- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
Oralar çok kalabalık kız yenir mi orda :) Ben buralı değilim üç beş tanıdğım var oraya gitsem kesin beni bile basarlarApla deme lazım olur
Nere gittin ciğer yemeye? Benim amcamların dükkanı vardı haşimiyede. Onun tam karşısında ciğerci var bi tane. Çoh güzel... Nerden biliyorum. Lisede dersten kaçıp yemeye gitmiştik de bir keresinde. Rahmetli dedeme ve amcama yakalanmıştım
Nereye takcam huniyi kuzum kafamadır inşallah
pınar senin wc nin gelmesi için ilgili yerlere toplu başvuru mu yapsak ne etsekNereye takcam huniyi kuzum kafamadır inşallah
Kuzum kimsenin bünyesinin içine girip metasi nasıl çalışıyor evinde oturup ne yiyor diye kontrol etme sansin yok demi senin sana verilen sözlere guvenmekten başka seçeneğinde yok demi o yüzden kendini suçlamayı köy kenara sen çok iyi bir kaptansinliste benim sorumluluğumda adaseçimler yanlış demek ki
minnpş kalplm seni severim hem de çok bilirsinKuzum kimsenin bünyesinin içine girip metasi nasıl çalışıyor evinde oturup ne yiyor diye kontrol etme sansin yok demi senin sana verilen sözlere guvenmekten başka seçeneğinde yok demi o yüzden kendini suçlamayı köy kenara sen çok iyi bir kaptansin
Selamlaaaaaaaaaaaaaaaar
Mis gibi bir cuma günü. Tertemiz eksiler gördüm miunun alıntısından...
Süpersiniz hatunlar...Coşturmuşunuz tartıları. Hele Aus... anladığım kadarıynan junnior radyasyona maruz kalmışsın bu hafta...
Kpss yoğunlaştım bu ara uğrayamıyorum yav. Keşke sınavda 7. takımdan soru çıksa...
Belim de aynı gibi. Geçmişte bi spor sakatlığım vardı onu coşturdum. Doktora gittim dün. Ciddi bişey yokmuş. Accık dinleneyim geçer zaar. İlaç falan da verdi. Yürümekte zorlanıyorum. Yani yıkılmadım ama ayakta da değilim
Kilo bildirimim:
Geçen hafta: 56.9
Bu hafta 54.8
Fark: 2.1
Regl ödemi gitti ve şeker orucu sonucum bu. Sporum yoktu bu hafta... Sadece işe git gel günlük 50 dk yürüyüşüm vardı. Ama çok temiz beslendim... Metam aptala döndü ellam
Şu belimi düzeltip hemmen spora başlayıp kaslanayım. Mezun olduğum yerdeyim hala
Kızlar kusura bakmayın gelemedım
kızım çooook hasta
hastaneye getirdik
sabah tartıldım ama foto çekmeyi unuttum
geçen hafta :79
bu hafta :77,1
fark:1,900
yüzde:2,40
Aman diyim ha Allah esirgesin.geçen ben maydonozdan ölüyodum resmen yok kuzum sen bakma banaYedigim bogazimda kaldi ya deli
şşşşşş
yine süpersin hande
tekrar geçmiş olsun kuzuna ...
Hu hu tebrikler kuzumben de yazayım bari
geçen hafta 60.3
bu hafta 58.6
fark 1.7
yüzde 2.81
59 u atladım@MiuLego @Floweroflife
Kahvalti yapmayan varsa birazdan pinarin pohunu dinlemekten yapamayacak zaten
şşşşşş
hande biraz önce kusura bakma ancak bu kadar oldu dedi
ağlıcaktı nerdeyse az klo verdim diye
canım tedavi surecinde 63.5 u görüşmüştüm tedavi bitip 10 günlük anneyken de oyleydimSaydın sorması ayıp olmasın şu an kaç kilosun?
Kahvalti yapmayan varsa birazdan pinarin pohunu dinlemekten yapamayacak zaten
Herkesin iştahı kaçsın da kötü şeyler yemesin diye böyle diyon de mi kurnaaaazPınarın pohuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
gel annem gel sevicez seni aliminyum folyolara sarıp saklıcaz seni gel hadi çok naz ettin
Başvurular bitti hakkını kaybetti.gidip tekrar tartılıyorum şimdipınar senin wc nin gelmesi için ilgili yerlere toplu başvuru mu yapsak ne etsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?