- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Yendin beni balım biraz daha iyi şükürler olsunvayt yendim seni de de gideyim artıkkızın nasıl oldu ?
Çavdar yiyodum bizim eve beyaz ekmek girmez eşimde yemez şükür. Ama tambuğdaya dönsem daha mı iyicanom kahvaltından tam buğday ekmeğini eksik etme emi
Aslında eskiden kabızlık sıkıntım oluyodu ama bayaadır düzeltmiştim. Karbonu azaltınca duruyo benim vücut yaa neyse listeye girmeden öğrenmiş oldum en azından
Resmen kendime güldüm yanii.. bide biranın dukanımı olur yaa falan diyodumdenicem ama tadı çok kötü değilse
pohlu bu .demek pohsuz olsa -2 garantiymişyok gelir muhakkak
pohlu mu pohsuz mu
harika vermişsin yahuuuuuuu
süpeeeeeeeeeeeeeeer
Yeşil çayı bende severim. Ama emzirirken içmeyin kafeini kahveden bile daha fazla diyolar o biraz kafamı karıştırdıAhahha ben yeşil çayı çok severim açıkcası soda ve limonla da çok sevdim lavaboya götürdü sürekli en azından küçük tuvalette iyi
çıksa 2 küsür kilo verecek baksanaMİU mali wc ye çıksın hemennnnnnnnnnnnnnnn
hahahaha her türlü tribi yedi eş kişisi deseneAkşam eşim yine ıvır zıvır almış, annenize de maden suyu ile Niğde gazozu aldım dedi. Ben gazoz içiyrmuyum sekiz aydır diyet yapıyorum farkındamısın dedim sitemle, sinirlerim laçka olmuştu iyice. Adam sitemime siteye etti farkındayım heralde şaka yaptım diyefarkındaysan bir takdir et destek ol
iyi iyi maşllah wc siz sonuçtaKoyduğun hedef 95,5'ti .200 gr tutturamadım ama olsun de mi
Ciddi misin hiç haberim yok ben her sabah içerim kafein mi alıyorum yani bir de öğleden sonra nescafe içerim bana bak beYeşil çayı bende severim. Ama emzirirken içmeyin kafeini kahveden bile daha fazla diyolar o biraz kafamı karıştırdı
Akşam eşim yine ıvır zıvır almış, annenize de maden suyu ile Niğde gazozu aldım dedi. Ben gazoz içiyrmuyum sekiz aydır diyet yapıyorum farkındamısın dedim sitemle, sinirlerim laçka olmuştu iyice. Adam sitemime siteye etti farkındayım heralde şaka yaptım diyefarkındaysan bir takdir et destek ol
yersinKendime ödül olarak tostumus kaşar peyniriyle yaptimbelkim fazladan 1 meyve yerim.yer miyim @MiuLego
Akşam eşim yine ıvır zıvır almış, annenize de maden suyu ile Niğde gazozu aldım dedi. Ben gazoz içiyrmuyum sekiz aydır diyet yapıyorum farkındamısın dedim sitemle, sinirlerim laçka olmuştu iyice. Adam sitemime siteye etti farkındayım heralde şaka yaptım diyefarkındaysan bir takdir et destek ol
ya eflal takılıyor işte sana ... annenize de maden suyu gazoz aldım demiş ... valla bak senin sinirin zıplıyor ama adam resmen sana sataşmaı seviyor
pohlu bu .demek pohsuz olsa -2 garantiymiş
Emziriyosan en azından birini bi gün birini diğer gün iç canımCiddi misin hiç haberim yok ben her sabah içerim kafein mi alıyorum yani bir de öğleden sonra nescafe içerim bana bak besigaram yok Allahtan
Ama almış aus sevdiğimi bile bile, ben kahvaltılık çikolatalarda bir tek sarelleyi severim koca kavanoz almış, gözümün önünde kaşıklıyor. Ona açım falan hiç demezdim, bu hafta ona bile çok açım uyuyamıyorum dedim kaç kere. Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorumya eflal takılıyor işte sana ... annenize de maden suyu gazoz aldım demiş ... valla bak senin sinirin zıplıyor ama adam resmen sana sataşmaı seviyor
Baktım kaptaniçem k bakma biraz işlerim vardı@Ytmz büşra bana bak bi kuzummmmmmmmmmmmmm acil
Benimki doğru canımEki Görüntüle 2079681
bende tekrardan yayınlıyayımda hata olmasın,kızlar son kez kontrol yapabilirmiyiz
HİPERSTARLAR
@Nevreste
Nego
@Donna_salut
Whiteblacklife
nehirnil111
SÜPERSTARLAR
@cakil80
@Nefs
matematik61
@masumm
teşekkür ederim canımTebrikler canım çok güzel bi eksi hayırlı olsun 6lar
Jillian sıkılaştırır olsun geç olsun tam olsun sağlam olsun@Antepia27
Fena halde jillian aplayì suçlayasım var menuler fena degil ama sadece 100gr oynamis onuda bu saate kadar ac bekledim
Neyse zafer nidaları atabilirsin:)
Gecen hafta 66,1
Bu hafta 66
Vay vay vay tebrikler canım hemi de wc siz
Emziriyosan en azından birini bi gün birini diğer gün iç canım
çok teşekküe ederim kaptanım inşallah hoşgelsin 6 larharika bir eksi donna tebrik ederim kuzummmm
49.9 u da bir kere de olsa göstermiş işte tamam sen 49.9 sun
hadi güzel güzel koru artık
sporunu asla ama asla aksatma
vay vay vay nilişkommmmmmmmmmmmmmmm
helal be ne de güzel eksiiiiiii
vauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuv dedim istemsiz.. büşracım tebrik ederim çoooooooook hrika bir eksi ile 6 lara geçmişsin birdaha hiiiiç 7 leri görme inşallah emi
makbuş 2 hafta için az ama eksi var mı var.. hadi haftaya da 58 ler
gr gr ına sabit deynep başarı sırrını ne zaman paylaşacaksın
-400 .. benim için iyi bir eksi değil evet.. spor da yoktu gerçi.. ne bileyim.. sende bu kadar az eksiye alışamadım kuzum en az -600 getirir diyordum..
ah hatice ah...
sebep nedir tahmin var mı?
spor yok.. spor yoksa eksi zor.. ama bunda yediğin söylemediğin bişeyler elbet ki var.
-500 de istikrara bağlamış eflalll.. sporun çok iyiydi daha fazla gelir diyordum.. demek ki eflalim spor senin olmazsa olmazın bacım yoksa gitmeyecek
vaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyy adaaaaaaaaaaa -1 e ne zamandır üzülüyoruz yahu
maşallah diyelim biz
senin kilo bildirimini yerimmmmmmm
-400 gördüm gerisi beni ilgilendirmiyor
hamişime bak hele gebe gebe nasıl da eksi geliyor
ah ahu ahhh
haftaya kesin eksi isterim ahuuuuuuuu
ooo çok az oldu lees neden böyle oldu kuzucum.. wc problemi varsa 3-4 gün boyunca uğraşırdıktüh
neom bir ara -1 lerde istikrar vardı ne güzel günlerdi
şimdi de -500 ler galiba..
eksiler kıymetli yine de..
ooooo ne güzel hoşgeldin demek o 5 leretebrik ederim
Kuzu benim dün de soorum vardı yazdımmı hatırlamıyom 45 dk eliptik 25 dk jillian 280Eki Görüntüle 2079679
Ahu060812 @Sarayca @Antepia27 malipina
@Zeytinlerimm @suspushanimcim @hepfit @ecemavi @Triplimelek Megi @Candysugar
Eksik gedik yanlışlık var mı starlarım bakın hele kaptan paylaşmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?