- 8 Kasım 2017
- 558
- 3.220
- 28
- 37
Koyuyorum da bugunluk koymadim yarın için bi faydası olur mu ki diyeNeden çorbana yağ koymuyorsun canım?
Zeytinyağı candır iyi gelir yağ kullanmalısın yemeklerinde.
Zeytinyağı dan kaçma balım wc için lazım.hem hemde sağlık li yagKoyuyorum da bugunluk koymadim yarın için bi faydası olur mu ki diye
Tamam canım tam da senin mesajını okuyordum çok geçmiş olsun yavruna da sana da.Zeytinyağı dan kaçma balım wc için lazım.hem hemde sağlık li yag
Simdi bu ne demek oluyor morrimmmm menu nerde menuMenü veriyorum
Sabah
2 hs yumurta
Peynir
Öğle
Ceviz
Tonbalikli salata
Yoğurt
Bonusum tartı ne diyor merajtayim
Teşekkürler balım geçiyor sukur bugün ateşi yok o bile ne büyük bi mutlulukTamam canım tam da senin mesajını okuyordum çok geçmiş olsun yavruna da sana da.
Seninle morti olak mi haftaya bak benim artılar cosmustur çıkmaya korkuyorum tepesineNe diyim tartıya ne diyim tartısına boşver
Hahaha @MiuLego dogru sekli boylede degil heralde
Hamileliğimin son 4 ayında kilo kontrolü için yaptım 5333 değil ama aynı mantığı ihtiyacım olan kaloriye göre uyarladım 4 ayda sadece 2 kilo aldım. Hiç bişeyde de gözüm kalmadıSen yaptın mı bunu ?
Kitabın yarısına geldim. Bitirince buna baslayacam galiba. Bi de onu deneyelim. Zaten yediğimiz şeyler aynı da o işte porsiyon kontrolü için ideal galiba.
Seninle morti olak mi haftaya bak benim artılar cosmustur çıkmaya korkuyorum tepesine
Hucam sizz turkce anlatti ama ben anlamadii
Buyuk ihtimalle malipina beni yarin yenecek bende tekrar bir musabaka istiycem.malipina
Ama senlede olayim neydim yuce rabbim seni pesime taktiysa vardir bi bildigi artik mucadele etmiycem vayt pes ettim la
Tamam sözü aldım ya yeter sen malipa ile ol haftaya bende artıları sileyim çünkü çoğu odem ondan sonraki hafta benimsin ama
Buyuk ihtimalle malipina beni yarin yenecek bende tekrar bir musabaka istiycem.malipina
Ama senlede olayim neydim yuce rabbim seni pesime taktiysa vardir bi bildigi artik mucadele etmiycem vayt pes ettim la
Hucam sizz turkce anlatti ama ben anlamadiisizz ne demek istedii
Şimdiden Allah kavustursun balımŞuan depresyonun dibindeyim eşim 3 aylığına iskoçyaya gidiyo eğitime oğluşumla başbaşa kalcazdua edin mülakatına girdiğim kurumun sınavını geçmiş olayım o zaman bir uğraş olur bana
Sen istiyuur dujj verejek yuz dolarr. Pardon hatlar karıştıHangisini anlamadin evladim cok cakal gordum seni
Tamam sözü aldım ya yeter sen malipa ile ol haftaya bende artıları sileyim çünkü çoğu odem ondan sonraki hafta benimsin ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?