Emeğine sağlık canımEki Görüntüle 2079681
bende tekrardan yayınlıyayımda hata olmasın,kızlar son kez kontrol yapabilirmiyiz
HİPERSTARLAR
Nevreste
@eflalim
Donna_salut
Whiteblacklife
@nehirnil111
SÜPERSTARLAR
@cakil80
@Nefs
@matematik61
@masumm
Teşekkürlertebrikler canım
Geldim gülüm
Hedefini gördün mü nevooooGeldim gülüm
Tabi ki seninle devamNevreste balimmm 500 gr gitmiş Tebrikler
Haftaya kesinnn yerimm senii kesinnn
Var mısın benimle devam mi
istersen birakabilirsin başkasıyla devam edebilirsin ben sana yetmiyor olabilirim
Hadi inşaallah canımHedefini gördün mü nevoooobak -1 de de bu kadar hafta kalmıştı -500 de de.. senin meta bu hafta -1 lere geri dönecek la hissediyorum
Sağol hemşomKutlarım hems ehrim
Nevo su ürünleri yarışı devam ediyor muHadi inşaallah canım
Haftaya kadar devam edecek canımNevo su ürünleri yarışı devam ediyor mu
Ona göre yeni tariflere bakmaya geleceğim
Ve Karşınızda Megastaaarrrrr taaaa-arkadan Ahuusağolun varolun çiçekleri odama baklavaları börekleri bizzat bana bırakın arkanıza bakmadan kaçın efenim
Ne güzel bi histir oAyy canlarım yüzden verdiğim çok büyük değil ama anlamı çok büyük yaklaşık 20 yıldır görmediğim goremedigim bir rakam 101 bir kere 2015 102 2 kerede bu yirmi 104 kadar inebildim 101 olamadım nerdeyse bunca yıldır 130 140 geçti hayatımın en güzel yılları detekleriniz için hepinize çok teşekkür
Teşekkürler KAPTANLARİM TEŞEKKÜRLER MİU KAPTAN
TEŞEKKÜRLER 7TAKİMİN GÜZEL DOSTLARİ
Ay Ada bu mesajı atlamışım spor yap yemek yap yedir içir gelemedm
Anasının kızımı kızının anasımı yumurtamı tavuktan Tavuk mu yumurtadanO zaman kim once 65 olacak yarışı başlasın gerçi once ben olacamhep ben birinci....
Ayy bunuda kizimdan ogrendim herseyde ben birinci olacammmmm
Canim seni seviyoreeeCanım listeden çıktı evet kendi istedi.. liste şakaya gelecek iş değiş tepeden inme de listeye dahil etmedim onu.
Sorun şu ki zaten liste sahiplenilmemişse canı isteyince çıkar beni diyebiliyorsa ne takım ruhunu ne yarışı ne liste amacını anlamamıştır hak etmiyordur net.
Çocuk oyuncağı değil ki.
Keyfi bilir. Döndürmek gibi bir niyetim yok çünkü onda o isteği o sahiplenmeyi göremedim. Batan gemide ilk kaçan olacaksa biz de takımcak emek vermeyelim bir zahmet.
Hee Tunalı da fink Ankamall de fonk olduk bebelerledün tunalıda fink atıp sonra bebeyimi kaybettin ahu
Ayyy düşünmesi bile fena neyseki çabuk bulmuşsun
Biliyorum canim ... bende seni seviyoreeeSeni de seviyomada81
Sen sorunca açıklamam gerektiğini fark ettim kafadan öylesine kolayca yazmış gibi göründüysem bilinsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?