Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Fatma ablam ne olur ne olur bu hafta çok dikkat et seni 99 rakamlarda gormek inanki bu tk herkesi aşırı mutlu edecek ama en çok seni biliyorsun demi

Hadiii Fatmam gorelimm artık ikili rakamları

Saraycamm vermissin bakk savaş başladı yaniii..
Çabuk gell bakk ben 54 deyimm haftalardir pardon aylardır

Bu hafta nihayet bir şeyler başarabildim. Uçarak gelicem yanına

ay saraycam şunu anladım ki sıkı diyet hayatından gebeliğe geçiş zormuş

Bilmem mi.

miu cok mu gec kaldim

Teşekkür ederim inşallah kaptaniçem yaşasın grubada eklendim

O da olur inşallah. 90lar gidiyor mu nee heeee

Canim kaptanim bisey soracam ama hemen alınmayın samimi yaziyorum hatice901217 arkadaşımızı kazanabilirdik belki gercekten cok zor bi hafta gecirdi belki hepimizin desteğine ihtiyaci vardi ??? Tamam kendi isteğiyle ayrildi ama aramiza döndürebilirdik diye düşündüm.burada bocalayan herkesi ikna ediyoruz ...belki ozelden görüştünüz bilmiyorum ama belki kilo seruveninde bize ihtiyaci vardır diye düşündüm sakin yanlış anlaşılmasın ben kazanabilirmiydik bu acıdan bakiyorum..

Peki mezun oldun mu hiç aplaaa
Evet canım 6. Takımdan mezun oldum 58 kiloyla sanırım 6-7 yıl oldu ...
80 le başlamıştım bir daha hiç çıkmadım o kiloya 65 iyidir bana ama hep bi 5 kilo peşimi bırakmıyor bi aşagı bi yukarı .
Mazimiz derindir yani kaptanlık vs var işte ne ararsan

Evet ada gelseydi yazsaydi belki ama bir daha ne geldi ne yazdı benim.bildigim haa ozelden yazıldı mi bilmiyorum ama yazıp çıktı bak yakamoz da onun gibi verdi dikkat edeceğim söz dedi ve burada işte sorun bu zaten bence

Evet ada gelseydi yazsaydi belki ama bir daha ne geldi ne yazdı benim.bildigim haa ozelden yazıldı mi bilmiyorum ama yazıp çıktı bak yakamoz da onun gibi verdi dikkat edeceğim söz dedi ve burada işte sorun bu zaten bence
Tamam haklisiniz ama belki ruh hali iyi degil canim kim evinde ne yaşanıyor bilemeyiz ki... belki sirf sohbette bile burada rahatliyor olamaz mi yani burada birbirimizin herseyine destek oluyoruz.. belki cok kötü bi anina denk geldi hepimiz insaniz... belki sen ben guclu karakterleriz sikintilarimizi geriye atabiliyoruz.. ama hetkesin dünyası farkli.. biri bir sözle yıkılır birisi hirslanir, biri kuser, biri icine kapanir biride ne söylersen soyle guler aldırış etmez...ne bileyim cok kisiyi ikna ettik bu arkadaşıda ikna edebilirdik diye düşündüm..
Tabii belki kaptanimiz ozelden konusmustur onu bilemeyiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…