Listeyi taşıyayım ben paylaşıma.. siz de ponponları hazırlayadurun... bu sefer bizzzzzzzzzzzzz
***7.TAKIM 548. ETAP***
nar_cicegim (62.9/61.3/1.6/%2.54) mezun olmak istiyor.
eflalim (63.7/63.2/0.5/%0.78)
CocoChanelmademoiselle (54.6/54.2/0.4/%0.73)
Nevreste (64.5/64/0.5/%0.78)
matematik61 (72.4/70.9/1.5/%2.07)
Antepia27 (102.4/101.6/0.8/%0.78)
malipina (97.3/95.7/1.6/%1.64)
hatice901217 (84.9/84.7/0.2/0.24) kendi isteği ile ayrıldı.
Shut Up (79/77.1/1.9/%2.41)
YaKaMoZz-z (71.7/71.5/0.2/%0.28)
Ytmz (71.2/69.8/1.4/%1.97) yeni üye. Başlangıç Tarihi:20.11.2017 Başlangıç Kilo:74.4 Hedef Kilo:65
7. Takım Ortalaması: 1.293
Bakkk bakk ausa melek kanadı bana sinek kanadı. bi daha öpücüğü gör sen miu cadısı
Kızlaarrr destek lazım plizzzz
Bu akşam hostelimizde kalan konuklara Türk yemeği yapicam
Patatesli musakka
Bir de fıstık ezmeli çikolatalı cupcake yapıcam
Bir de beraber christmas yemeği yiycük onlar da kendi ülkelerinden yemekler yapicaklar
Allahım sana geliyorum yareppiimm şeytana uydurtma beni
Ay nolur çok ciddiyim bana destek olun yemiyim!!
hepfit @MiuLego
Bakkk bakk ausa melek kanadı bana sinek kanadı. bi daha öpücüğü gör sen miu cadısı
Cuma Menüsü
08:00
Dürtücü çay :)) ile kuru kayısı
10:30
2 sahanda yumurta yağsız
1 kk süzme peynir
1 sivri biber
1.5 dlm kepek ekmek
3 ceviz içi / 1 tk fıstık ezmesi
Kafeinsiz kahve
12:30
1 büyük Trabzon hurması
1 kase tarçınlı yoğurtla
16:00
1 kase yayla çorbası
Yarım tabak kadar mercimek yemeği
1 servis kaşığı makarna
1 kase yoğurt
Burdan sonra acıkabilirim tabii ki :)) meyve ve ceviz ... peynir ve belki 1 dlm ekmek vs ..
Öyle işte
Yok ben takıma katılmadan önce bile buradaydım
afiyet olsun. ama kafeinsiz kahve zararlıymış bilgin olsun. kafeini ayrıştırmak için ciddi oranda kimyasal kullanılıyormuş.
Bu biraz acemi duruyor sohbet muhabbete iyidehepsi iyi ..bi dünya yorum okudum ... tek kötü yorum ..biraz eli sertmişne güzel bi bastırıp lönnk diye doğurtturur
benim doktorum bu idi ... çokta seviyordummm ne yalan diyeyim ... ama bi tane iyi şey duymadım hakkında .. kafa olayı da dahil ... çok üzüldüm .
Öylemi olmuştuuamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan bak aebende 10 senedir burda ... bi demiyor ki 4 haftada mezun oldum 7. takımdan
Fulyammm
afiyet olsun. ama kafeinsiz kahve zararlıymış bilgin olsun. kafeini ayrıştırmak için ciddi oranda kimyasal kullanılıyormuş.
4 haftada mıamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan bak aebende 10 senedir burda ... bi demiyor ki 4 haftada mezun oldum 7. takımdan
Ay bakim geçmişe. Beni de kurşuna dizer kesinEyvahhh mali milletin kamcilanmadık yeri kalmadı yandınki ne yandım
İnşallah canim oglum uyursa sevgili bas agrim da beni birakirsa yapcammenü güzel kuzucuğummm
spor yapılacak di miii
henüz yok ama olacak dimiii
ağlarım ki yoksa
sen ağlatmazsın beni
Bu biraz acemi duruyor sohbet muhabbete iyide
Önceki hatun gergin elinin sertliğide ondan ausum
Ehü rhüü evet iyi fikir ben önceden yiyeyim oraya Gitmedenkuzum kendinin yiyebileceği bir şeyler de yap bu biiiir
ikincisi onlar gelmeden birşeyler ye karnın tok olsun bu ikiiiiiiiiiii
salata mutlaka olsun salatayla geçiştir bu üüüüççççç
biz sana güveniyoruz en önemlisi bu. bu da dörrrrrrrrrrtttttttttttttttt
onca emeği boşa çıkarma çiviliyi yersin bu da beeeşşşşşşşşşş
Bu harbi pozitif bi bayanmış bende iyi elektrik aldimhepsi iyi ..bi dünya yorum okudum ... tek kötü yorum ..biraz eli sertmişne güzel bi bastırıp lönnk diye doğurtturur
benim doktorum bu idi ... çokta seviyordummm ne yalan diyeyim ... ama bi tane iyi şey duymadım hakkında .. kafa olayı da dahil ... çok üzüldüm .
Bu hatun kişilik olarak diger ikisinden daha güven verdi bana egerki iş ve tecrübe konusunda yorumlar iyiyse bu bencesana güveniyorum he bak dikkatle okuyorum yorumlarını .... son bi tane daha bak b da bu hafta gideceğim arada buldum öyle burda tanınmıyor yeni gelmiş ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?