Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

teşekkür ederim canım

kızlar ben bugün öglen sonu izin aldım çıkıcam birazdan
annemlere gidicem
ben hiç izin almıyorum ve iş yerinde banu izin almaz diye bir olay var ve ne zman izin aalsam bin kişiye hesap veriyorum

sırf annemle babamla zaman geçirmek için izin aldım bugün

bir aslan kadını gördüm sıkılma kaptan biz seni anlıyoruz

Ahu060812 ay cnaım geçmiş olsun ankamall de hayvan gibi bir avm ya
ama anasının oglu ya çok güldümmm
hem yaladım , hem agladım demesine ahahah
Ay kaybolan kız benim en küçük 6 yaşında.sen bide halini görecektin yarıldık gülmekten
Çok sağol kaptan hafta içi gördüğümde bu eksiyi çok çok sevinmiştim yine çok sevindim 52 lerde olmaktan çok zevk alıyorum kızlar harika Ahu060812
Bende senle zevk almak istiyorum bir gün olur mu ki 57-58 olsam yeter

Ay bi cuma rahat bırakmıyo anacım komşular.hergün kahvaltıya çağırıyolar beni konuşturup gülmek için..ben ne desem gülüyorlar annamıyom acaba neden

ay ahu bende seninle gülmek istiyorum
bak bugün aklıma dosyalarla vur bana geldi yine güldüm
@MiuLego ya dedim , eger ocagın ilk cumaıs giremezsem lisetey tartılarla vur bana dedim

aynn banu izn almadıkça sanki üzerine yapışıyor banu izin almaz neden alsın ki almasın gibisinden..

çoook iyi yapmışsın
bir aslan kadını gördüm sıkılma kaptan biz seni anlıyoruz

ayy ne güzel yapmışsın banu,insan bazen arıyor anne babayla vakit geçirmeyi,hem baban rahatsız,ziyaret güzel olurameliyet oldu mu baban nasıl durumu?

ayy ne güzel yapmışsın banu,insan bazen arıyor anne babayla vakit geçirmeyi,hem baban rahatsız,ziyaret güzel olurameliyet oldu mu baban nasıl durumu?

ay cnm ben bi hep hengame ile gidiyorum çocuklarla filan bu kez sakin takılcam valla
alçıda cnm şuan daha iyi ameliyatta bile gidemeidm düşün

iyim kuzum sen nasılsın ben çok mutlu oldum bugün ya motivasyon yerinde
iyiyim ben de :)

listeye girmeyi çok istediğini biliyorum..
menülerin düzenin de yerine oturdu sanırım.. giden eksiler güzel.. geçen hafta bu hafta..

alayaım mı listeye?

haftaya sabitle falan gelmeyeceksen? düzenli istikrarlı en az -900 lerle geleceksen.. ne dersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…