Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

mali ıslık çal kız gelir belki
git klozete otur bide sigara yak bekle bir on dakika kadar
ha beklerken ıkınmayı unutma bacım
Kız köpek mi bu ıslıkla gelsin uyandığımdan beri 6. sigara oldu.yaptım yaptım hepsini yaptım.Memleket meselesi oldu .Bu bir izzet-i nefs meselesidir .içeriye mesaj mı atsam acaba

Çenem ağrıdı sakızdan.O pohh buraya gelecekkk

üp beni recep yi beni recep üp beni recep yi beni recep
Şimdi aklıma geldi. @Candysugar bir keresinde hani çocuklara kabızlık fitili vermiştik ya,ondan kullanmıştı .Aslında cuma günleri için kullanabiliriz gibi
Bir de A101 in form çayını akşam içince sabaha kesin çıkıyormuşuz WC ye.Kaç kişi yazmıştı bunu.

Kız köpek mi bu ıslıkla gelsin uyandığımdan beri 6. sigara oldu.yaptım yaptım hepsini yaptım.Memleket meselesi oldu .Bu bir izzet-i nefs meselesidir .içeriye mesaj mı atsam acaba
2 lokma bişey ye gulüm. Misal 2 ceviz 1 kuru incir felan. Gerçi 3 lokma oldu bunlar ama olsun. O şekil çalışır bağırsaklar
Olmadı üst makamlara yazı yazarız

Hosgelmis yeniden 6 lar adam çok güzel bir eksi inşallah haftaya daha guzel eksin olur

O zaman vaktin var daha
Al bi bekunis
10 gunluk cikarirsin
Bugunun gundemu malinin pohhu

O zaman fitili bazukayla yollamak lazım kapıda değil bacım çook gerilerde trafik var gelemiyo garibim

Okudum evet .. söz verdik diye canımızı teslim etmedik tabi ki takıma ama ilk 2 ay listeden ayrılamayacağını miu muhakkak söylemiştir .
Hani burada gır gır şamata yapıyor gibi görünüyoruz ama inan perde arkası bir o kadar zahmetli.
Şimdi hatice geçen hafta listeye girdi .. bu hafta çıktı ... hatice adına bir kayıt açılıyor .. hem miu nun burada açtığı , hem bölüm editörünün açtığı ... tek tek bilgilerinin girildiği ...
sonra bi sonraki hafta kişi gelmemeye karar veriyor .
editör şöyle sistem ediyor kaptana ... lütfen takıma birini alırken çok dikkat edin . çocuk oyuncağı değil , dosya aç dosya sil ...
yani ... öyle işte .atla deve değil ama bi iş .
miu nun ki de sorumluluk ..seninki de ... bence çok iddialı idin , hala iddialısın aslında ..vereceğini de biliyorsun ....
Bu şekilde hoş değil yani .... Girdi ...çıktı ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…