Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ahahha ben yeşil çayı çok severim açıkcası soda ve limonla da çok sevdim lavaboya götürdü sürekli en azından küçük tuvalette iyi

Ahahha ben yeşil çayı çok severim açıkcası soda ve limonla da çok sevdim lavaboya götürdü sürekli en azından küçük tuvalette iyi
Yeşil çayı bende severim. Ama emzirirken içmeyin kafeini kahveden bile daha fazla diyolar o biraz kafamı karıştırdı

MİU mali wc ye çıksın hemennnnnnnnnnnnnnnn
çıksa 2 küsür kilo verecek baksana
hahahaha her türlü tribi yedi eş kişisi desene
Koyduğun hedef 95,5'ti .200 gr tutturamadım ama olsun de mi
iyi iyi maşllah wc siz sonuçta

Yeşil çayı bende severim. Ama emzirirken içmeyin kafeini kahveden bile daha fazla diyolar o biraz kafamı karıştırdı
Ciddi misin hiç haberim yok ben her sabah içerim kafein mi alıyorum yani bir de öğleden sonra nescafe içerim bana bak be sigaram yok Allahtan

ya eflal takılıyor işte sana ... annenize de maden suyu gazoz aldım demiş ... valla bak senin sinirin zıplıyor ama adam resmen sana sataşmaı seviyor

ya eflal takılıyor işte sana ... annenize de maden suyu gazoz aldım demiş ... valla bak senin sinirin zıplıyor ama adam resmen sana sataşmaı seviyor

ausa yakın bişeyler yazacaktım
eflal çok gerilecek bişey yok aslında,eşin sana takılmış ,böyle durumlarda tersten bakma haklıyken haksız duruma düşersin

pohlu bu .demek pohsuz olsa -2 garantiymiş

Ciddi misin hiç haberim yok ben her sabah içerim kafein mi alıyorum yani bir de öğleden sonra nescafe içerim bana bak be sigaram yok Allahtan
Emziriyosan en azından birini bi gün birini diğer gün iç canım

Ama almış aus sevdiğimi bile bile, ben kahvaltılık çikolatalarda bir tek sarelleyi severim koca kavanoz almış, gözümün önünde kaşıklıyor. Ona açım falan hiç demezdim, bu hafta ona bile çok açım uyuyamıyorum dedim kaç kere. Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum

@Antepia27
Fena halde jillian aplayì suçlayasım var menuler fena degil ama sadece 100gr oynamis onuda bu saate kadar ac bekledim
Neyse zafer nidaları atabilirsin:)
Gecen hafta 66,1
Bu hafta 66
Jillian sıkılaştırır olsun geç olsun tam olsun sağlam olsun
@MiuLego
Cuma:....97,3

Bu cuma:95,700

Fark:...-1,600 gr

Eki Görüntüle 2079680
Vay vay vay tebrikler canım hemi de wc siz okumadım sanmayın Benim bile tuvaletim geldi kız senin gelmedi
Emziriyosan en azından birini bi gün birini diğer gün iç canım

Daha hamile bile değilim

çok teşekküe ederim kaptanım inşallah hoşgelsin 6 lar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…