iyiyim canım. tatil için gün sayıyom. tüm yaptığım bu. bir de bugün tüm gün dişimle uğraştım ağrıdıFulyaaaaa huuuu napiyonn
-200 fulyaaa tebrik ederim canım
her hafta az da olsa çok da olsa eksi gel düzen otursun emi canım
teşekkür ederim. fark çok az. o yüzden ben sabit sayıyorum. artık düzene gireyim diye dua ediyorum. ben de çok sıkıldım bu kilolardan.az da olsa eksi için tebrikler fulya
favorim çakma sarışın yakışıklı olanAy biz resmen birinci olduk yaaaaaa
Eki Görüntüle 2079850
Aha böyleyimmm
Eki Görüntüle 2079849
Ya da böyleee
Eki Görüntüle 2079848
Bu daha iyi sanki
Ayyyyyy bi rin ciiiiiii
İnşallah iyidir ausum gönlüne göre bir doktor bulursun inşallah ayyy su çarşamba gelmedi bir türlükaç saattir dr yorumlarını okudum .
bu ablamız çok çoook iyiymiş ... foto bi güven verdi .... normal doğumu destekleyen bir dolu sertifikalı falan falan ... hem istediğim hastanede .
bi bakın bakem olumlu ışık aldınız mıdr seçmem lazım .... bu çrş gideceğim de güven vermedi sanki ... eee eskisini zaten eledim ....
yapayım saol.Geçmiş olsun canımAğrıyan dişinin üzerine karanfil koyup bekle iyi geliyor
ciddi misin aussen aldıysan tamamdır ...
kız çok fena bunalımdayım .... şu 3 aydır gittiğim kadın hakkında acayip şeyler duydum ... bebek kafası koparmış bi kere doğumda falanhaberi de var.
onun yerine birini buldum , ilk kez gidecektim o da nöbete itiraz etti diye meslekten men edilmişyıllarca psikolojik tedavi görmüş haklıymış geri dönmüş mesleğe ...
içim şişti .... baktım bu abla çok tecrübeli . buna gideyim dedim
Burda iyi gibi çıkmış ama esas durus ne acaba ? Konusmasi tavri ?kaç saattir dr yorumlarını okudum .
bu ablamız çok çoook iyiymiş ... foto bi güven verdi .... normal doğumu destekleyen bir dolu sertifikalı falan falan ... hem istediğim hastanede .
bi bakın bakem olumlu ışık aldınız mıdr seçmem lazım .... bu çrş gideceğim de güven vermedi sanki ... eee eskisini zaten eledim ....
ciddi misin austövbeler olsun
yani genelde sitelerde çoğu yazı olumluysa iyidir bu hanım ablayla ilgili.. bazıları yalan yanlış karalama oluyor ama.. geneli iyiyse
İşimde iyiyim ,ama yorgum ve gerginim diyo daktır hanımkaç saattir dr yorumlarını okudum .
Ben de daha önce 6. takımdan mezun olmuştum..
Herşeyin ilki makbuldur hamiş hanım sonra kaç kez mezun oldum hatırlamıyom bilem
Gel öpim özledim hamişimi
kuzum kendinin yiyebileceği bir şeyler de yap bu biiiirKızlaarrr destek lazım plizzzz
Bu akşam hostelimizde kalan konuklara Türk yemeği yapicam
Patatesli musakka
Bir de fıstık ezmeli çikolatalı cupcake yapıcam
Bir de beraber christmas yemeği yiycük onlar da kendi ülkelerinden yemekler yapicaklar
Allahım sana geliyorum yareppiimm şeytana uydurtma beni
Ay nolur çok ciddiyim bana destek olun yemiyim!!
hepfit @MiuLego
İşimde iyiyim ,ama yorgum ve gerginim diyo daktır hanım
bence de gözlerimi alamıyorumfavorim çakma sarışın yakışıklı olan
yarın yapacağım ama ben şöyle oluyorum
doktor olmadık diye mi bizi yumuşatmadın ausişinde iyi olsun da ben onun gerilen yerlerini yumuşatırım
ciddi misin austövbeler olsun
yani genelde sitelerde çoğu yazı olumluysa iyidir bu hanım ablayla ilgili.. bazıları yalan yanlış karalama oluyor ama.. geneli iyiyse
Yok ben takıma katılmadan önce bile buradaydımsen bizi unutmazsın ama aeben gibi
eeee öp madem
doktor olmadık diye mi bizi yumuşatmadın aus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?