Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım allah yardımcın olsun inşallah bir an evvel iyileşir yavrun
İnternette denk geldim sana sorayım dedim
Emzirenler için günde bir kula yeşil çay içilebilir yazıyor ne dersin
Evet bir kupa öneriliyor içmek isteyene ama.benim.ve doktorumun bana çok.mu lazim Yeşilçay sana sütünü neden riske atiyorsun bu kadar kafeini antioksidan fazla bir şeyi neden bebeğine iciriyorsun yine de karar senin canım ama ben kesinlikle içilmemesi taraftariyim

500 de istikrara bağlamış eflalll.. sporun çok iyiydi daha fazla gelir diyordum.. demek ki eflalim spor senin olmazsa olmazın bacım yoksa
Canım spor artı normal beslenme bundan sonra 500 gider kendimi biliyorum, 1 gitmesi için şok yapmam lazım ki artık tövbe dedim, çok kötüyüm hala vücudum isyan ediyor bugün bana. Zaten 1.500 gitti yine artıydım her zaman ki gibi.
500 bana yetme diyorsan izne çıkarım, daha fazlası olmaz artık.

şok yasak normal diyete spora devamne izni

ooo çok az oldu lees neden böyle oldu kuzucum.. wc problemi varsa 3-4 gün boyunca uğraşırdık tüh
Aslında eskiden kabızlık sıkıntım oluyodu ama bayaadır düzeltmiştim. Karbonu azaltınca duruyo benim vücut yaa neyse listeye girmeden öğrenmiş oldum en azından
Lee_shin_mee Bende dukan birasını alkol sanmıştım tek değilsin

Resmen kendime güldüm yanii.. bide biranın dukanımı olur yaa falan diyodum denicem ama tadı çok kötü değilse

Tebrikler Eflalim Herkes kilo verince seviniyorum ama sana başka seviniyorum.Çünkü çok emek veriyorsun kilo vermek için,çok çabalıyorsun ,hiç kaçamak görmüyorum listende
Çok sağol canım mutlu ettin beni. Çok uğraşıyorum gerçekten hatta isyanlardayım artık, hedefe bir varsam da korumaya geçsem diye

Akşam eşim yine ıvır zıvır almış, annenize de maden suyu ile Niğde gazozu aldım dedi. Ben gazoz içiyrmuyum sekiz aydır diyet yapıyorum farkındamısın dedim sitemle, sinirlerim laçka olmuştu iyice. Adam sitemime siteye etti farkındayım heralde şaka yaptım diye farkındaysan bir takdir et destek ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…