Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Fulyaaaaa huuuu napiyonn
iyiyim canım. tatil için gün sayıyom. tüm yaptığım bu. bir de bugün tüm gün dişimle uğraştım ağrıdı

-200 fulyaaa tebrik ederim canım
her hafta az da olsa çok da olsa eksi gel düzen otursun emi canım

az da olsa eksi için tebrikler fulya
teşekkür ederim. fark çok az. o yüzden ben sabit sayıyorum. artık düzene gireyim diye dua ediyorum. ben de çok sıkıldım bu kilolardan.

İnşallah iyidir ausum gönlüne göre bir doktor bulursun inşallah ayyy su çarşamba gelmedi bir türlü

Kızlaarrr destek lazım plizzzz
Bu akşam hostelimizde kalan konuklara Türk yemeği yapicam
Patatesli musakka
Bir de fıstık ezmeli çikolatalı cupcake yapıcam
Bir de beraber christmas yemeği yiycük onlar da kendi ülkelerinden yemekler yapicaklar
Allahım sana geliyorum yareppiimm şeytana uydurtma beni
Ay nolur çok ciddiyim bana destek olun yemiyim!!

hepfit @MiuLego

ciddi misin aus tövbeler olsun

yani genelde sitelerde çoğu yazı olumluysa iyidir bu hanım ablayla ilgili.. bazıları yalan yanlış karalama oluyor ama.. geneli iyiyse

Burda iyi gibi çıkmış ama esas durus ne acaba ? Konusmasi tavri ?

İşimde iyiyim ,ama yorgum ve gerginim diyo daktır hanım

kuzum kendinin yiyebileceği bir şeyler de yap bu biiiir
ikincisi onlar gelmeden birşeyler ye karnın tok olsun bu ikiiiiiiiiiii
salata mutlaka olsun salatayla geçiştir bu üüüüççççç

biz sana güveniyoruz en önemlisi bu. bu da dörrrrrrrrrrtttttttttttttttt

onca emeği boşa çıkarma çiviliyi yersin bu da beeeşşşşşşşşşş

ciddi misin aus tövbeler olsun

yani genelde sitelerde çoğu yazı olumluysa iyidir bu hanım ablayla ilgili.. bazıları yalan yanlış karalama oluyor ama.. geneli iyiyse

hepsi iyi ..bi dünya yorum okudum ... tek kötü yorum ..biraz eli sertmiş ne güzel bi bastırıp lönnk diye doğurtturur

benim doktorum bu idi ... çokta seviyordummm ne yalan diyeyim ... ama bi tane iyi şey duymadım hakkında .. kafa olayı da dahil ... çok üzüldüm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…