- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
Yesil mercimek sisirir mi bilmiyom ama insallah sisirmez ablambence fatma sizi 99 sonrasına saklıyor :)) şimdi bi hızlı vereyim ..adagillerde de 300-500 giderim diyor
fatma biz senle zamanında hiç morti olmadık di mi i
mercimek şişirmiyorsa güzel menü coco ..perşembeye malum
Yönö cöböz pöynör yödöm
Aha bele yaz ausum obez obez
Görünüşü minicik duruyodu hocam şişirmeyecek gibiydiYesil mercimek sisirir mi bilmiyom ama insallah sisirmez ablamsanki sisirmeyecek bi bakliyat gibi
Yesil mercimek sisirir mi bilmiyom ama insallah sisirmez ablamsanki sisirmeyecek bi bakliyat gibi
Gözlerimle görmüşüm laaaa minnak değil minnikcikminnakım ben halahep minnak kalacağım auslar obez olmaz
Görünüşü minicik duruyodu hocam şişirmeyecek gibiydi
Heralde yaniiiiiibi nohut heybeti yoktu misal
Kurban olurum sana bencanım Cocom kuzucumhep hayırlısını istedim yine oyle diyorum. Biz istiyoruz elbet gonul ferman dinlemiyor tabi. Rabbimden isteyecegiz, hayirlisi ile isteyecegiz verirse de vermezse de kabulumuz.
Benim yuzum bu kez de gulmedi. Hakkimda hayirlisi.
Insallah Rabbim senin ve isteyen herkesin yuzunu guldursun nasip etsin kuzucumSaglicakla kavuş kuzuna canım benim.
Bende sizleri cok seviyorum bitanem
Görünüşü minicik duruyodu hocam şişirmeyecek gibiydi
Canım ceviz peynir istedi
Yooook yatmadı gece yorumlıcammm
Mesela senin haşlama karnıbahar brokoli akşam yemeğini gördüm beğendim
Insallah ablammbeni bakliyatın her türü booom yapar geçici de olsa ... yapmayanı yapmıyor tabii ...seni de yapmıyordur
Amin kuzucum hayırlısıKurban olurum sana beninsallah sende kavusacaksin melegine bitanem benim,rabbim kimsenin kucağını bos bırakmasın aratmasin kimseyi insallah.cansin sen
Uslu uslu okuyordum ben halbuki,tahrik oldum sendenziftin pekini yeeee e miiiiine çıktın ordan hemen gece gece
Insallah ablamm1 haftadir tartilmadim yarın i bekliyorum bende,surpriz olcak bana da simdi adetim gelecek ya sali günü,ödem olmamıştır insallah
Uslu uslu okuyordum ben halbuki,tahrik oldum senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?