Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hatice901217 listede çıkmış ama liste olmadan gelip buraya yazabilir bizim gibi

Aynen ada ama o sadece listeden çıktı eğer kendide isterse burada aramızda kalır inşallah geri gelir listesiz verir stressiz verir önemli olan burada olması inşallah gelir ama benim fikrim liste ona iyi gelmemişti ida bunun farkındaydı galiba

Hiç bir spor yerimden kaldıramaz. Bu saatte yalnız kalmışım sen anlarsın bunun ne demek oldugunu
Evet çocuklar uyunca koca koltukta bile olsa horlayinca tv yi bile kapatıp karanlıkta kendini arayan ben evet çok iyi anlarım ama megi yenmek isteyen sarayca ausum a soz veren sarayca en iyi bana jillian geliyor diyen sarayca 59 gormek istiyorum diyen sarayca anlar mı ki bence anlamamali kalkıp spor yapmali

Hiç bir spor yerimden kaldıramaz. Bu saatte yalnız kalmışım sen anlarsın bunun ne demek oldugunu
Evet çocuklar uyunca koca koltukta bile olsa horlayinca tv yi bile kapatıp karanlıkta kendini arayan ben evet çok iyi anlarım ama megi yenmek isteyen sarayca ausum a soz veren sarayca en iyi bana jillian geliyor diyen sarayca 59 gormek istiyorum diyen sarayca anlar mı ki bence anlamamali kalkıp spor yapmali

Canım listeden çıktı evet kendi istedi.. liste şakaya gelecek iş değiş tepeden inme de listeye dahil etmedim onu.

Sorun şu ki zaten liste sahiplenilmemişse canı isteyince çıkar beni diyebiliyorsa ne takım ruhunu ne yarışı ne liste amacını anlamamıştır hak etmiyordur net.

Çocuk oyuncağı değil ki.

Keyfi bilir. Döndürmek gibi bir niyetim yok çünkü onda o isteği o sahiplenmeyi göremedim. Batan gemide ilk kaçan olacaksa biz de takımcak emek vermeyelim bir zahmet.

Senin benim bizim derdimiz paikolojimiz hiç mi yok yani?
Herbirimizin var eminim. Ama burada da emek var. Emeği anlamayıp basite indirgeyip çıkar bebi listeden diyen biriyle ben paylaşımda bulunmak istemiyorum açıkcası. Zamanım da sevgim de emeğim de kıymetli benim. Siz de kıymetlisiniz.

Başka şeylerin ardına sığınmaya gerek yok. Üstüne sen de bu hafta yoktun miu lara hiç gerek yok. Keşke en az benim hiç gelmediğim kadar gelip emek verse takıma bunu diyen ağızlar.

ayyy çok güzel olmuş, anlamlı da olmuş bayıldım
Sağol canım
Tebrik ederim canım çok istikrarlı devam ediyorsun

Tebrikler hanımlar
Teşekkür ederim hanımlar
Aynen Aus'um azar azar gidiyor.Ama görüntüde bayağı farkettim

hedef 50 teşekkürler

Ancak bu kadar oluyor...
Hee o ara Nevreste kış için erken rezervasyon yapıyordu ikinize
Evet ben yazdan rezervasyon yaptım
Alıntım çıkmamış tebrik ederim canım
Ama sen daha az eksileri hakediyorsun
Nerdeyse aç geziyorsun ama gıdım gıdım gidiyor
Yine de azmine ,iradene hayranım ,maşallah
Sağol canım aynen aç geziyorum ama ancak bu kadar oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…