Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hani uzun uzun yazıyorum ama

Burada büyük eksilere sevinip nasıl tebrik ediyorsak

Birşeyler yanlış gittiğinde de uyaracağız bunu da vet ben yapacağım kaptan olarak.. yoksa zaten hepimiz evimizde kilo veririz. YaKaMoZz-z a da aynı serzenişte bulundum ben.. o kızcağız neden vazgeçmedi atarlanmadı üstüne yani.. eleştirinin bazen iyisini bazen kötüsünü ypacağız ki hani dosdoğru hedefimize gidelim. Ama diğer türlü olunca olmuyor işte.

Ve Karşınızda Megastaaarrrrr taaaa-arkadan Ahuu sağolun varolun çiçekleri odama baklavaları börekleri bizzat bana bırakın arkanıza bakmadan kaçın efenim
dün tunalıda fink atıp sonra bebeyimi kaybettin ahu

Ayyy düşünmesi bile fena neyseki çabuk bulmuşsun

Ne güzel bi histir o
101 görmedin uzun zamandır evet ama 100 de görmedin 99 da 98 de 97 de artık her yeni rakamın sana daha çok motivasyon getireceğine şüphe yok.
hep yeni rakamlar göremn dileğiyle
Ay Ada bu mesajı atlamışım spor yap yemek yap yedir içir gelemedm
Menü verecem şimdi geliyor
O zaman kim once 65 olacak yarışı başlasın gerçi once ben olacam hep ben birinci....

Ayy bunuda kizimdan ogrendim herseyde ben birinci olacammmmm
Anasının kızımı kızının anasımı yumurtamı tavuktan Tavuk mu yumurtadan

Canim seni seviyoreee tabii sen bilirsin ama seninle ayni fikirde degilim....

@MiuLego açıklamalarına eklemek istiyorum yeni listeye girecek arkadaşlar hani aaa biz az eksi getirince boylemi olacak falan dusunmeyin burada önemli olan eksi değil tavır ballar tavır mium bunu anlatmaya çalışıyor yani siz burada olmasaniz menü spor paylasmasaninz 3 kilo bile verseniz biz mutlu olmayiz çünkü bizimle verilen kilo önemli bizim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…