30:

cnm yapı o gece uykusuna benimkilerde zor alıştı
gecelerde kırk kez kalkarları şimdi sabahları anneeeee nolurrrrrrr 5 dk diyorlar :uykucu::uykucu::uykucu::uykucu:
Perşembe hayinligi olsun. Ben de yağsız sebze çorbası kasikliyorum şu an:işsiz:

Kızım daha iyi dün gece tekrar gittik doktora bademcik problemi varmış düşmeyen ateşin sebebi de oymuş sukur bugün atesimiz yok daha iyi bende dün akşam 2 saat uyuma fırsatı buldum o bile biraz iyi geldi
Şükür toparlanmaya baslamisiniz..
Geçmiş olsun tekrardan..

Menü seedeyim
Sabah 5 kaşık yumurtalı pırasa kavurması 1 kibrit peynir yeşillik 1 dilim tb ekmek
Ara 1 portakal 1 avuç fındık
Öğle 5 kaşık bamya 1 kase yoğurt
Ara 1 elma
Aksam 1 kase yağsız sebze çorbası (kabak havuç patates sogan) oglumunkinden yedim 2 yemek kaşığı haşlama et
Su 3 litre
Spor yarım saat eliptik
Ve günü kapattım yarın ola Hayrola.

Ben çok sevmiyorum zaten şekerli şeyleri..
Şeker oranı bana cok iyi geldi.
Şimdi birini daha yedim.
Son kaseyi yarın arkadaşa götüreceğim o şekersiz çay bile icmez... bakalım ne diyecek tadına
Çok severim şekeri tatlıyı ama mecburen kullanmıyorum.çok isterdim ben de şekerle aram olmasın ama malesef :KK45:

sevmem onu biliyorum , yağlı şeyler sevmem çok .

zaten bugün az diye yazdım hatice ... diğer günler hiç yazmadım farkındaysan :) az olmasa diyet takımında benim listenin işine :deli:

ama şu var ... sebze yemeği vs hariç .. evet kuru bir gün oldu .... eksik yok .. meyve .. yoğurt..süt .. peynir ... ceviz ...

:KK200::KK200::KK15:
Bayılırım yağlı hamurisine. Ne kadar işkence çekiyorum şu an sen düşün. Tabi hamileykene 25 kilo aldığımı söylemiş miydim :(((

Ayyy bonus aynen ya. Dün arkadaşm essek şarkısını söyledikleri videoyu attı. Ben tebessüm simile koydum anaaam diğerleri yağladı balladı :KK70: abartıya ne gerek var ya. Takdir ediyorum gerçekten iyi bir öğretmen, bu takdirimi de çocuğuma öğretmenini iyi dinle , üzme saygısızlık etme diye gösteriyorum ben :KK66: her gün soruyormuş benimki öğretmenim üzdüm mü bugün sizi diye. Teşekkür etti toplantı da öğretmen bunun için.
Bugün toplantı vardı. Çocuklar grup kurmuş dövüyorlar birbirlerini. Şikayetinizi üsluba dikkat ederek söyleyen dedi. Hocam isim verilmesin, herkes eve gidince çocuğuna grup konusunda birbirlerine zarar verme konusunda ciddi bir konuşma yapsın dedim.
Ordan biri çıktı benim oğlanı da söyleyip benimkine vuruyor diye. Dedim benim cocugumun boğazını bile sıktılar ben kimseyi arayıp da şikayet etmedim, aynı şekilde oğlum da sizin çocuğunuzdan şikayetçi. Kimse çocuğuna toz kondurmuyor ama kusura bakmayın hepimizin çocuğu yapıyor, kimse benimki yapmıyor demesin dedim :KK62:

Bunu okuyunca yazayım dedim...
Malum bizimkiler lise varın düşünün cinlikleri hinlikleri..
Çocuk sigara içiyor yakalandı...
Annesi diyor kii asla icmez benim kızım :ukala::ukala::ukala::ukala:
Yine kızlar kursa kaliyoruz diye haftaiçi 6 lara kadar, kursa gidiyoruz diye de haftasonlari evden çıkıp geziyorlarmis...
Ortaya Çıktı yalanlari...
Ayni ogrencinin başka bir olayi daha oldu vee Anne diyor kii benim kızım asla yalan soylemez:KK57::KK57::KK57:
Sözün bittiği yer..... :( :(

Nasil ki tarif var mi canim

Var canım vereyim.
3 kabartma tozu
2 su bardağı yoğurt
1 su bardağı yağ
Tuz.
Aldığı kadar un.
Üstü icin yumurta sarısı susam falan zevkine kalmış
İçine peynirde koyabilirsin patates sade de yapabilirsin..
Puf puf oluyor tepsiye dizerken çok Birleşik dizme.

yemeyeceksin tabi ki fatmam bugün perşembeeeeeeeeeeeee

yarın büyük gün ağzına sürmezsin sen

oooo geçmiş olsun hande bulaşmadan atat inşallah ama sanki bulaşacak gibi yahu

kısır olur kuzum aslında bişey yok da çarşamba akşam olması kötü olmuş :)

aynen ada aynen çok şükür bugünümüze :KK200:

kesinlkle.. lste yoksa perşembe spor yapılacak tabi ki spordan ödün vermek yok:rapci:

sen 6-7 bölüm izle sonra daha diziden kendini alamayacaksın daha olaylar başlamadı bile :KK53:

kaç kaaaaaaaaaaççççççççççççç sizi her yerde bulucim ulen:sinirli:

yok ya ne görmesi aşırı iyi saklanmısın begüşüm :KK53:

Temizim çok şükür kaptanim

Bu hamile menusu cok az olmus.Bimde katmer diye bi ürün var. Azıcık tavada isitiyorsun pamuk gibi muhteşem oluyor söyle bol yağlı Ezine peyniriyle. Tavsiye ederim. Geçen yıl hamileykene 3 er 5 er yerdim.
Katmeri severim ama Bimin katmeri çok yağlı sevemedim :duduk:

Kizlar yarinki yerli mali haftası icin ogretmenleri biseyler istemis bana kolay kurabiye tarifi verebilirmisiniz yada kolay yumusak olan pogaca tarifi??????
Nevreste Nevreste de bol tarif var :KK45:

Menü veriyorum
Sabah
2 hs yumurta
Peynir

Öğle
Ceviz

Tonbalikli salata
Yoğurt
:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

canım bende seni etiketliyecem ama profilinde bir çiçek resmi falan olsa ahan bu derim etiketlerim bi ersesi yazdım bir sürü çıktı onlarda senin gibi bir harf büyük küçük karışık bi çiçek resmi yüklesen profiline sen olduğunu bilsem olar mı :KK68::KK68: yoksa seni çok dürtmek istedim..
kilo evet tartıda oynama var şükür iyi gidiyor şimdilik birazdan spora başlıyacam :KK66:) sende durumlar nasıl ?
ah bi profil yapabilsem:(
benimde iyi gidiyir canim cok sukur

Back
X