Amin SaraycaaamAllah yar ve yardımcın olsun, duaların kabul olsun kuzum benim.
Canımsın .
Sen 59 ları bi gör sonra kendin kıyamayacaksın bozmaya
Amin Saraycaaam
YapıyomuydukiAaaa miuuuuuu aeben haftaya diyet yapmicikkmiiişşşşş
kız iki lokma kilon kaldı listeye .
Yapmasan şu kaçamakları ...
Listede temiz kalırsın hep zaten
kuzucum Rabbimin mucizesini bekliyoruz artik. Verirse de vermezse de takdirine boynumuz kildan inceRabbim çok büyük kuzum benim inanıyorum mucizeniz size gelecek inşallah çok fazla bekletmedenBizim bir komşu var oda mesela benden çok zaman önce evlendi uğraştılar ama bu sene nasip oldu yani demem o ki o aslında geleceği tarihi bekliyor sadece o tarih henüz şimdi değilmiş Çok iyi anlıyorum seni hissettiklerini anlayamam ama acına ortağım kendinizi yıpratmayın olur mu
Hande işine hiiç bulaşmayacaktın fatmaKaptanim sen zeki hatunsun nasıl edek bu mortileri de hele
Yapıyomuyduki
Yav ben 10 yıldır burdayım hep diyet yapıyor olsam nolurdum
gelirim kuzucum insaAllah
Kız. Valla ya bı beceremedim 65_66_67 üçlüsünden kurtulamadim
Haftaya direk 64.5 diyorum ausun
Sonra ki hafta regli haftanın zaten
Pazartesi_sali Çarşamba perşembe saat 4 te zerdacal_tarcin_zencefilli yogyrt yiycem
Vita yağını nerden bulabilirim bi kez kendim yaptım ama beceremedim sanırımBiraz sonra ben de yapacağım kurabiye
Ama ben kurabiyeye vita yağı kullanıyorum başka hiçbir yağ kurabiyeyi o kadar lezzetli yapmıyor...
YAPILIŞI
- 1 yumurta
- 200 gr. yumuşak margarin
- 1 su bardağı pudra şekeri
- 1 su bardağı mısır nişastası
- 2,5 -3 su bardağı un
- 1 çay kaşığının ucu ile kabartma tozu
- Tarçın yada vanilya esansı yada limon kabuğu isteğe göre koyabilirsiniz.
Geniş bir kabın içine yağ, yumurtayı koyuyoruz ve elimizle yada bir mikser yardımı ile karıştırıyoruz. Bu karışımın içine pudra şeker, nişasta, un elenerek ilave ediliyor. Fakat unun tamamını ilave etmeyin yavaş yavaş ekleyin. Kabartma tozunu ve isterseniz tarçın yada limon kabuğunu ilave edip yoğurmaya devam edin. Hamurun kıvamı çok sert olmayacak. Hatta yumuşak olacak. Elinize yapışmayana kadar un ilave edin. Kurabiye hamuru hazır şimdi dinlendirmek için streç ile sarıp buzdolabında en az yarım saat (zamanınız varsa 1 saat) bekletin.
Onun dışında önerebileceğim tarifler
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...biyeler-minnos-kizimin-sponsorlugunda.783413/
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/cokoprens-kurabiye-nutella-sponsorlugunda.783061/
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...biye-canavari-olusumun-sponsorlugunda.783541/
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...urabiye-sponsorum-2012-kasim-anneleri.785022/
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/tatli-ve-tuzlu-kurabiyeler-oylama.971350/
Aslinda sececek beni keyfine bakacaktiHande işine hiiç bulaşmayacaktın fatma
Lunya da yeni başlayacak şak diye 2 kilo verir en az,.
Sen neden bu kadar zorlu rakip seçiyon yahu
Hande işine hiiç bulaşmayacaktın fatma
Lunya da yeni başlayacak şak diye 2 kilo verir en az,.
Sen neden bu kadar zorlu rakip seçiyon yahu
Hedefini cok tutma canim yavas gitdin eksi olsunKız. Valla ya bı beceremedim 65_66_67 üçlüsünden kurtulamadim
Haftaya direk 64.5 diyorum ausun
Sonra ki hafta regli haftanın zaten
Pazartesi_sali Çarşamba perşembe saat 4 te zerdacal_tarcin_zencefilli yogyrt yiycem
kuzucum Rabbimin mucizesi bitmezBir gün hz. musa sahabelerine vaaz verirken yandaşlarından biri daha doğrusu karı koca çıkıp soruyorya musa Allah (C.C) ile konuşurmusun bizim bu zmana kadar çocuğumuz olmadı Allah (C.C) e sorarmısın bizim çocuğumuz olacak mı neyse kısacası Musa konuşuyor soruyor Allah (C.C) diyorki ya Musa söle onlara hiç bir zaman döl tutmayacaklar ve Musa bunu çifte anlatıyor boyunları bükük kabul edip dönüyorlar aradan 5 yıl kadar geçiyor yine böyle bir toplantıda Musa bir bakıyor bu çift yanlarında 4 yaşlarında bir çocukla toplantıda vs. sonra Musa Allah (C.C) ile konuşuyor yarabbi hani sen bana bu çift hiç bir zaman döl tutmayacak demiştin ama onların çocuğu olmuş diyor Allah (C.C) de diyorki evet ya Musa ben sana öle dedim gerçektende onlarında alın yazısında bir evlat sahibi olmak yoktu ama onlar buna rağmen bunu bile bile benden ümitlerini kesmediler isyan etmediler dua ettiler bende verdim diyor)
İnancını hiç kaybetme,duanı bırakma canım...
Aslinda sececek beni keyfine bakacakti))
geldim FatmamAyy canım geldinmi çok özledik seni naif güzel pamuk kalpli arkadaş
Yaaa ben @Sarayca mla
@Shut Up handecimle
ecemavi ececimle
@Lunya nanamla
Mortilikte sozlestim
Acaba teker teker mi yenilsem grup halundemi yenilsem
Yoksa onları birbirine morti Edip tuysemmi
Gelelim planlamaya saraycam yenildi
Rakibin biri elendi
Ecem bu hafta yenilecek onuda aliyoruz
Handecim çetin ceviz
Nanam daha tam gelemiyor gelince yarisiriz
Yenilmeye Hande cigimden başlayayim
Nana yendiğinde canım fazla acimasin
Tabiii bunlar bı taktikte olabilir
hicbur yarışmacı sahaya yenilmek için cikmaz
Bütün mortilerime ve takımıma sevgiler selamlar
Bence fazla.zorlama nasilsa yarin yenilecen bir ihtimal yenersende kazanani belirlemek lazim 3.raund yada gece gece olasılık hesaplarına girmeyekYaaa kaptanim handeye dedim kadayıfı yemedim yürekte yemedim senle olmaz gel dedi kandırdı
Atladim sazan gibi
Nanayla zaten yarislarimiz malum yenilen guresciyim yok demedim
Yarış diyince kafa gidiyor
Geçen hafta başka takımdan bı arkadaşa bakmaya gittim biri meydan okuyor sayfada ona bile atlayacaktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?