Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evet canım , meyve sebze ceviz ne ararsan .... bekleriz ....

konuşmuyoruz ama aşk yaşıyoruz evet
Ohh süper valla hemi de ceviz bile var boş ver telepati yaparak anlaşırsınız bende konuşmuyorum ama kadın ısrarla soru soruyor
Aslında iki gündür Ona da sinirlendim başım ondan da ağrıdı heralde. Benim adıma konuşuyormuş yine o daha çocuk düşünmüyor diye uslanmadı, sanane be kadın sanane sen mi bakıyorsun hadsiz! Eşime söylemedim söylesem ne anlamaz.

Beğenmişim bi de
Sağol Ausum
Teşekkür ederimmm minnakım (hala minnaksın kabul et)
Doğurmanı dört gözle bekliyorum sana sataşmayı özledim yav. Böyle minnoş minnoş olmuyor

amaaaaan boş ver konuşsun der geçer ...

boşver harbiden ama ... bi gün bir yerde lafını de ... rahatsız oluyorsan ... ama takma yani başını ağrıtacak kadar

harika menü buuuuuuuuuuu
afiyet olsun eflalim tertemiz
Neyse neyse toparlamışsın bebeam. 50 ler kapıda
@MiuLego

kız ne için deneme süresi ben burayı hala kavrayamadım
liste için cano
haftaya cuma benim hala gelecek davul gibi şiş olurum ama ben
insafın gurusun 57 yi de mi atlayak
10 günde 62,1 den 58,6 ya düştüm 3,5 kilo verdim
daha ağlayam mı azcık yükselt
hmmm demek öyle

hala falan anlamam ben spor yaparsan etki etmez

az daha konuşursan daha da düşürürüm hedefi

ben 54 dakika eliptik yaptımşimdi yoğurdumu (2 kaşık pul biberli zencefilli yoğurt) yedim leslie bacıya gidiom.
dönünce geçmişe dalarım

54 dk eliptik = 216 p(puanı küsüratlı yapmamak için böyle saçma bi dakika oldu)
45 dk leslie= 135 p
toplam= 351 p

@MiuLego begum75 Floweroflife

Beğenmişim bi de
Sağol Ausum
Teşekkür ederimmm minnakım (hala minnaksın kabul et)
Doğurmanı dört gözle bekliyorum sana sataşmayı özledim yav. Böyle minnoş minnoş olmuyor

bende size sataşmayı özledim

düşünsene aramızda içimdeki canavarı hiç bilmeyen , beni tatliş bir hamiş olarak tanıyan dostlar var

helal beeeeeeeeeeee

biri şu miuya diyebilir mi ben 58 olmak istiyorum Hatta 60 a kadan yolum var. Beni zayıflatıcı hedefler koymasın diyin nolur. Baa kilo alma hedefi koy. Ama kastan alma hedefi
Miu 50 olayım sen de rahatla ben de rahatlayım kız

korumanın kitabını yaz sende deyneple
woooooooooooooooooowwwwwwwwwwww

yine iyiyim beeeee

tebrikler herkese tekrardan ...

Auss valla bu hafta çok üzüldüm yaa minnacık bir kaçamak mahvetti..
Yokk yokk ama vereceğim sabırla yavaş yavaşda olsa bii 50 görecek bu gözler

bende size sataşmayı özledim

düşünsene aramızda içimdeki canavarı hiç bilmeyen , beni tatliş bir hamiş olarak tanıyan dostlar var

Takımdaki hatunların yarısı öyle biliyor harbiden
Bi bilseler nası terminatör bir kaptan olduğunu

amaaaaan boş ver konuşsun der geçer ...

boşver harbiden ama ... bi gün bir yerde lafını de ... rahatsız oluyorsan ... ama takma yani başını ağrıtacak kadar

Aslında telefon edip bile söylerim de , muhatap olmak istemiyorum. Hala hakkımda konuşma yüzsüzlüğünü göstermesine sinir oluyorum. Üstüne vazife değil ki ne hakkı var. Of neyse kahve içeyim ben

Sanada yüzde 2 çok teşekkürler canım

Kimi tutuyorsun anlamadim

Canım geçen hafta söz verdim

Yaaa kaptanim hedefleri hızlıca okudum aaaa kaptanim beni unutmuş dedim 3 basamaklı sayılar ariyodu gözlerim sonra hedefim çok duygilandirdi hayallere bir hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…