teşekkürler eflalimmTebrikler hanımlar
mali 400 gr mı çıkaracaktın lapohlu bu .demek pohsuz olsa -2 garantiymiş
tişikirler balımShut Up canım tebriklerrr süper gitmiş kilon yine
Ekledim kuzumKuzu benim dün de soorum vardı yazdımmı hatırlamıyom 45 dk eliptik 25 dk jillian 280
teşekkür ederim canımTebrikler canım
Oooo çok güzel canım yüzden harika
Bugün spora gitmedim bende lesli yapayım kaptanim a sözüm vardı bugün tutmuş olayim
Maşallah supersin
Makbus çok güzel canım
Bu yemeklere tebrikler canım
Ayy neguzel mezun olmuşsun kutlarım canım darısı başımıza
Olsun canım haftaya inşallah dahada iyi olur
Tebrikler canim
Ada iyi başlangıç canim
naber:)Baktım kaptaniçem k bakma biraz işlerim vardı
eveeet 1 kare bitter :)@MiuLego bende kahve yanına bi bitter yermiyim.
şu yazdığına da cevap vereyim de havada kalmasın emi
bu hafta işyerinden izin aldım. evet. neden? çünkü işlerim yetişmiyordu. yetiştirmek için izin almak zorunda kaldım. zaten izni işlerimi yetiştirmek amacıyla aldım. anlatabiliyor muyum. buraya 7/24 girecek olsam o rahatlıkta olsam bu hafta zaten izin almazdım. haaaa bu benim buraya hiç gelmememe sebep oldu mu? hayır çok şükür.
ha yine sen gibi söyleyim evet buraya yazamadığım içsel sorunlarım da var bilen bilir. sen bunu anlayamamışsındır şükür ki takım arkadaşlarım anlamıştır. mesela ben buraya yetişemedim ya bu hafta onlar el atmış yardımcı olmuştur bana. yapanları görmüşsündür. ama bir köşede öylece oturup da taşın altına elini koymayıp uzaktan naralar atmamışlardır.
olsun canım -800 az mı tebriklerGunaydin kizlar
İki hafta once 59.9
Bu sabah 59.1
Eksi ama az
Ay kaybolan kız benim en küçük 6 yaşında.sen bide halini görecektin yarıldık gülmektenAhu060812 ay cnaım geçmiş olsun ankamall de hayvan gibi bir avm ya
ama anasının oglu ya çok güldümmm
hem yaladım , hem agladım demesine ahahah
Bende senle zevk almak istiyorum bir gün olur mu ki 57-58 olsam yeterÇok sağol kaptanhafta içi gördüğümde bu eksiyi çok çok sevinmiştim yine çok sevindim 52 lerde olmaktan çok zevk alıyorum kızlar harika Ahu060812
Ay bi cuma rahat bırakmıyo anacım komşular.hergün kahvaltıya çağırıyolar beni konuşturup gülmek için..ben ne desem gülüyorlar annamıyom acaba neden
aynn banu izn almadıkça sanki üzerine yapışıyor banu izin almaz neden alsın ki almasın gibisinden..kızlar ben bugün öglen sonu izin aldım çıkıcam birazdan
annemlere gidicem
ben hiç izin almıyorum ve iş yerinde banu izin almaz diye bir olay var ve ne zman izin aalsam bin kişiye hesap veriyorum
sırf annemle babamla zaman geçirmek için izin aldım bugün
bir aslan kadını gördümsıkılma kaptan biz seni anlıyoruz
Çok keyifli insansın demek kiAy bi cuma rahat bırakmıyo anacım komşular.hergün kahvaltıya çağırıyolar beni konuşturup gülmek için..ben ne desem gülüyorlar annamıyom acaba neden
ayy ne güzel yapmışsın banu,insan bazen arıyor anne babayla vakit geçirmeyi,hem baban rahatsız,ziyaret güzel olurkızlar ben bugün öglen sonu izin aldım çıkıcam birazdan
annemlere gidicem
ben hiç izin almıyorum ve iş yerinde banu izin almaz diye bir olay var ve ne zman izin aalsam bin kişiye hesap veriyorum
sırf annemle babamla zaman geçirmek için izin aldım bugün
iyim kuzum sen nasılsın ben çok mutlu oldum bugün ya motivasyon yerindenaber:)
eveeet 1 kare bitter :)
Ay kaybolan kız benim en küçük 6 yaşında.sen bide halini görecektin yarıldık gülmekten
Bende senle zevk almak istiyorum bir gün olur mu ki 57-58 olsam yeter
ayy ne güzel yapmışsın banu,insan bazen arıyor anne babayla vakit geçirmeyi,hem baban rahatsız,ziyaret güzel olurameliyet oldu mu baban nasıl durumu?
iyiyim ben de :)iyim kuzum sen nasılsın ben çok mutlu oldum bugün ya motivasyon yerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?