- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Yakamoz hoş geldin. sanırım bayadır takımdasın ama ben pek ugrayamıyorumSürekli evdeyim hareket olanağı sıfır ev işi vs yapıyorum ama genelde oturuyorum bana uygun spor varmı ya
leslie her derde devaSürekli evdeyim hareket olanağı sıfır ev işi vs yapıyorum ama genelde oturuyorum bana uygun spor varmı ya
sağlıklı yaşıyoruz (canan karatay taraftarlarının) sayfasında yazıyordu. yanlışım olmasın geçenlerde okudum daha. kafeinli için daha iyi dediler.hem araştırıp hem dr a sormuştum ... su ile ayrıştırıldığını biliyorum ben
Heyyy birincimi olduk yanlismi goruyom ortalamalari
bakayım canım bendesağlıklı yaşıyoruz (canan karatay taraftarlarının) sayfasında yazıyordu. yanlışım olmasın geçenlerde okudum daha. kafeinli için daha iyi dediler.
Canim sen hangi sehirdeydindoğru görüyorsun hande
Canim sen hangi sehirdeydin
Aus sen hangi sehirdesin ankaradaysan doktor oneririm sanasen bizi unutmazsın ama aeben gibi
eeee öp madem
doğru görüyorsun hande
Miu nerde miu
Aus sen hangi sehirdesin ankaradaysan doktor oneririm sana
Kimseyi de tanimiyomKocaeli
Ozeldemi dogum yapicanyok canım Kocaeli ..
Başım hala çok fena bağladım sıkı sıkı. Şok diyetle mahvettim bedenimi. Onun yüzünden başladı ağrım. En etkili ağrı kesiciden iki tane içtim
Ohh süper valla hemi de ceviz bile varboş ver telepati yaparak anlaşırsınız bende konuşmuyorum ama kadın ısrarla soru soruyor
Aslında iki gündür Ona da sinirlendim başım ondan da ağrıdı heralde. Benim adıma konuşuyormuş yine o daha çocuk düşünmüyor diyeuslanmadı, sanane be kadın sanane sen mi bakıyorsun hadsiz! Eşime söylemedim söylesem ne anlamaz.
harika menü buuuuuuuuuuu
afiyet olsun eflalim tertemiz
liste için cano
hmmm demek öyle
hala falan anlamam ben spor yaparsan etki etmez
az daha konuşursan daha da düşürürüm hedefi
helal beeeeeeeeeeee
canom nasılsınFulyammm
Kız aysa madara olmayım diye korkudan korkudan4 haftada mıBen neredeyse 3 aydır buradayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?