Bonusum sende olmasan beni unutucaklarCikip sofra kurayim yuregim dayanmaz yoksa :))Efser geldimi bugun?
Tamam haklisiniz ama belki ruh hali iyi degil canim kim evinde ne yaşanıyor bilemeyiz ki... belki sirf sohbette bile burada rahatliyor olamaz mi yani burada birbirimizin herseyine destek oluyoruz.. belki cok kötü bi anina denk geldi hepimiz insaniz... belki sen ben guclu karakterleriz sikintilarimizi geriye atabiliyoruz.. ama hetkesin dünyası farkli.. biri bir sözle yıkılır birisi hirslanir, biri kuser, biri icine kapanir biride ne söylersen soyle guler aldırış etmez...ne bileyim cok kisiyi ikna ettik bu arkadaşıda ikna edebilirdik diye düşündüm..
Tabii belki kaptanimiz ozelden konusmustur onu bilemeyiz...
Aynen ada ama o sadece listeden çıktı eğer kendide isterse burada aramızda kalır inşallah geri gelir listesiz verir stressiz verir önemli olan burada olması inşallah gelir ama benim fikrim liste ona iyi gelmemişti ida bunun farkındaydı galibaTamam haklisiniz ama belki ruh hali iyi degil canim kim evinde ne yaşanıyor bilemeyiz ki... belki sirf sohbette bile burada rahatliyor olamaz mi yani burada birbirimizin herseyine destek oluyoruz.. belki cok kötü bi anina denk geldi hepimiz insaniz... belki sen ben guclu karakterleriz sikintilarimizi geriye atabiliyoruz.. ama hetkesin dünyası farkli.. biri bir sözle yıkılır birisi hirslanir, biri kuser, biri icine kapanir biride ne söylersen soyle guler aldırış etmez...ne bileyim cok kisiyi ikna ettik bu arkadaşıda ikna edebilirdik diye düşündüm..
Tabi.ki hayi4rrrrrrrrrrrrrrrrr kalk kalk jillian bacı aradı sarayca gelsin çabuk dediEşimi ve çocukları maça gönderdim.Sonra spor mu yapsam dedim . Sonra deli misin sarayca 1 saat keyfine bak dedim...iyi etmiş miyim
Bak hele sen unutulur musun hemsomBonusum sende olmasan beni unutucaklar
Hiç bir spor yerimden kaldıramaz. Bu saatte yalnız kalmışımTabi.ki hayi4rrrrrrrrrrrrrrrrr kalk kalk jillian bacı aradı sarayca gelsin çabuk dedi
Bonusum sende olmasan beni unutucaklar
Evet çocuklar uyunca koca koltukta bile olsa horlayinca tv yi bile kapatıp karanlıkta kendini arayan ben evet çok iyi anlarım ama megi yenmek isteyen sarayca ausum a soz veren sarayca en iyi bana jillian geliyor diyen sarayca 59 gormek istiyorum diyen sarayca anlar mı ki bence anlamamali kalkıp spor yapmaliHiç bir spor yerimden kaldıramaz. Bu saatte yalnız kalmışımsen anlarsın bunun ne demek oldugunu
Evet çocuklar uyunca koca koltukta bile olsa horlayinca tv yi bile kapatıp karanlıkta kendini arayan ben evet çok iyi anlarım ama megi yenmek isteyen sarayca ausum a soz veren sarayca en iyi bana jillian geliyor diyen sarayca 59 gormek istiyorum diyen sarayca anlar mı ki bence anlamamali kalkıp spor yapmaliHiç bir spor yerimden kaldıramaz. Bu saatte yalnız kalmışımsen anlarsın bunun ne demek oldugunu
Ya bir kere de bana sevgi gönder be su evreni kıskanmaya başladım haaaaEvrene sevgi....
Canim kaptanim bisey soracam ama hemen alınmayın samimi yaziyorumhatice901217 arkadaşımızı kazanabilirdik belki gercekten cok zor bi hafta gecirdi belki hepimizin desteğine ihtiyaci vardi ??? Tamam kendi isteğiyle ayrildi ama aramiza döndürebilirdik diye düşündüm.burada bocalayan herkesi ikna ediyoruz ...belki ozelden görüştünüz bilmiyorum ama belki kilo seruveninde bize ihtiyaci vardır diye düşündüm sakin yanlış anlaşılmasın ben kazanabilirmiydik bu acıdan bakiyorum..
Tamam haklisiniz ama belki ruh hali iyi degil canim kim evinde ne yaşanıyor bilemeyiz ki... belki sirf sohbette bile burada rahatliyor olamaz mi yani burada birbirimizin herseyine destek oluyoruz.. belki cok kötü bi anina denk geldi hepimiz insaniz... belki sen ben guclu karakterleriz sikintilarimizi geriye atabiliyoruz.. ama hetkesin dünyası farkli.. biri bir sözle yıkılır birisi hirslanir, biri kuser, biri icine kapanir biride ne söylersen soyle guler aldırış etmez...ne bileyim cok kisiyi ikna ettik bu arkadaşıda ikna edebilirdik diye düşündüm..
Sağol canımayyy çok güzel olmuş, anlamlı da olmuş bayıldım
Tebrik ederim canım çok istikrarlı devam ediyorsun
Teşekkür ederim hanımlarTebrikler hanımlar
Aynen Aus'um azar azar gidiyor.Ama görüntüde bayağı farkettimgr lar zinciri yine kırılmamış ama bi tık artımış sadece ...
çok kolay veremiyorsun demek nevo , sende 300-500 cülerden oldun
canım o beyazlığa kesin verir .. streptekoktu sanırım , antibiyotiksiz asla geçmiyor ... bunu dr lar da biliyor ... bizim kelebekte hiç ilaç önermezdi bilirsin ama bunun antibiyotiksiz geçmediği kesinmiş
Ooooooooooooooooooooo sen menümü bi sorsana o gece ne yedim diyeaeben görünce dedi ki , az olmuş aus kaynananı da yeseydin
hedef 50teşekkürler
Ancak bu kadar oluyor...harika bir eksi donna tebrik ederim kuzummmm
49.9 u da bir kere de olsa göstermiş işte tamam sen 49.9 sun
hadi güzel güzel koru artık
sporunu asla ama asla aksatma
vay vay vay nilişkommmmmmmmmmmmmmmm
helal be ne de güzel eksiiiiiii
vauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuv dedim istemsiz.. büşracım tebrik ederim çoooooooook hrika bir eksi ile 6 lara geçmişsin birdaha hiiiiç 7 leri görme inşallah emi
makbuş 2 hafta için az ama eksi var mı var.. hadi haftaya da 58 ler
gr gr ına sabit deynep başarı sırrını ne zaman paylaşacaksın
-400 .. benim için iyi bir eksi değil evet.. spor da yoktu gerçi.. ne bileyim.. sende bu kadar az eksiye alışamadım kuzum en az -600 getirir diyordum..
ah hatice ah...
sebep nedir tahmin var mı?
spor yok.. spor yoksa eksi zor.. ama bunda yediğin söylemediğin bişeyler elbet ki var.
-500 de istikrara bağlamış eflalll.. sporun çok iyiydi daha fazla gelir diyordum.. demek ki eflalim spor senin olmazsa olmazın bacım yoksa gitmeyecek
vaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyy adaaaaaaaaaaa -1 e ne zamandır üzülüyoruz yahu
maşallah diyelim biz
senin kilo bildirimini yerimmmmmmm
-400 gördüm gerisi beni ilgilendirmiyor
hamişime bak hele gebe gebe nasıl da eksi geliyor
ah ahu ahhh
haftaya kesin eksi isterim ahuuuuuuuu
ooo çok az oldu lees neden böyle oldu kuzucum.. wc problemi varsa 3-4 gün boyunca uğraşırdıktüh
neom bir ara -1 lerde istikrar vardı ne güzel günlerdi
şimdi de -500 ler galiba..
eksiler kıymetli yine de..
ooooo ne güzel hoşgeldin demek o 5 leretebrik ederim
Evet ben yazdan rezervasyon yaptım
Sağol canım aynen aç geziyorum ama ancak bu kadar oluyorAlıntım çıkmamış tebrik ederim canım
Ama sen daha az eksileri hakediyorsun
Nerdeyse aç geziyorsun ama gıdım gıdım gidiyor
Yine de azmine ,iradene hayranım ,maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?